Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
J

jsoud

16. 4. 2011 23:15
To zpřesnění situace v únoru 1948 je poučné.

Tehdy také naše tzv. pravice nepostupovala efektivně a to se jí stalo osudné.

Nyní se amaterismus předsedy vlády s tehdejšími pokusy pravice může směle srovnávat.

Není divu, když současná vláda je složena z amatérů, kteří pouze zasvěceně hovoří o reformách, které nikdo nezná, protože neexistují. Slyšel snad někdo o nějaké ?Kromě úsporných kroků za každou cenu nás ještě nikdo s jejich postupem neseznámil.

0 0
možnosti
CGV

Ctitel Giuseppe Verdiho

16. 4. 2011 13:52
Výzva všem čtenářům

Přečtěte si pozorně článek pana Křečka, abyste věděli, jak píše člověk, který podváděl národ. Psal si titul JUDr., aniž by doktorem práv byl. Ano, tohle udělal pan nedoktor Křeček.

0 0
možnosti
AL

nechci vyrusovat

16. 4. 2011 19:50
Re: Výzva všem čtenářům

To už je téměř minulost, podvůdky tohoto nyní jž JUDr. Dále ale zneužívá regulované nájemné jako sociálně slabý, potřebný, s nepatrným poslaneckým příjmem. Jeho spolustraník Bohouš si ale z příspěvků na výdaje dokázal pořídit byt vlastní. Takže nemusí zneužívat sociální bydlení!

;-D;-D;-D

0 0
možnosti
V7

Vasco 75

16. 4. 2011 12:17
Pane Křečku,

když už tady píšete  o výkladu ústavy, udělejte si raději nejdříve jasno ve výkladu principů demokracie. Vaše představa o možnosti policie chodit kontrolovat do domácností správnost vyplněných údajů při sčítání lidu mě dohnala k přesvědčení, že to nemáte v hlavě v pořádku a řádí vám v ní bolševické myšlení. A to prosím říkám jako člověk, který v posledních letech volí stranu, jíž jste členem. Děláte jí pořádnou ostudu a být vámi, tak po tomto výroku zalezu nejmíň na půl roku někam hluboko pod zem. Vy tady ještě dál prezentujete své názory. :-PRv

0 0
možnosti
PK

Paeris Kiran

16. 4. 2011 12:04
"osud"

téhle země byl předurčen volbami po druhé světové... V podstatě JEDINÝMI svobodnými volbami které si země které z většiny osvobodil sovětský svaz užili.

Nikdy nechápu jak může někdo říkat "západ nás nechal komunistům"

Tím že tahle země (bez ohledu na to kdo byl ve vedení) odmýtla MArshalův plán se stala nepřítelem západu.

Nepřátelům sše nepomáhá, nepřátelé se ničí.

0 0
možnosti
MM

captain cook

16. 4. 2011 14:09
Re: "osud"

taktak

V Jalte sice spojenci domluvili povalecnou sferu vlivu a podle ni demarkacni linii osvobozeneckych armad, ale Cechoslovaci si uskutecneni sami zajistili. Jejich vlastni rozhodnuti pritahlo sovety a nutnost podle jejich piskani tancovat "na vecne casy".

Americane mohli demarkacni linii prekrocit pouze na vyzvani obyvatel/ zastupce. Tim byl vybor ridici Prazske povstani. Jak znamo, po valce se jeho clen a komunista Smrkovsky chlubil zehlasoval proti povolani Americanu na pomoc a ze osvobozeni Prahy bratry z vychodu je jeho zasluhou.Nevdecny Klema mu to pozdeji stejne "spocital". Druhy duvod byly prvni povalecne volby, jak pises.

Pro srovnani uvadim, ze Jugoslavie, ktera byla v Jalte take prerdurcena pod sovety tam nakonec neskoncila, protoze se Tito proti tomu razne ohradil.

0 0
možnosti
MP

MAXIMUS PERMAGNUS

16. 4. 2011 11:03
pane JUDr. Křečku.

"On se mílí ? "  Jste si jist ?

0 0
možnosti
KV

_-1-_

16. 4. 2011 11:15
Re: pane JUDr. Křečku.

... asi mislel, že je na míli daleko od pravdy

0 0
možnosti
  • Počet článků 171
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 1279x
Autor je od dubna 2013 zástupcem Veřejného ochránce práv, dříve byl poslancem Poslanecké sněmovny PČR, advokátem a čestným předsedou Sdružení nájemníků ČR. Narodil se 20.5.1938 v Praze, pracoval jako horník, dělník, geolog, výtvarník a jiné.

Seznam rubrik