Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
JN

palok59

10. 1. 2009 15:52
handlíř

proboha - není snad dne, kdy by nějaká osvícený blogger nevydržel svoje nutkání svěřit se s tím, jaký je Paroubek handlíř jaká to bude hrůza až vyhraje parlamentní volby. Pokud vím, tak volby vyhrála ODS a svoji výhru ještě utvrdila koalicí s lidovci a zelenými. Možná je Paroubek handlíř - ale proč tedy proboha na jeho handlování koalice slyší? Je to přece opoziční strana a od opozice nelze očekávat nic jiného než snahu o svržení současné vlády. Myslím, že Topolánek jako vítěz má vládnout a ne donekonečna plakat nad tím, jaký je a není Paroubek. Paroubek je co se vládní funkce týká jen poslanec, tj. dvoustý díl parlamentu. Z podobných bloggů mám ale dojem, že jeho moc daleko předčí moc premiéra a všech členů vlády dohromady.

0 0
možnosti
I

Ilja.Kraval

10. 1. 2009 17:04
Re: handlíř

nevím, kde v mém článku čtete o hrůze, až Paroubek vyhraje volby?

Píši o tom, že výměna "vojáci versus poplatky" je tak heterogenní, že už nejde ani o jedno. Dovedl bych pochopit návrh kompromisu "poplatky ano, ale děti ne" nebo "buď poplatky a přidejte důchodcům" apod. Ale vojáci a poplatky spolu vůbec nesouvisejí a o tom to je! :-) 

0 0
možnosti
VM

Dluhy se neplatí

10. 1. 2009 15:49
Kdyby EU předsedal Paroubek,

celá EU by žila rušením poplatků u lékařů ve všech členských státech, a to, co se děje v Gaze či problémy s plynem by vedle toho vypadalo jako bezvýznamná nicotnost...

0 0
možnosti
P

PODBIC

10. 1. 2009 15:43
Plyn

Zato pan Paroubek má jasno,Topol vedl jednání o plynu špatrně a ne dostatečně rychle.Do kdy ho budou lidi kouřit....

0 0
možnosti