Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
VN

venda44

21. 10. 2009 21:29
Křečku

Vykat ti nebudu, to si nezasloužíš. Kdyby jsi měl jen kouska cti a studu, tak zalezeš do díry a nebudeš plácat takovéto neskutečné bláboly.

Poslanci jsou v očích veřejnosti hodnoceni za svoji odvedenou "práci". A už to tu padlo. Kdyby tak jak v parlamentu, měli pracovat v jakémkoliv normálním podniku, tak si nevydělají ani na tu slanou vodu. Normální dělník pokud udělá zmetek je potrestán minimálně tím, že za něj nedostane zaplaceno. Kolik zmetků "vyrobil" ten váš parlament? Spočítat by to šlo asi jen dost těžko. Ale jakmile by vám někdo jen slůvkem sáhnul platy je okmažitě zle a najednou jste všichni svorní a jednotní.

0 0
možnosti
TT

tolan

21. 10. 2009 21:23
Máte výstižné jméno, pane Křečku.

Kromě toho, že jste vyžírka je pravdou, že jste také podvodník a lhář.

0 0
možnosti
L

larcc

21. 10. 2009 18:07
pokud budou voleni takoví zloději jako vy, kteří

bydlí navzdory svému platu v regulovaném nájmu a mají komunistické manýry tak je tady všechno špatně. Vy jste pro většinu slušných lidí lhář a zloděj.

0 0
možnosti
R

rito

21. 10. 2009 17:57
Příspěvek do rozprávy poslanců?

Velmi kvalitní a poučné, podle toho rozpráva vypadá. Hodně řečí ;-Oa přihlouplých argumentů pro nic. Vlastně ne pro nic. Pro jejich obhajobu ve snaze dokázat svoji velikost.

Pokud by byly psané  příspěvky s panem Vlčkem do holpecu, mohli bychom být poučenější, koho že to máme na odpovědných místech. Bez urážky, ale bohužel jen samé křečky, jimž nestačí vlastní vak na pollitické pamlsky.

Ubohost  vlastního myšlení  se závěry uvedenými již v názvu blogu jen dokreslují inelektuálskou úroveň pisatele a jeho náhled na voliče.

On si myslí že jsou to vnitřně rzopolcení tukani a oni si myslí, že politická garnitura jsou  prachsprostí da...i. Možná že ne a proto se těšme se na volby, abychom měli koho návidět. Dle pisatele nenávidět a asi to bude pravda. Velmi dobře zná politické okolí v parlamentu.Rv

0 0
možnosti
P9

pavel 99

21. 10. 2009 15:58
Jak je to možné? - ptá se autor

Bylo to v diskusi mnohokráte zmíněno. V žádné firmě by nebylo možné odvádět takto mizernou práci, jako odvádějí poslanci. Každá firma, pokud by své "produkty" nevnutila zákazníkům coby "povinné", by nutně zkrachovala. A takováto práce a lidé co ji vykonávají, nemůže požívat vážnosti či úcty, ale naopak pohrdání.

0 0
možnosti
JD

pedr64

21. 10. 2009 15:32
pane Křečku

připomenu vám jeden váš výrok. Možnost, že by poslanci měli platit za MHD ste označil za přímý útok na nezávislost poslance a zastupitelskou demokracii. Ve vašem případě opravdu platí: "nomen omen"

0 0
možnosti
MB

buxus

21. 10. 2009 15:36
Re: pane Křečku

Vím ještě o horším útoku na nezávislost poslance. Mládek docela veřejně navádí publikum, když zpívá: "... železniční vlečka povalila Křečka .. "

0 0
možnosti
U

ucitelas

21. 10. 2009 15:17
pane poslanče

mohl by jste vyvrátit nějaký argumet níže přispívajících? Nebo váš blog je jen jednostraný a máte u Paroubka + ? jestliže diskus povolíte tak diskutujte !

0 0
možnosti
MA

Quintus73

21. 10. 2009 15:11
Vždy mne autor rozesměje..

...dnes je mne spíše teskno. Jestli i ostatní poslanci jsou stejně jako "pan" Křeček přesvědčeni o své jedinečnosti a nadřazenosti nad ostatními tak už nás zachrání jen defenestrace. A dal bych si hodně pozor jestli je budova dostatečně vysoká aby se lidi křečkům podobní nevrátili dveřmi zpět.

