Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
M

miklaras

3. 6. 2009 10:53
i na Psu

Pan Křeček zjevně trpí hezky popsanými příznaky "Neschopnost myšlenku udržet, neschopnost myšlenku opustit" Tentýž článek publikuje na Neviditelném psu....je to magické myšlení? Třeba věří, že když článek postupně uveřejní všude, uzdraví se ze všech chorob. Nebo zvolil metodu :"Odešlete tento text deseti přátelům, jinak vám upadne noha..." A nebo je to jen nedostatek sdělitelných myšlenek.... Pak ovšem nechápu, proč veřejně publikujeRv

0 0
možnosti
K

kaktusak

2. 6. 2009 0:30
Dav pravicových fanatiků

útočící na svobodu slova. To je výsledek 20 let vymývání mozků. I ČSSD teď sklízí, co tehdy zasela.

0 0
možnosti
TT

tolan

1. 6. 2009 22:02
Kde se tu bere vyžírka a podvodný právník Křeček?

Tenhle socialistický vykuk by se měl zahrabat někam hluboko a nevylézat ze svých nakřečkovaných výhod, bytem počínaje !!

0 0
možnosti
D

DOBR

1. 6. 2009 19:42
Pane Křečku.

Vy jste buď totálně hluchý,nebo jste nebetyčný lhář. Tvrdit,že hesla a nadávky byly zcela nesrozumitelné. Potom se nedivte,že ze zoufalství z Vaší předstírané hluchoty někdo vezme vejce a hodí,aby si jaksi ona vrchnost ráčila nepochybně všimnout,že jsme tady. Až tedy budete mít asi 9minut svého drahého času, poproste někoho,aby Vám tlumočil do srozumitelné podoby hasla,která burácela Andělem z několikatisícového shromáždění také daňových poplatníků. Tady jich máte část http://www.youtube.com/watch?v=sBgDbJns9F0&feature=related

0 0
možnosti
K

kaktusak

2. 6. 2009 0:34
Re: Pane Křečku.

Člověk není povinen všímat si přítomnosti kdejakých křiklounů.

Co je "mnohatisícové shromáždění" na Andělu ve srovnání s milióny levicových voličů?

0 0
možnosti
GMI

Glock Mk. I

1. 6. 2009 16:32
Milý pane poslanče

zkuste si nejprve zamést před vlastním prahem, teprve potom získáte oprávnění kritizovat druhé.

P.S. Až někde uvidíte pana senátora Štěcha, tak mu vysvětlete, že "nedotknutelnost soukromého vlastnictví" se týká též účetních záznamů soukromých firem. Proto nepovažuji za možné, aby odcházející zaměstnanec směl nahlížet do účetních záznamů své bývalé firmy. Toto privilegium je pouze pro soudy, finanční úřady, ... tedy pro instituce, které k tomu mají oprávnění ze zákona. Pokud si pan Štěch nevidí do úst, VY byste měl.

0 0
možnosti
P9

pavel 99

1. 6. 2009 17:00
Re: Milý pane poslanče

ale vždyť to soudruh Křeček jasně píše: "....je-li to účelné a momentálně vhodné, pak nebereme ohled na zákon nebo dokonce na nějaké mravní principy...";-D

0 0
možnosti
M

miklaras

1. 6. 2009 16:01
I já tam byla

Důvodů, proč přišli něktěří na Anděla je mnoho. Zde je ten můj. Nepřišla jsem si hodit vejcem, tím se mi chtělo hodit po reakci Stan.Křečka a J.Paroubka po trapné události při pietním aktu politických vězňů. To, že normalizační kádr, který nikdy nemusel projevit občanskou statečnost,řekl byť jediné slovo proti statečným lidem (a v Čechách jich je zatraceně málo) jen proto, že si jeden z jeho podřízených nezařečnil veřejně, to je důvod, proč jsem na Anděla přišla. Říct: "hanba" lidem, kteří pro mně budou navždy jen pohrobky normalizace a jejími stíny. Doby mého dětství a dospívání. Lidem, kteří si nezaslouží úctu, protože sami ji nejsou schopni projevit.

