Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
Foto

Pěkné. Limity nám nastavují rodiče...společnost...a my je pak těžce bouráme... :-) teda my ( ti, kdo chceme a víme, že je máme zbytečně, a že nás brzdí.. ) a je s nimi tedy práce! Zbourat takový léta nastavený limit...! Ale stojí za to se s tím poprat a zbourat ho... :-)

0 0
možnosti
Foto

Moc hezké. Vše je o nastavení naší hlavy - bohužel i bohudík. :) A vděčnost, tedy i všímání si toho hezkého, co jsme za den prožili, mění ono bohužel na bohudík. Karma Vám. R^

0 0
možnosti
JS

Jsou maličkosti, díky kterým se můžeme cítit lépe. Tak proč si s nimi nevylepšit život? Třeba tím, že budeme hledat to co se nám povedlo, co nás potěšilo. Funguje to. Ten, kdo se chce cítit lépe, proto něco udělá. Kdo chce jen naříkat a svádět vinu na ostatní či okolnosti si v tom svým způsobem libuje a většinou s tím nepřestane. Fandím všem, kteří jdou svému štěstí naproti :-)

0 0
možnosti
BK

Děkuji Vám. Právě mně jste určitě pomohla;-). To, o čem píšete vnímám už dlouho, ale ne vždy je snadné se k tomu dopracovat. E. Tolle se dostal do mého života jako dar( na základě knihy Moc přítomného okamžiku) a to, o čem píšete je v podstatě tím, oč jde jemu. Myslím, že je to nejdůležitější věcí v našem životě;-). DíkyR^.

0 0
možnosti
  • Počet článků 43
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 1210x
Nebaví mě stát na místě a proto stále něco dělám a vymýšlím. A stále sním a snažím se nějak ten svět zpříjemnit. Někdy úspěšně, někdy méně.

Seznam rubrik