Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
PN

jirkanovaksuperchlapik

15. 6. 2009 8:07
Příznivci ODS = povětšinou fanatici

kteří se neštítí ničeho. Mimochodem Topolánek má stejný papalášský manýry jako Paroubek, ale nikdo po něm vejce nehází. Čím to asi bude?

0 0
možnosti
PH

kostej_

14. 6. 2009 19:03
tak to vazne nechapu

"celkove vzato mezi nimi zas takovy rozdil neni" – takze priznavate, ze provolani typu "Paroubek nebezepci pro demokracii" jsou nesmysl? Proc ale potom takova agresivita a nenavist vuci jedne strane, kdyz druha podle vas neni zas o tolik horsi? Z vasi pseudodemokraticnosti se mi dela zle.

0 0
možnosti
M

Marnie

14. 6. 2009 18:23
Kamile Krbálku.

Takový blábol vypotit a ještě si myslet, že jste středem vesmíru, to chce opravdu silný žaludek. Přečetl jste si to po sobě a zamyslel se nad tím?

0 0
možnosti
V

Vitana

14. 6. 2009 17:56
Nikdy bych nevolila

Nikdy bych nevolila ODS a to ze stejného důvodu , z jakého Vy tady nevolíte CSSD. Tak jako tady pořádáte hon na Paroubka, i v řadách ODS je podobný ne-li horší člověk a ODS se s ním za ta léta nedokázala nějak rozloučit , čili dokud se ODS nezbaví Jančíka, budu volit třeba svobodné krocany , ale ODS ani omylem .

Jinak článek fakt otřesný. Naivita a  radoby agitka smícháné v tom nejhorším poměru . Nejhorší je když si někdo začne myslet že jeho maličkost snad  změnila svět.), tak jako si to myslí pan autor.) Věřím , že ted vzteky mlátí do klávesnice a je zhrzen, že se mu za jeho pamflet nedostává náležiteho ocenění:)

0 0
možnosti
D

dutina

14. 6. 2009 19:56
Re: Nikdy bych nevolila

Jaký hon? Dyť mu to dělá dobře , jak (mu) ho honí:-)

0 0
možnosti
ML

Vytržená mandle

13. 6. 2009 20:04
Clanek je dobry, to NEMOHU RICI

Volil jsem ODS, ale tenhle clanek je fakt blabol... ta euforie mi prijde nezaslouzena.. Ja osobne jsem volil za prezentaci CR v cizich zemich premierem Topolankem, za skupinu NERV a za spolupraci s Kalouskem, ocenenym ministrem financi mezi 37i ministry jinych zemi. A taky za snahu o reseni misto straseni (kupodivu maji ten slogan opravdu vytecny a trefny).

0 0
možnosti
DM

G4Danny

13. 6. 2009 20:12
Re: Clanek je dobry, to NEMOHU RICI

Uplne s vami souhlasim, kolego, ackoli jsem jednim z tech, kterym byla ucast v EP odeprena. Vzhledem k nizke ucasti bychom my zijici jinde v EU (nebo jinde na svete) byli mohli do konecneho skore taky promluvit... Jen se nad tim zamyslete: koho by lide pracujici a zijici na Zapade volili spis?;-)

0 0
možnosti
DM

G4Danny

13. 6. 2009 19:52
Co naplat

Politici se po vyhranych volbach placaji po ramenou a vy jste to od nich chytil. Jsem jednim z lidi, ktere vysledek voleb spis potesil nez naopak, ale takovehle samozvane prohlaseni "to jsme dokazali my, ..." nemohu vystat. My tady na blozich - ctenari i pisatele - jsme tu snad jako soukrome osoby a takovymi chceme zustat. Nechceme nalepku, nechceme pochodovat pod spolecnou vlajkou! V jednom nazoru jsme se nekdy shodli, v deseti zase budeme mit kazdy svuj. Vy sam, pane autore, byste mel vstoupit do aktivni politiky, pokud tam jeste nejste. Jste typickym predstavitelem tech, kdo si vyhlednou nejake hnuti a ochotne se mu postavi do cela. My tady ale nejsme zadne hnuti, my jsme jenom lidi, kteri se nechteji nechat zavrit do jedne skatulky! Ani do dvou ani do deseti. Jdete s tim na kolo, vazne!:-(

0 0
možnosti
HD

HonyaDj

13. 6. 2009 16:32
karma? ani omylem ;-)

Tedy váš článek mě hodně pobavil a rozesmál. Je mi jasné, že i mezi námi voliči pravice je spousta naivních a zaslepených lidí, ale napsat takovýhle "hurá" článek založený na dojmech nepodložených jakýmikoliv odbornějšími argumenty, navíc rétorikou silně připomínající vzletné letáky mladých komunistů, to už chce opravdu silný žaludek nebo velkou dávkou naivity. Celé volby by se daly moc pěkně rozebrat psychologicky a sociologicky. Z jejich výsledku vyplynulo mnoho velice znepokojujících faktů (nezájem o EP, lidé slyšící na hesla, která se vůbec neváží k povaze voleb atd.), ale mohu vás ubezpečit, že bloggeři voliče ovlivnili úplně ze všeho nejmíň. Stačí se podívat na to, že nejvyšší karmu mají vždy nejstupidnější a nejhloupější články, které neříkají vůbec nic, jen kopou do lidí kolem...

0 0
možnosti
JK

gotzur

13. 6. 2009 15:34
Asi tak

0 0
možnosti
JK

jejkap

13. 6. 2009 12:36
Sorry, ale to je blabol...

Nechte si svoji nepolitickou politiku a pocit dulezitosti. Vliv jakychkoli bloggeru i socialnich siti na volebni preference je NAPROSTO nulovy. Facebook mel obrovskou vyhodu organizacni. Vliv iDesu a jeho (vetsinou jurodivych) bloggeru nebyl zadny.

0 0
možnosti
FV

analytik05

12. 6. 2009 21:02
Paroubek bude útočit, bude sranda

R^Karma. Nedá se než souhlasit. Vaše pocity sdílí určitě spousta lidí ale zatím to nikdo takto "nehodil na papír". Sám pozoruji jak do diskuzí na idnesu v reakci vstupuje čím dál více příznivců ČSSD, kteří tady nebývali  zastoupeni zdaleka v takové míře a většinou neumí věcně argumentovat, vylepují dokola nesmysly, uráží atd. Samozřejmě i na druhé straně se tací najdou. Ale každá diskuze dobrá. Ať je lidé čtou ať si udělají další názor co jsou ti kteří za lidi. Mám pocit, že už i Paroubek pochopil, jaký má internet sílu a moc a proto se bude snažit toto medium ovlivňovat dokud nebude mít nedej bože takový vliv aby vše zcenzuroval nebo zakázal. Jako by se tak už stalo. Některé množící se  příspěvky kopající za ČSSD jako by byly z dílny najatých posluhovačů a provokatérů.Pokud takto pro ČSSD pracují placeně, dokáži tu intenzitu vylepování a demagogické omílání nesmyslů pořád dokola pochopit

0 0
možnosti
  • Počet článků 82
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 1587x
Zajímá mě svět kolem nás, to jak funguje nebo spíš právě nefunguje a hledám způsoby, jak ho učinit funkčnějším.