Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
DS

Direct Shooter

3. 3. 2011 23:34
O Křečkovi jinde na webu - aneb cizím peřím se nechlubím !

Advokátní kancelář bratří Křečků sídlí na pražských Vinohradech. Ve stejném patře za jedněmi dveřmi je i poslanecká kancelář Stanislava Křečka, na jejíž provoz přispívá sněmovna. Poslanec tak může velmi komfortně z jednoho místa nabízet hned dvě služby. Když za Křečkem-poslancem přijde občan alias volič s bytovým problémem, advokátní kancelář bratří Křečků mu může okamžitě nabídnout i právní řešení.

Česká advokátní komora, jejímž je Stanislav Křeček členem, se odmítá k etice takového počínání vyjadřovat. Případný konflikt zájmů může podle ní posuzovat výhradně kárný senát komory.

0 0
možnosti
DS

Direct Shooter

3. 3. 2011 23:35
Re: O Křečkovi jinde na webu - aneb cizím peřím se nechlubím !

- Dokončení -

Ani nikdo z vedení ČSSD Křečkovu dvojroli veřejně nekritizuje.

Bojovník za regulaci nájmů Stanislav Křeček sám bydlí v regulovaném bytě o rozloze 70 metrů čtvereční na pražských Vinohradech. Ten, kdo si chce srovnatelný byt pronajmout na volném trhu, zaplatí čtyřikrát tolik.

"Bydlím tam šedesát let, proč bych se stěhoval. Myslím, že v obraně regulace mě to nijak nediskredituje," říká předseda Sdružení na ochranu nájemníků. 

 V roce 1998 vyšlo najevo, že Stanislav Křeček neoprávněně používal titul doktora práv. Narozdíl od Jana Kalvody a dalších čtyř poslanců, kteří si před jméno dávali titul JUDr., aniž ho měli, však Křeček z politiky neodešel.

0 0
možnosti
DS

Direct Shooter

3. 3. 2011 23:30
Jak to chodí u Křečků - aneb reguloaná živnost.

1) Pan  Křeček coby poslanec  znemožňuje nastolení normálních poměrů v bydlení a prosazuje regulaci nájemného. To má důsledky že bytů je umělý nedostatek a vznikají zbytečné spory mezi nájemníky a pronajímateli, které by za normálních okolností nevznikly. To nastartuje Křečkovic regulovanou veleživnost. Sporné problémy okolo bytů, které on coby poslanec spluvytvořil mu zajišťují voličskou podporu jistotu zvolení poslancem ( REGULOVANÉ KORYTO č. 1)

2)  Regulované spory oklo bytů a dekretů dávají i náplň práce jeho ne právě levné advokátní kaceláři (REGULOVANÉ KORYTO č.2) dokonce dotované ze státních peněz, neboť na této adrese nám. Míru 341/15, Praha 2 shodou okolností sídlí i poslanecká kanelář pana poslance placená Sněmovnou (REGULOVANÉ KORYTO č.3)

.

3) Nedostatkové byty  obratem ruky za levný peníz dodá  k pronájmu i do vlastnictví Křečkovic rodinná realitní kancelář REKA s.r.o. vlastněná synem pana poslance Karlem Křečkem. ( (REGULOVANÉ KORYTO č.4).

.......a kruh se uzavírá......

0 0
možnosti

ursula

3. 3. 2011 20:31
Že by,

tak pan Křeček začal u sebe?Zloděj křičí,chyťte zloděje...;-O

0 0
možnosti
JP

jeste asocialnejsi grupa

3. 3. 2011 17:38
krecku, krecku ...

vystrc ruzky ... jednou prijde den, a my zuctujeme spolu R^

0 0
možnosti
PP

PanPredseda PP-1

3. 3. 2011 18:12
Re: krecku, krecku ...

vystrc ruzky, ja mam v ruce velky nuzky? ;-)

0 0
možnosti
PP

PanPredseda PP-1

3. 3. 2011 16:59
Holt se neda nic delat, pane Krecku.

Asi se budete muset prestehovat do mensiho.