Velmi rád bych aby politici byli schopni fungovat jako dobře řízené firmy, zvážit každý náklad a dělat vše pro zisk společnosti a nejen pro svůj prospěch.

Bohužel Křeček je zrovna příkladem opačným, lump co se živí na úkor ostatních a jen se snaží vytěžit s chudáků co nejvíce. Však dokud bude regulace bude koho zastupovat, že pane obhájče.

Rv

0 0
možnosti
MB

buxus

21. 10. 2009 14:55
Prebendy jsou nemístný termín?

Pane poslanče laskavě mi řekněte, proč se pohoršujete na slovem "prebendy"? Jakým jiným slovem chcete hodnotit skutečnost, že poslanci nemusí své cestovní a další náhrady vyúčtovat a mohou je použít libovolně jako nezdaněný příjem? Jakým jiným slovem chcete hodnotit skutečnost, že ve Sněmovně už téměř neexistují řadoví poslanci, ale téměř samí funcionáři, předsedové a místopředsedové výborů, atd. pochopitelně za nemalé příplatky. Už jste někde  - v normálním životě - viděl podnik, ve kterém pracuje stopadesát ředitelů a náměstků ze dvou set zaměstnanců? Ve kterém jiném podniku je možné pít alkohol v pracovní době, bez řádného zdůvodnění nechodit do práce, chovat se k ostatním jak hulvát utržený ze řetězu, atd.? Já občas sleduji přímé přenosy ze Sněmovny - to co vidím a slyším, to je také nějak zkreslené? Tu ubohost a hloupost tam dávají na odiv Vaši kolegové, pro které se zde domáháte vážnosti a cti, kterou u občanů už dávno pozbyli.

0 0
možnosti
ZK

SID09

21. 10. 2009 15:50
Re: Prebendy jsou nemístný termín?

Navíc si dovolím říct, že plebs volby nemiluje - o tom dostatečně svědčí i volební účast. Chodí volit zejména státní zaměstnanci, důchodci a členové stran. Zbytek populace na volby háže více-méně bobek, protože ví, že strany si ke korytu pouští pouze všehoschopné a bezcharakterní prospěchářské grázly a to na úkor svých vlastních, relativně slušnějších členů. 

K té vaší rovnosti nadřazené vrchnosti a voličského plebsu dodám ještě, kdy v této zemi začnou platit stejné zákony pro všechny občany ? Proč se vám poslancům, vojákům a polistům kupříkladu jinak vypočítává nemocenská, než zbytku populace ? Proč vy máte nárok na plnou mzdu a ostatní nikoliv ? Takových důležitých maličkostí, které by vám nadlidem přidaly na oblíbenosti je mnohem víc. To byste museli ale lidem naslouchat, a ne jen rozdávat  svá připitomělá moudra. !!    

0 0
možnosti
AK

Tonda Brno

21. 10. 2009 14:45
Taky by mě zajímalo

do které práce nemusíte chodit a přesto vám jde plat?

Kde v práci můžete klidně chlastat a vůbec nic vám nehrozí?

Ve kterém zaměstnání neodpovídáte za odvedenou práci a dostanete plat bez ohledu na odedené výsledky?

A nakonec ještě ta imunita. Co má poslanecký mandát společnýho s tím, že je někdo lump a zneužívá státní dotace nebo jezdí pod vlivem alkoholu a ještě se ohání poslaneckou imunitou. Imunitu ano, ale jen na půdě sněmovny. Tam si klidně nadávejte co je libo, nebo se klidně pobijte, ale jak vykročíte ven ze dveří, tak pro vás platí to, co pro všechny ostatní.

0 0
možnosti
  • Počet článků 171
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 1279x
Autor je od dubna 2013 zástupcem Veřejného ochránce práv, dříve byl poslancem Poslanecké sněmovny PČR, advokátem a čestným předsedou Sdružení nájemníků ČR. Narodil se 20.5.1938 v Praze, pracoval jako horník, dělník, geolog, výtvarník a jiné.

Seznam rubrik