Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

Keny

11. 2. 2008 10:38
Asi ano...

...asi by to s tím platem fungovalo. Ráno jsem totiž přišel do práce a řekl jsem šéfovi, že dnes nedělám. Ostentativně jsem ani nezapnul počítač a když se mě šéf zeptal, jestli to myslím vážně, odpověděl jsem mu, že poslanci také celý pátek a sobotu za mé peníze nic nedělali.

Už nemám šéfa, počítač, ani práci. Tenhle příspěvek píšu na veřejně přístupném PC na pracovním úřadu, během čekání ve frontě žadatelů o práci... Asi jsem někde udělal chybu...:-/

0 0
možnosti

Poslanec

9. 2. 2008 9:00
Cha, cha

Dejte si bacha, ať vám nezvednu daně. Drzost nýmandů nesmí být tolerována!

A navíc mám novou, náročnou manželku tak zkrátka prachy potřebuju hlavně pro sebe.

0 0
možnosti

Jan

8. 2. 2008 23:23
Bohužel

ten cirkusový styl debaty a osobních urážek přinesl principál Paroubek a jeho kašpárek Ráth. Než se tento pupkáč objevil denně 8-krát na obrazovce, tak to s tou politikou nebylo tak hrozné. Zeman si uměl vystřelit s grácií. Paroubek umí zasyčet a zrudnout. Nevadí mi rozumná levicovost, ale ten ubohý, pavlačový styl Paroubkova a spol.. - projevu!! Tito lidé se opravdu chovají jako divocí kanci.

0 0
možnosti

Národ sobě

8. 2. 2008 23:46
Re: Bohužel

Blbost. Jste bohužel politicky omezen. Přesně jako ti, které kritizujete. Přesně jak to tvrdím níže. Je to celonárodní pohroma, ne stranická. Národ sobě. Národ omezen.

0 0
možnosti

Národ sobě

8. 2. 2008 23:19
Tož , mě to něco připomínalo...

Když tak kamera z dáli klouzala po tom sále, tak jsem si říkal, jako kdyby to bylo z dob komoušských...nejenom ten sál s těmi kýčovitými bílými židlemi, tou fialovou a modrou šerpou kolem stolů, těmí rádoby na staro udělanými lustry, těmi levnými obleky a nemožnými kravatami a těmi povětšinou staromódními šaty ženštin...byl to hlavně duch myšlení, hašteření, žabího pohledu, malosti českého člověka, který doprovází naše dějiny - bohužel, jak vidět i do dnešních moderních dnů..fuj tajbl, máme se za co stydět. Národ sobě.

0 0
možnosti

ak1975

8. 2. 2008 22:20
opakování

Tohle jsem už psal v 18:30. nicméně,, alespoň to uvidí více lidí a něco se konečně začne dít,,,

0 0
možnosti

jojoska

8. 2. 2008 22:16
Panum poslancum...

...a nekterym damam poslankynim, ackoliv priznavam, ze pro tyto zeny v mensine musi byt dost tezke se mezi tou zveri prosadit a vyplodit ze sebe rozumne kecy k veci R^[>-]

0 0
možnosti
  • Počet článků 82
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 1587x
Zajímá mě svět kolem nás, to jak funguje nebo spíš právě nefunguje a hledám způsoby, jak ho učinit funkčnějším.