Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
D

drátek99

25. 9. 2010 10:43
Křečku, křečku a jak se ti bydlí

na Praze 2 za regulované nájemné??? Proč to nenabídneš třeba mladé rodině, která z mateřské a bídného platu musí platit tržní nájemné 3 x větší a na kraji Prahy v paneláku za menší byt? Měli byste hlavně pomáhat těm, kteří pracovat chtějí, ale nemůžou a ne těm, kteří pracovat můžou, ale nechtějí a pokud někdo obývá městský byt, tak žádné úlevy, jestli je pracující a na stejné úrovni jako ostatní, co platí tržní nájemné nebo si berou hypotéky. Jsi si vědom moc dobře, co si zavinil za těch 20 let a nechápu, že můžeš v klidu spát.

0 0
možnosti
S

stargate

10. 9. 2010 23:03
jo jo

Pane ing phdr mudr  Křečku se vším co o vás vím z televize ty články ani nemá cenu číst.

0 0
možnosti
VH

Stará kára

7. 9. 2010 18:47
Jak rozumím všem uvedeným návrhům:

Obce sice nemají peníze - ale co by se nezadlužily. Nebo jak mám rozumět tomu, že si obce pronajmou byt aby ho dále najímaly potřebným. Jedině tak, že budou dotovat rozdíl nájemného.  Zdroje jsou...  Pomůže stát a stát dluhy neplatí.....   Ještě na nás exekutor nesahá........  A mnoho dalších krás.

0 0
možnosti
MP

Martin Procházka

7. 9. 2010 17:29
Palec dolů

Rv

1) Výši nájemného především určuje dohoda mezi majitelem bytu a nájemníkem. Není žádný důvod tuto cenu regulovat.

2) Rozhodně jsou lepší nástroje sociální politiky, než dotovat z obecního, najednou zjistíte, že lidí s dopláceným nájmem je nějak mnohem více než se čekalo.

3) Právě hrozba státní výstavby jakýchkoliv sociálních či startovacích bytů odrazuje investory od tohoto druhu podnikání, protože subvencovaná státní výstavba by mohla jejich projekt odsoudit k nezdaru.

0 0
možnosti
S

Soňa48

7. 9. 2010 16:13
A co takhle jít příkladem?

Pane Křečku, radíte sice zastupitelům pěkně, ale v bytové politice, by jste mohl být příkladem. Co takhle opustit byt s regulovaným nájmem, vy to přece nepotřebujete. Vaše příjmy a to dlouhodobě, vám přece umožňují nevyužívat výhody regulovaného nájmu. Vy přece nepatříte do skupiny soc. "potřebných". Proč vy sám nenabídnete svůj byt s regulovaným nájmem obci a zneužíváte tuto výhodu? Váš byt by pak mohl dostat ten, za které se tak "bijete". Vaše kázání o tom jak řešit bytové problémy potřebných je trochu z ranku "vrah o morálce káže". Stejné, jako váš blog o náhradách poslanců. Vaše morální postoje jsou skutečně hrozné - asi to dlouhodobé sezení v parlamentu z vás udělalo sociální kreaturu. Hlavně díky vašemu boji proti deregulaci nájmů se totiž obce a zastupitelstva zbavovaly pro ně ztrátových obecních bytů - ekonomika se nedá okecet. Obce dnes totiž ani nemají sociálně slabším co nabízet. A je to zásluhou právě té vaší soc. politiky.

0 0
možnosti
LH

acvil

8. 9. 2010 10:52
Re: A co takhle jít příkladem?

R^R^R^

0 0
možnosti
R

rozbor

7. 9. 2010 14:51
a co Letná

Bytová politika státu je dobrá.Nevím proč si lidé stěžují.Byt na Letné v Praze za 4 000,-za 100m2 komu by se nechtělo.Pořád mi však vrtá v hlavě, jak je možné, že muzeum, které je dotováno z veřejných prostředků má pravomoc přenechat nájemní byt, který byl asi myšlen pro ředitele muzea a to po dobu funkčního období.To je jako, kdyby si prezident pronajal dům v kterém nyní žije (byl ukázán pí.Klausovou) pronajal na dobu neurčitou a potom druhý prezident by si pronajal zahradu tohjoto domu s tím, že si tam postaví také domeček (místa je tam dost) a tak by se vlastně vytvořila tradice bydlení prezidentů.Když tam TGM mohl postavit včelín, tak proč by si tam nemohl postavit domeček prezident.Bylo by to hezké mít třeba 3 prezidenty narvaný na 800m2.Samozřejmě za předpokladu výkonu jenom jednoho volebního období.

0 0
možnosti
PA

Pepan A2

7. 9. 2010 13:33
Mít stejně jako autor byt o rozloze 120 m2 s regulovaným

nájmem, taky bych se pral o výhody této formy bydlení. Čili tady názorně vidíme, jak si autor přihřívá soukromou polívčičku a zároveň hájí politické korýtko.

0 0
možnosti
G

garumna

7. 9. 2010 11:41
Regulovany Krecku,

nejste prav resit bytovou politiku. Vsichni vime, ze jste clovek beze spetky studu, zneuzivajici regulovane bydleni, ktere by melo byt urceno socialne slabsim lidem, za ktere se tak rad schovavate! Coz si tak nejdriv zamest pred vl;astnim prahem, kdyz uz chcete resit problemy jinych?

0 0
možnosti
VJ

velký jarda

7. 9. 2010 9:48
nechápu

proč se o mé bydlení má starat stát. Stát  nikdy nedokázal nic vyřešit a pan Křeček svými bláboly se jen snaží před volbami   zviditelnit. Akorát nevím,  kam vůbec kandiduje.

0 0
možnosti
M

Mira3

7. 9. 2010 9:44
Koukám na váš rok narození,

soudruhu Křečku a napadá mne: co takhle v tichosti konečně do důchodu? Už jste se zesměšnil dost, nečekejte na zbavení svéprávnosti!

0 0
možnosti