Paroubek prohraje!!!

Opakování je matka moudrosti, proto si to zopakujme: Paroubek prohraje, Paroubek prohraje, Paroubek prohraje…

Nemám v záloze žádný antilevicový program, neagituju pro žádnou jinou stranu, ani ode mě nečekejte logické vysvětlení. Jen prostě věřím, že tahle země si zaslouží slušnější vládce než je pan Paroubek a jeho gang. Věřím, že jeho lhaní, podrazy, slibování oranžového z nebe, osobní útoky, pomluvy, nabubřelost, nadutost, papalášství a hulvátství už znechutili tolik lidí, že právě teď přišel čas říct mu dost! Chceme politiky, kteří umějí spolupracovat a tvořit konsensus, kteří dokážou spojovat lidi a hledat, co máme společného, kteří ctí názory a svobody druhých, kteří tvoří prostor pro náš život, ale nechávají ho otevřený pro to, abychom ho naplnili sami, jak nejlépe umíme. Kteří se umí radovat a usmívat a mají smysl pro humor.

Paroubek je symbol politiky, která chce být důležitější než život sám, proto se cpe všude, ke všemu se vyjadřuje, do všeho chce mluvit a taky chce všechno řídit a kontrolovat. Proto oblepili celou zemi oranžovými agitkami, proto obsadili a okupovali obrovskou část našeho společného životního prostoru, proto se nám cpou do životů, chtějí si nás koupit a zkorumpovat. A když to nejde po dobrém, zkoušejí nás i zastrašovat a vyhrožují. A ještě to dělají s brunátnou tváří, s nenávistí v hlase a s pohrdáním. Věřím, že přišel čas říct dost.

Od politiků žádám jediné, aby mi dali pokoj, abych o nich, jejich skandálech a jimi vyrobených problémech čtyři roky neslyšel. Vím, že žádný politik nikdy nevyřešil žádný problém normálních lidí, politika je totiž jen továrna na výrobu pseudoproblémů, jejichž řešení se pak politici za naše daně a před televizními kamerami věnují. Takže od politiků chci jen prostor (odstup), abych si svoje problémy mohl vyřešit sám a nemusel utrácet život, čas a peníze za jejich kraviny.

Nominujte autora do ankety Bloger roku

Autor: Kamil Krbálek | sobota 1.5.2010 14:16 | karma článku: 38,09 | přečteno: 2230x
  • Další články autora

Kamil Krbálek

Znalostní revoluce

24.3.2023 v 9:18 | Karma: 8,90

Kamil Krbálek

Na blbou otázku, blbá odpověď

16.12.2011 v 8:07 | Karma: 13,39

Kamil Krbálek

Opravdu USA versus teror 100:1?

13.9.2011 v 9:38 | Karma: 11,96

Kamil Krbálek

Debakl stávky

16.6.2011 v 22:17 | Karma: 24,95

Kamil Krbálek

Jak změnit politiku?

18.5.2011 v 14:33 | Karma: 8,15