Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
MH

miraklh

17. 12. 2008 13:22
naprosty souhlas - smutna pravda

díky za podnetny postreh, souhlasim s vasimi argumenty. je ostuda, ze takto nefer a novinarsky neeticke zasahy na iDnes existuji, ale co si budeme nalhavat i v tistenem mediu existuje urcita protekce a cenzura podle prani redakce resp. majitelu onech novin. skoda ze to nedochazi sirsi blogerske a ctenarske komunite a nekoho nenapadne treba zalozit petici na verohodnejsi ocenovani resp. zakaz zasahu redakcnim vyberem-preferenci,  bohuzel redakce nema patent na rozum resp.vzdy stastnou ruku/vkus (ci je to zamer?), tak se do popredi dostavaji casto prazne a bulvarni clanky zatimco plno cennejsich, myslenkove podnetnych clanku zmizi do ztracena.

0 0
možnosti
H

Hohewarte

16. 12. 2008 8:38
A z Kravala je karmohonič.

Pane Kravale, četl jsem některé vaše dřívější články a říkal jsem si. Objevil se zajímavý bloger.  Vyjadřuje se logicky má zřejmě technické vzdělání,  snaží se vyjadřovat exaktně.

Ale prostředí tohoto blogu je snad zakleté, nebo formátované Polaneckým, Havránkem a spol .

Pan Kraval totiž napíše na blog jen několik článků a už má v článku Paroubka také. Stačí několik článků a z Kravala je karmohonič a to dokonce takový, že si o to říká zvláštním článkem.

Pane Kravale ale tím se vaše psaní stává téměř zbytečné. Na žvásty za účelem získání karmy prostřednictvím Paroubka jsou tady  Polanecký ,Havránek a spol.

Vy budete jen dalším v řadě.

0 0
možnosti
I

Ilja.Kraval

16. 12. 2008 8:52
Re: A z Kravala je karmohonič.

;-D díky za upozornění, beru si ho k srdci,

i když děláte závěr z jednoho článku, který vystihuje postoj ČSSD k řešení krize spíše z humorné stránky a s nadsázkou... :-) ale v každém případě děkuji za upozornění, o kterém píšete, dám si na to určitě pozor!

0 0
možnosti
OU

16. 12. 2008 8:32
Uživatel požádal o vymazání
0 0
možnosti
ZW

cassul

16. 12. 2008 6:41
Tohle je iDnes

a iDnes o své vlastní dobré vůli umožnilo, aby lidé tady psali vlastní články. Ano, dělají to, aby si zvedli návštěvnost, vydělávají na tom. Ale furt je to idnes a je jenom na nich, co a kde vystaví, oni určují pravidla. Komu se to nelíbí, nemusí tady nic číst nebo dokonce psát. Nikdo nemá žádný právní nárok, aby jeho texty byly vidět.

0 0
možnosti
OU

16. 12. 2008 8:34
Uživatel požádal o vymazání
0 0
možnosti
OK

Obcasnykomentator

16. 12. 2008 3:36
Legrační předháňky

Mně přijdou tyto předháňky píšících amatérů dost legrační. Publikování textů se stovky let obešlo bez "karmy" a podobných žebříčků. Co takhle nechat na čtenářích, aby si vybrali?

Otoh, chápu provozovatele, že pomocí blogů sleduje a prosazuje svoje zájmy. Nikdo přece neprovozuje MFD a iD kvůli ušlechtilé snaze informovat a povznést. I ti snaživí pisálci leštící blogy svá ega a naplňující své autorské sny slouží (zadarmo, jak geniální!) především byznysu toho, kdo jim poskytuje prostor. Jejich volba...

0 0
možnosti
TB-V8

Todd Bertuzzi - verze 8

16. 12. 2008 6:18
Re: Legrační předháňky

;-DR^

0 0
možnosti
MS

Kru-cipísek

16. 12. 2008 2:51
Nejsem matematik, ale...

...pravdou je, že redaktor výběrem konkrétního článku do popředí z hlediska karmy uplatňuje svůj osobní názor, co je dobré a co ne. Tím, že je článek dlouhodobě v popředí tak téměř jistě získá ohodnocení formou karmy, ať je dobrý nebo špatný. Navíc zejména přes víkend na těch preferenčních místech visí skutečně velice, velice dlouho. Kromě toho mám dojem, že některí autoři, ať napíší naprosto cokoliv, se takřka automaticky objevují na preferenčních pozicích. proč, to nemám tušení. Nevím, jak by se co mělo počítat a ani mně osobně nějak na karmě nesejde, ale objektivní by bylo, aby redakce prostě žádné články sama předem nepředurčovala, co je dobrého a co není. Nechť si to určí čtenáři sami. Hodně čtené články (s vysokou karmou) jsou podporovány pak v části Nejčtenější. Myslím, že z tohoto všeobecného pohledu má autor pravdu. Také si přeji, aby redakce předem neurčovala nic, tím spíše kvalitu článků nebo některé konkrétní autory. Například nyní paní Pallotto a její naprosté bláboly....

0 0
možnosti
D

deatomizator-treti-generace

16. 12. 2008 2:19
podle me

clickrate nevypovida vubec o nicem... maximalne o tom, ze clanek nebyl populisticky... kdyz napisete clanek o paroubkovi tak budete mit clickrate 30 procent, ale znamena to ze vetsinu bavi furt tohle cist? naopak, clanek s nizkym clickrate muze byt zajimavy... a za druhe, o nejake karme vi hlavne bloggeri, ale "cizinci" z hlavni strany idnesu o tom nemaj treba vubec poneti, a neklikaj, a vubce proc by meli klikat.

0 0
možnosti
OU

16. 12. 2008 8:37
Uživatel požádal o vymazání
0 0
možnosti
PPB

Parouback

16. 12. 2008 2:00
Karma

iDěs je celkově otřesný zpravodajský server s pomatenci v pozadí. Jediné, čím se lehce odlišuje od novinky.cz je to, že není až tak viditelně rudý, přestože bolševické praktiky používá zhusta. A karma zde má stejnou vypovídací hodnotu, jako "kvalitní názor" v diskusi na novinky.cz. Zbytečně ztrácíte čas s pitomostma.

0 0
možnosti
JM

Edmund Černá Zmije

16. 12. 2008 1:16
Nezávislá kvalita, objektivní karma,

koukám, že některým blogerům na iDnesu z tý karmy poměrně významě hrabe. ;-D

0 0
možnosti
  • Počet článků 75
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 4099x
autor také bloguje na téma objektové programování a modelování informačních systémů pomocí UML na

zive.cz

Seznam rubrik