Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
MP

Martin Procházka

30. 9. 2009 10:14
Aktivní Křeček

Mám pocit, že v poslední době dostali straníci ČSSD za úkol oslovit nové voliče i v "odporně pravicových" médiích. Zatím jim to moc nejde.

Pane Křečku, pokud chcete útočit na pana Bakalu, měl jste přidat text oné smlouvy. Snad si nemyslíte, že ti "pravičáci" se spokojí s nějakým vaším posouzením toho, co nemají k dispozici. Máme-li se bavit pouze mlhavě, zda měl právo či neměl právo něco vypovědět, každý soudný člověk bude raději věřit panu Bakalovi než vám. Pro lidi v této zemi dokázal mnohem více než vy. (pozor, netvrdím, že je čistý jak lilie)

Buď předložte něco hmatatelného a průkazného, nebo raději mlčte. Věřím, že pokud občas čtete diskusi pod svými příspěvky, jistě nám "hloupým pravičákům" opatříte text oné smlouvy a dokážete tak, že máte pravdu. Jinak platí, že vlastník je více než nájemník. Vždy a bez výjimky.

0 0
možnosti
PJ

Petr Johan

1. 10. 2009 21:18
Re: Aktivní Křeček

Asi stále bez reakce, že ano?

A to ještě neposlal da.rocka, aby nám to jakože  vysvětlil?

Ten pocit mám už strašně dlouho. Ovládají iDnes, nastoupili na Facebook, řadí se na ZmenPolitiku.cz a všude mají zástupce se stejnou propagandou, jak vždy ti vlastníci a podnikatelé jdou proti vůli lidu. Vlezdoprdelníci, nic jiného. A ještě k tomu za prachy z našich kapes.

0 0
možnosti
GKB-

Glock každopádně bez -e

29. 9. 2009 13:03
Re: Kecy

R^

Jinak radím přečíst si autorovy starší blogy a dozvíte se nevídané věci ... třeba jak Ústavní soud má posuzovat i jiné věci než soulad zákona s ústavním pořádkem. ;-D

0 0
možnosti
ŠB

Štěpán Binko

29. 9. 2009 12:44
Malý dotaz,

pane poslanče, ještě bydlíte v bytě s regulovaným nájmem? Za odpověď děkuji....

0 0
možnosti
JD

pedr64

29. 9. 2009 12:48
Re: Malý dotaz,

odpovím za něj: "samozřejmě že ano, copak se dobrovolně vzdám výhody". Co taky čekat od politika, který možnost, že by ústavní činitelé měli platit MHD , označil"za útok na demokracii"

0 0
možnosti
JD

pedr64

29. 9. 2009 12:40
jestli jsem správně pochopil

jedná se o předkupní právo:"byty, v případě jejich prodeje, nabídne nájemníkům". Ale vlastník ty byty prodávat nehodlá. V čem je tedy problém?Asi jen v tom, že nájemníci chtějí koupit byty za zlomek jejich tržní hodnoty.

0 0
možnosti
  • Počet článků 171
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 1279x
Autor je od dubna 2013 zástupcem Veřejného ochránce práv, dříve byl poslancem Poslanecké sněmovny PČR, advokátem a čestným předsedou Sdružení nájemníků ČR. Narodil se 20.5.1938 v Praze, pracoval jako horník, dělník, geolog, výtvarník a jiné.

Seznam rubrik