Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
TT

tolan

8. 9. 2009 21:02
Stanislav Křeček - podvodný právník, bytový vekslák

0 0
možnosti
K

KJV

8. 9. 2009 15:30
Zmůže se někdo na více než na nadávky?

Pane Křeček, poukázal jste na samou podstatu problémů, jaká je situace, bez stranickosti, bez emocí. Děkuji za toto vysvětlení. Proti tomu bude asi těžko někdo argumentovat i když by mě zajímal i jiný náhled. Tady se ale zmůžou jen na nadávky.   

0 0
možnosti
PH

petrph

8. 9. 2009 14:32
ten malér je někde jinde

Ať si ústavní soud zkoumá klidně všechny zákony - ale v době kdy jsou předkládány ke hlasování. Ušetřili bychom za celý a drahý senát, který by sám o sobě měl být zárukou právnosti. Takže místo senátu by navržený /ale i třeba právě odhlasovaný zákon zkoumal Ústavní soud - ještě než ho podepíše prezident - v etapě dní , a dal prezidentovi doporučení zda ho podepsat.

Ale v době kdy už zákon půl roku platí? Si dělají srandu, ne? Máme štěstí že se ten zákon se týká jen 200 poslanců, a zatím ho nikdo nepotřeboval. Ale představte si třeb a daňový zákon, který využívá tisíce firem, desetitisíce lidí, a po půl roce řekne ÚStavní soud že je všechno špatně, a do jeho rozhodnutí jsou všechny transakce zmrazené... Co by jste asi dělali...

0 0
možnosti
P

pravicerulez

8. 9. 2009 12:37
dobre

sice asi hrozi nalet modrych politruku z janskeho co vam budou nadavat ale tohle zamysleni stalo za precteni. a opravdu by to chtelo nasi ustavu napsat uz jednou poradne. teda pokud ustavni soud vubec povoli jeji zmenu jakoukoliv protoze zmena bude preci proti predchozi ustave :)

0 0
možnosti
VK

sibidlo

8. 9. 2009 14:13
Re: dobre

Když to pochválí takovej magor, tak to jistě bude pravda:-P

0 0
možnosti
  • Počet článků 171
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 1279x
Autor je od dubna 2013 zástupcem Veřejného ochránce práv, dříve byl poslancem Poslanecké sněmovny PČR, advokátem a čestným předsedou Sdružení nájemníků ČR. Narodil se 20.5.1938 v Praze, pracoval jako horník, dělník, geolog, výtvarník a jiné.

Seznam rubrik