Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
FV

fouly

25. 6. 2009 19:12
Byty.

Co je to normální nájemné ? Snad ne to spekulativní , které si určují majitelé domů,

kteřín chtějí co nejvíce vydělat ? nic proti tomu,ale musí to také odpovídat příjmům

nájemníků  a neblbnout.Pokud vím,tak sociální byty nejsou a nebo je snad mají obce.Dekrety žádné nejsou,jsou jen smouvy o užívání bytu na dobu určitou a z dřívějška na neurčitou.Přece nebudete p.Křečkovi ,že bydlí v bytě , asi po rodičích

od mala vyčítat.Buďte lidi.

0 0
možnosti
MV

Martin V

29. 7. 2009 21:27
Re: Byty.

???

takže když se mi nebude líbit cena auta, tak řeknu buďte lidi, hodím mu tam petinu ceny s adůvodněním, že na více nemám?

0 0
možnosti
PS

Pavel Skeptik

25. 6. 2009 17:36
Proč?

....se vůbec zabýváte něčím, co o zákonech píše pan Křeček ???????

0 0
možnosti
D

DOBR

25. 6. 2009 16:55
Pan Křeček má solidární cítění.

Ale jen, pokud o penízky přichází někdo jiný. Co kdyby pan Křeček také, když je ta krize a stát nemá penízky, pěkně zadarmo, solidárně pracoval jako poslanec, když má to solidární cítění s lidmi, kteří nemají penízky. To by pan Křeček asi pěkně naříkal a solidární cítění by bylo v víte kde. Inu solidarita z cizí kapsy je panu Křečkovi vlastní a ještě je z ní dobře živ. Tak nám pane poslanče zase brzy něco pěkného napište, třeba zase něco o solidaritě, nebo jak ti oškliví vlastníci domů chtějí za bydlení ve svých domech peníze a jak ti chudáci, co tam bydlí, to nemohou platit. A hezky se na nás usmívejte, jeho Výsost vydala pokyn k úsměvu za všech okolností.

0 0
možnosti
M

Majklova_proxy

25. 6. 2009 13:58
Heh...

..."v bytech s regulovaným nájmem bydlí plných 92 % všech nájemců"? Najemce - najemnik - se*e pes. / Ja ze vsech tech lidi v podnajmu neznam regulovaneho ani jednoho, mimochodem.

-

Ze by si starej pan vzal k srdci nedavnej apel velkeho P? Organizovali snad v Altneraku nejake skoleni v praci s PC...?

0 0
možnosti
M

Majklova_proxy

25. 6. 2009 13:57
Heh...

..."v bytech s regulovaným nájmem bydlí plných 92 % všech nájemců"? Najemce - najemnik - se*em pes.

-

Ze by si starej pan vzal k srdci nedavnej apel velkeho P? Organizovali snad v Altneraku nejake skoleni v praci s PC...?

0 0
možnosti
KJ

Karel Jiráček

25. 6. 2009 12:43
Nadpis odpovídá obsahu

Je moc hezké, že když chcete sepsat nějaké bláboly, tak to uvede hned hned v nadpisu. Někdo by řekl "kouzlo nechtěného", ale já věřím, že jste věděl co (jako obvykle) vytvoříte a inzeroval jste to předem.  

0 0
možnosti
RF

Randall Flagg

25. 6. 2009 12:24
Krecku Krecku,

za koho vy vlastne bojujete? Socialni byty (tedy ty s regulovanym najmem) by mely byt POUZE ty co vlastni stat nebo obec, dekrety by mely byt vsechny bez vyjimky na dobu urcitou jeden rok, s tim ze kazdy rok bude muset majitel (uzivatel) prokazovat prijem, jestli porad jeste spada do skupiny pro ktere jsou tyto byty urceny (stejne jako u davek). Dokud to bude jinak, budou na tom skodni jak majitele domu, tak lide s nizkym prijmem, pro ktere blokuji vhodne byty napriklad lide jako jste vy.

Z tohoto duvodu Vami pohrdam.

0 0
možnosti
MV

Martin V

29. 7. 2009 21:28
Re: Krecku Krecku,

SouhlasR^

Dělat sociální politiku státu na ukor soukromníků je nesprávnéRv

0 0
možnosti
J

jirkaknop

25. 6. 2009 12:16
Píšete hlouposti

samozřejmě , že Vámi citovaný nález Ústavního soudu je ku prospěchu majitelů domů , na jejichž bedrech jste si založil svoji existenci v politice. Ústavní soud totiž sice ponechává výši náhrady za poškození a omezení práv majitele na obecných soudech (to je pochopitelné a vyplývá to ze zákona) , ovšem přiznává , že k "omezení" práv došlo. A to je podstatou uvedeného nálezu.

Tak tady neblábolte a jděte si sjednat normální nájemné a nemusíte parazitovat na majiteli domu.

0 0
možnosti
  • Počet článků 171
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 1279x
Autor je od dubna 2013 zástupcem Veřejného ochránce práv, dříve byl poslancem Poslanecké sněmovny PČR, advokátem a čestným předsedou Sdružení nájemníků ČR. Narodil se 20.5.1938 v Praze, pracoval jako horník, dělník, geolog, výtvarník a jiné.

Seznam rubrik