Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
PB

buřinka

5. 11. 2009 19:55
Další Křečkův plk.

Svobodně si zvolit stranu, která do PS nesvobodně dosadí třeba Vás (nechci být sprostý), tomu já neříkám svoboda. Do PS chci volit osobnosti a ne hlodavce (nebyslím Vás, myslím krysy).

0 0
možnosti
VH

Stará kára

5. 11. 2009 18:05
Pohrdám všemi, kteří pohrdají soudy. Těmi, kteří

pohrdají ústavním soudem zvlášť.  Jsou to totiž lidé, kteří netuší, co je demokracie.

Jsou to lidé omezené schopnosti abstrakce. Domnívají se, že demokracie je právo volit.  To je jen nepatrná část demokracie.

0 0
možnosti

studánka

5. 11. 2009 17:47
Učit se

Pane Křečku, nastudujte si někde pojmy a jejich definice, jakož i jejich vnitřní význam. Jde zejména o pojmy demokracie, zastupitelská demokracie, svoboda, svobodné volby a svoboda volby. potom budete muse dozajista celý ten blábol přepsat.

0 0
možnosti

studánka

5. 11. 2009 17:51
Re: Učit se

Ještě dodávám. Jediná pravda je ve Vašem článku uvedena jako první slovo na 8. řádku.

0 0
možnosti

Alexandr Špáta

5. 11. 2009 16:01
Nesohlasím s Vámi,

ani s tím příkladem. Pak je náš ÚS podle mého rozumu lepší. Jde dát příklad. Parlament se dohodne, že ústavním zákonem prodlouží volební období o 10 let. ÚS by neměl na podnět zasáhnout? Ten jednorázový Vámi zmiňovaný zákon sice možná negativní atributy ústavnosti sám o sobě neobsahoval, ale způsob jak čeští politici obecně zacházejí s ústavností - např. přílepky, slib, že poplatky vítězná strana nezavede a zavedla, atd. atd. včetně vyjadřování se k ÚS nad rámec názoru vede k tomu, že Vám jako politikům ÚS ten kopanec uštědřit musel. Za jiných okolností by nemusel, takže se všichni chovejte tak, aby ÚS neměl důvod.

0 0
možnosti