Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
M

miklaras

3. 6. 2009 10:50
už jste se omluvil?

Už jste se omluvil za své fňukání, vy žalobníčku? Já stále čekám na vaši omluvu lidem, kteří si ji, narozdíl od vás zaslouží. Máte na to morální sílu? Nemusíte mít svaly. Stačí alespoň špetka, malá špetka odvahy....nebo jste malý hlodavec nejen jménem?

0 0
možnosti
M

miklaras

1. 6. 2009 18:21
a na okraj...

Poté, co zástupci RaJ navštívili rodinu Šlechtovu(Šlechtovku netřeba představovat,to je mrtvý dům uprostřed Stromovky), Václav Šlechta po jejich nátlaku zkolaboval. Jeho srdce neuneslo volbu vyvlastnění vs. vstup pod RaJ. jeden z jeho potomků Karel se stal o pár let později politickým vězněm. Když jsem mu řekla, že jdu na Anděla, řekl jen "Tref se". Vejce jsem neměla. Ale za rodinu Šlechtovu bych se trefila ze srdce ráda. Papalášů už jsme si užili dost....

0 0
možnosti
M

miklaras

1. 6. 2009 18:17
papalášské a slabošské

Pane Křečku,pokud jste se cítil dotčen a uražen, měl jste celou věc vyřídit diskrétně a potichu, nikoli jí medializovat a nechat zareagovat J.Paroubka. Postup, který jste oba zvolili se mi jeví v lepším případě jako "papalášský" a v horším jako slabošský. Mít výsady, být vidět, slyšet a poukazovat na druhé, jejichž morální kvality mohu srazit, to je papalášské. Zveřejňovat svou ublíženost z pominutelné příhody, která vám nijak neublížila je slabošské. O J.Paroubkovi mluvit nechci, protože to, že bývalý zaměstnanec RaJ a nižší papaláš normalizačního režimu otře špinavé boty o politické vězně je obzvlášť nechutné.

0 0
možnosti
D

dutina

18. 5. 2009 22:58
Poslanče Křečku, bývalý komunisto

jak vám to mají říct slušní lidé , že jim vaše chování pod vedením Paroubka není milé?

0 0
možnosti
D

DOBR

18. 5. 2009 20:36
Pane poslanče.

Kladení věnců je prý nejlépe placená práce.Zkuste někdy dělat něco přínosného,zač by Vás někdo mohl přímo finančně ocenit.Uvidíte,že se na kladení věnců začnete dívat jinak.Nebo jiné činnosti nejste schopen?Upírat vlastníkům nemovitostí jejich práva není zrovna dobrá činnost.

0 0
možnosti
C

ctenar097

18. 5. 2009 17:38
lidi reknete mi....

kde tenhle bolsevik bere tu drzost si stezovat??? jeste k tomu nad hroby jeho obeti??? Pane Krecku, uvedomte si, ze jste clenem odnoze KSC, sice jako s lidskou tvari, ale vase metody jsou stejne!!! Vy nemate nad hroby bojovniku proti bolsevismu co mluvit, Vas meli vyvest!!!!!

0 0
možnosti
JK

rastafarianec

18. 5. 2009 16:05
mají rozum

křečku

0 0
možnosti
1A

1049an

18. 5. 2009 14:18
A jen si pobreč, Křečku

Lidi mají dost tebe, Ratha i Paroubka a jestli to nepochopíte z náznaků, tak holt vám to budeme muset ukázat tím, že na vašeho šéfa budeme házet vejce, nebudeme si ostentativně brát Rathovy "dary" a ty nedostaneš prostor na proslov. Chytrému napověz, ... atd. :-©

0 0
možnosti
ACT

a co třeba

18. 5. 2009 13:43
Regulovaný nestoudný křeček Křeček

 Chce určitě dál vykonávat svou funkci a není lepší záminka, než

ukřivděnost ! dyž sekretasriát strany ČSSD nahlásí, že nebude projev,

TAK NEBUDE PROJEV ! Co je na tom nesrozumitelného?

0 0
možnosti
D

duda

18. 5. 2009 13:11
trochu

Historie. Díky tomu, že ministři za sociální demokracii nepodali v únoru 48 demisi, si mohl Gottwald vymoci doplnění nových ministrů a zahájit komunistický teror. Ke všemu se sociální demokracie sloučila s kumunisty.! Takže současné dění v sociální demokracii není nic nového.

0 0
možnosti