Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
VN

venda44

2. 11. 2009 19:51
Křečku

Přestaň už konečně blábolit a zalez do díry. Za to jaká je dnes situace na trhu s byty, můžeš především ty sám a tobě podobní. Tebou (z pochopitelných důvodů, proč bys taky měl platit tržní nájem) podporovaná a prosazovaná regulace nájmů, jen a jen podporuje různé překupníky a vyžírky tobě podobné.

A co se šťastné ruky při volbách týče.... Nasyp všecjny do pytle a zatřep. Vždycky vytáhneš toho pravého. Nebo snad chceš říct, že v našem slavném parlamentu najdeš alespoň jednoho slušného člověka s kouskem studu v těle?

0 0
možnosti
VH

Stará kára

2. 11. 2009 18:53
Doporučuji

regulovat veškeré nájemné. A jako pilotní projekt začít u Křečka.

0 0
možnosti
AH

hyzik

2. 11. 2009 18:06
Co takhle ČSSD?

By mohla začít stavět byty pro sociálně slabé a pronajímat je třeba za jednu korunu. Může na to příště vyčlenit takové prostředky, které vyčlenila na předvolební kampaň trvající i po zrušených volbách. Taky může platit regulované nájemné za své poslance, to by se vám líbilo pane Křečku, ne? Začněte pronajímat svůj lidový dům za jednu korunu za m2, nebylo by to hezké?

0 0
možnosti
KA

krabi

2. 11. 2009 18:54
Re: Co takhle ČSSD?

také mi vždy napadne při pohledu na ty protestující držitele miliardových a milionových majetků/kapitálu typu odbory , čssd  či soudruh Křeček proč sami nezačnou podnikat a poskytovat pracujícím ve svých podnicích či bytech ty "výdobytky" za které tolik bojují. Proč sami svým příkladným podnikáním v konkurenčním boji nezlikvidují ty špatné podnikatele

0 0
možnosti
ŠB

Štěpán Binko

2. 11. 2009 18:02
Tohle je masakr,

Vy nemáte opravdu kouska cti v těle, protože jestli někdo za neutěšenou bytovou situaci "tisíců rodin" může, tak jsou to vyžírkové jako Vy, kteří, byť slušně vydělávají, bydlí v nájemních bytech s regulovaným nájmem. RvRvRv

0 0
možnosti
OU

2. 11. 2009 18:39
Uživatel požádal o vymazání
0 0
možnosti
JP

jeste asocialnejsi grupa

2. 11. 2009 16:44
mimochodem ...

a tohle: "lidem od určitého věku  již někde nájemné není možné zvýšit vůbec …" je prosim pekne mysleno jak ? ze majitel domu se muze rozhodnout, jestli svuj byt pronajme zajemci v rekneme "produktivnim veku" s moznosti zvysovani najemneho, nebo duchodci, o kterem vi, ze mu najemne nezvysi ? a on snad nejaky dusevne pricetny majitel zvoli tu druhou moznost ? majitele bytu a domu nejsou zadna charita ani armada spasy, majitele domu jsou podnikatele jako kterikoliv jini, a jde jim o zisk, nikoliv o nejaky "socialni smir".

0 0
možnosti
ŠB

Štěpán Binko

2. 11. 2009 18:16
Re: mimochodem ...

Ve výsledku to dopadne jak. Typicky "ochranářské" pravidlo, díky kterému důchodce nebude mít šanci najít bydlení už vůbec Rv

0 0
možnosti
JP

jeste asocialnejsi grupa

2. 11. 2009 16:40
a jeste jedna vec ...

vy, soude dle vasich clanku a vaseho celkoveho vystupovani, mate zajem na tom, aby nektere skupiny osob bydleli "se slevou" ... fajn, vy tyto skupiny osob klidne ve vami vlastnenych nemovistostech klidne "se slevou" ubytujte, s tim nemam nejmensi problem. s cim problem mam, a to tak ze zasadni, je fakt, ze vy chcete, abych takove bydleni "se slevou" poskytoval i ja, prestoze ja osobne na nicem podobnem zajem nemam.

jinymi slovy: pokud nekdo hodla provozovat charitu, at ji klidne provozuje ... ze svych vlastnich zdroju samozrejme. ale chran dotycneho samotny marx a engels dohromady, kdyz tuto charitu bude dotycny pozadovat i po nekom, kdo tu charitu provozovat zcela evidentne NECHCE, jako napriklad ja a dalsi majitele najemnich domu.

0 0
možnosti
JP

jeste asocialnejsi grupa

2. 11. 2009 16:34
ano ...

pokud se nekomu nelibi najemne v jeho soucasnem byte, zrejme dotycnemu nezbyde nic jineho, nez byhledat sobe jine bydleni, lepe odpovidajici potrebam a moznostem dotycneho ... netusim, proc by socialni politiku statu meli suplovat zrovna soukromi majitele najemnich domu.

0 0
možnosti
  • Počet článků 171
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 1279x
Autor je od dubna 2013 zástupcem Veřejného ochránce práv, dříve byl poslancem Poslanecké sněmovny PČR, advokátem a čestným předsedou Sdružení nájemníků ČR. Narodil se 20.5.1938 v Praze, pracoval jako horník, dělník, geolog, výtvarník a jiné.

Seznam rubrik