0 0
možnosti
RL

Limburger

1. 6. 2009 16:54
Re: I já tam byla

R^

0 0
možnosti
P9

pavel 99

1. 6. 2009 15:48
No pokud si pamatuji,

tak za vlády ČSSD konstatoval Ústavní soud, že stávající regulace nájemného je "protiústavní" a ČSSD s tím nedělala vůbec nic a pak Křeček jednak to nicnedělání aktivně podporoval, ale dokonce si na něm postavil "živnost". Tudíž z jeho úst (počítače) tvrzení jako "...je-li to účelné a momentálně vhodné, pak nebereme ohled na zákon nebo dokonce na nějaké mravní principy a zásady života nebo politiky. Obojí

odhazujeme jako nepotřebné..." zní velmi zábavně (tedy pokud nepíše o sobě).;-D

0 0
možnosti
JD

jdobry

1. 6. 2009 14:57
clanek je demagogie

Rozhodne se nejednalo jen o nejake studentiky co z toho vyrostou ale reakci na zaslepenost soucasnych nejvyssich v CSSD.

Konkretne pan Paroubek a Rath ztratily soudnost uplne. Postavit kampan na zaklade "hlavne ne ODS", k tomu jsou vajicka odpovidajici reakce. Nenavist plodi nenavist.

A strana ktera nedokaze zkrotit vnitrniho diktatora ktery vymyslel zavazek vernosti? Tedy naproste popreni zastupitelske demokracie, kdy je na rozhodovani vzdy vice lidi nez je nutne, aby nemohly vsichni podlehnout poblouzneni nebo loby tlakum. Ta strane je rozhodne nemocna.

Volebni pravo mam 17let tedy vetsinu postrevolucnich let a skoro vzdy jsem volil CSSD. Stydim se za to, uz to neudelam.!

0 0
možnosti
YM

Yes Minister

1. 6. 2009 15:07
Re: clanek je demagogie

No, z toho si nic nedělejte.. já už také nedám svůj hlas ODS - zklamali mne už tolikrát že to nadále nemíním tolerovat.

Řekl bych že chybami se člověk učí.. proto hodlám svým hlasem podpořit NS, ať se prolhaní papalášové na obou stranách zalknou svým korytářstvím.

0 0
možnosti
VH-DR

Velká hlava - diskutér roku

1. 6. 2009 14:56
parazite křeččí, jdi na mlíčko a cestou si dej cuc na klacku

pok se zamysli nad exkrementem, který si napsal, vyžírko

:-©:-©:-©

0 0
možnosti

radek.stembera@volny.cz

1. 6. 2009 14:51
Soulad ve společnosti ?

Jste člověk který se živí tím, že si nechá kromě svého platu a dalších dávek státem platit 6 milionů ročně z našich daní za to, že organizuje SON, organizaci která štve jednu skupinu lidí proti druhé a kazí tím dobré mravy, za další úplatu se věnuje právnímu zastupování a poradám skupině lidí, která je léta protěžovaná na úkor všech ostatních a to bez jakéhokoliv dobrého, morálního či sociálního důvodu a kazí tím dobré mravy a sám bydlí v bytě s regulovaným nájmem. Jste dále jedním "z důvodů" proč možná bude naše republika v budoucnu platit další miliardy z našich daní majitelům domů, což způsobí další napětí mezi skupinami obyvatel.

0 0
možnosti
S

SIDLSD

1. 6. 2009 15:46
Re: Soulad ve společnosti ?

R^:-)R^

0 0
možnosti
  • Počet článků 171
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 1279x
Autor je od dubna 2013 zástupcem Veřejného ochránce práv, dříve byl poslancem Poslanecké sněmovny PČR, advokátem a čestným předsedou Sdružení nájemníků ČR. Narodil se 20.5.1938 v Praze, pracoval jako horník, dělník, geolog, výtvarník a jiné.

Seznam rubrik