0 0
možnosti
K

Kvetuska55

3. 3. 2011 15:43
Vážený pane Křečku

V mnohém máte pravdu, ale tady nejde o ceny za nájemní bydlení. Tady jde o ceny práce v této republice. Většina lidí, kteří si za dvacet let nemohli zajistit vlastní bydlení prostě na vlastní bydlení nevydělala. Ve většině případu ne vlaastní neschopností. A tak si vzpomínám na doby dávno minulé, když jsme chtěli beztrestně sabotovat komunistický režim. Čím hlpoupější dostaneš příkaz, tím rychleji ho proveď. Aspoň se to dřív po... pokaká. :-)

0 0
možnosti
LH

lahab

3. 3. 2011 15:32
Pane Křečku

běžte někam do kouta a pořádně si nafackujte. Nejde o lichvu. Ale o to, že ti, co nebyli zadobře se soudruhem, nebo nepodplatili následně někoho na radnici, tak musí platit právě předražené komerční nájmy. Vy tady mluvíte o morálce a vůbec vám nepřijde nemorální, že ti co bydlí v regulovaných bytech jsou de facto zvýhodňováni vůči těm, kteří si koupili vlastní bydlení, popřípadě platí komerční nájem a ještě to zabalujete do solidárnosti. Kdyby to bylo tak jak to chcete vy, tak se pořád bude vyplácet držezt si více regulovaných bytů a tudíž volných komerčních bude stále málo a proto se bude držet i jejich cena. O tom držet regulovaný byt asi víte své, když jeden máte a k tomu dům za Prahou, že? Vy jste ten správný, kdo má kázat o morálce. No je vidět z jaké strany jste. Bohatým brát a chudým taky.

0 0
možnosti
GMX

Glock Mark XIII

3. 3. 2011 15:47
Re: Pane Křečku

Real Yanoshik R^ Bohatým bral, chudým taky. :-P

0 0
možnosti
PZ

Mumrli (ještě monokulturnější)

3. 3. 2011 12:54
Na tohohle pana

se slusne reagovat neda... Rv

0 0
možnosti
JD

pedr64

3. 3. 2011 12:26
přečtení druhého odstavce

mě jen utvrdilo v tom, že pan Křeček je zcela mimo realitu. V tržním nájemném totiž nebydlí jen ti nejbohatší, ale všechny sociální vrstvy společnosti včetně matek samoživitelek. A obdobně v regulu nebydlí jen ti nejchudší, ale i právníci, lékaři, vysocí úředníci, podnikatelé a politici. Mluvit tedy o nějáké sociální funkci regulovaného nájemného je nachronismus, který neplatí a nikdy neplatil

0 0
možnosti
CGV

Ctitel Giuseppe Verdiho

3. 3. 2011 12:34
Re: přečtení druhého odstavce

Pan falešný JUDr. Křeček není mimo realitu. On naopak je přesně v reálném obraze. Ale jinak, než Vy se domníváte. On totiž moc dobře ví, jak má lhát, překrucovat pravdu a pravdoláskařit, aby mu z toho plynul osobní zisk. Z tohoto hlediska je jeho schopnost vidět realitu obdivuhodná. Nikoli však jeho morální zásady. Ty obdivuhodné nejsou.

0 0
možnosti
CGV

Ctitel Giuseppe Verdiho

3. 3. 2011 12:25
Falešný JUDr.

To se mi líbí, když člověk, který si vědomě přivlastňoval titul JUDr., který mi nepatřil, nyní káže morálku. V mých očích je pan Křeček docela obyčejný podvodník. Měl by chodit kanály a stydět se.

0 0
možnosti
  • Počet článků 171
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 1279x
Autor je od dubna 2013 zástupcem Veřejného ochránce práv, dříve byl poslancem Poslanecké sněmovny PČR, advokátem a čestným předsedou Sdružení nájemníků ČR. Narodil se 20.5.1938 v Praze, pracoval jako horník, dělník, geolog, výtvarník a jiné.

Seznam rubrik