Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
F

fakta666

30. 9. 2009 9:54
to musela být pravicová dáma - je přece -vysokoškolačka !

a jen modrý tým je plný mladých, úspěšných a vysokoškolských....my ostatní jsme úplně blbouncí a proto budeme chodit na svobodné diskuze svobodných serverů a zásadně nebudeme kupovat modré Právo a modroněmeckou Frontu!!

0 0
možnosti
VK

micna

30. 9. 2009 11:35
Re: to musela být pravicová dáma - je přece -vysokoškolačka !

No a k věci byste něco neměl? Takové trucovité výkřiky asi nikoho nedojmou:-).

Jinak, můžu vás ujistit, že VŠ vzdělání není záruka inteligence ani soudnosti. Asi všichni známe spoustu blbců s diplomem, a naopak.

0 0
možnosti
Z

Zapata

29. 9. 2009 21:06
Jo jo Iljo,

teoretizovat to b yti šlo. V praxi to s tebou bylo horší, asi jako s tou studentkou.

0 0
možnosti
I

Ilja.Kraval

30. 9. 2009 8:40
Re: Jo jo Iljo,

díky za uznání i radu. Budu se snažit. :-)

0 0
možnosti
VK

micna

29. 9. 2009 11:32
Současnou ČSSD fakt ne

Velmi dobrý postřeh, dávám karmu.

Jinak, vypadá to, že se diskuze opět strhává špatným směrem. Opět fundamentální střet levice vs. pravice. Pokud jsem dobře pochopil, autor si nebere na mušku levici jako takovou, ale strany, které se v Česku za levicové prohlašují.

Já osobně musím říct, že ač levici přímo nefandím, nejsem proti levicovému vidění světa až tak zaujatý. Přece jen, podle mého názoru není dobré mít ve společnosti příliš velké sociální rozdíly, aby to nakonec vedlo ke vzniku nějakých tříd.

Co je ale špatně, je to, jakým stylem tady funguje naše politická garnitura. A to zejména ČSSD. Ta se totiž vymezuje vůči snad až příliš levicové ODS už jen z principu. A to tak, že jí de facto nezbývá nic jiného, než opíjet voliče rohlíkem.

0 0
možnosti
VK

micna

29. 9. 2009 11:34
Re: Současnou ČSSD fakt ne

Prostě program v podstatě žádný, jenom slibovat a rohazovat i to, co si naše společnost ještě nevydělala. Bez jakékoliv koncepce, jak ty dluhy někdy splácet (jediná koncepce, opět drze omletá minulý týden v PS je ta, že ještě nejsme přece tak zadlužení, a že to je prý normální). Kam tenhle styl vede, si ani většina z nás nemumí představit, natož připustit. Ani varování dle příklady z Lotyšska a Maďarska, jak se zdá, moc nezabírá. Viz současné volební preference. Asi budem muset padnout totálně na hubu, aby nebylo zbytí než udělat ve státně z hlediska finanční správy opravdu pořádek. Otázka je, jestli tu pak zůstane někdo kromě těch, co umí jen brát. :-/

0 0
možnosti
PJ

Petr Johan

28. 9. 2009 20:54
Levicová naivita

Každý, kdo bude uměle udržovat pracovní místa jen z důvodu, že nechce propustit nadbytečné zaměstnance, postupně snižuje cashflow firmy, bude muset rozprodávat majetek nabytý úsilím v předchozím fungování firmy. Jestliže nebude mít firma odpovídající obrat, po vyčerpání rezerv musí propustit zaměstnance v takové míře, aby to odpovídalo okamžité situaci. Všeho dočasu.

Když budete majitelem firmy, neuděláte nic jiného. Nebo zbankrotujete.

U státního podniku, máte ještě možnost jinou, žádat dočasně dotace, pokud ale neobnovíte odbyt přirozenou cestou (ne uměle), máte ještě možnost požádat jako odbory o řešení krize stávkou, kde se vládě třeba podlomí kolena a přikývnou vám na to, udrží pracovní místa, třeba ještě zvýší platy, ale toto vše jen dočasně. Bude se to platit dotacema ze st.rozpočtu (to už také známe), a přijde zavření kohoutku.

Zahrejte si prosím, dámy a pánové s levicovým smýšlením, s okolím na hospodáře.

Zkuste to a nebalamuťte ostatní zhoubnými ideály. Děkuji PJ

0 0
možnosti
JH

Profesor_Nula

28. 9. 2009 23:25
Re: Levicová naivita

Co se týká šrotovného, tak v tomto případě jsem jasně proti němu. Perspektivu v něm moc nevidím. Takže asi vzácná shoda s Vámi :-P

0 0
možnosti
PZ

Psí zadek

28. 9. 2009 20:23
Příčí se mi to dočíst

i když je možná pokračování zajímavější než ten začátek. Ta storry je, předpokládám, vymyšlená a způsob, jakým se snažíte dělat ze studentů humanitních oborů (existuje vůbec něco jako sociologické dějiny umění?) i z voličů levice naprosté idioty, je trapný a nechutný. Pro rejpaly: Paroubka ani komunisty nevolím, takže nejsem potrefená husa.

0 0
možnosti
PK

premaaa

29. 9. 2009 13:30
Re: Příčí se mi to dočíst

Ale voliči levice idioti jsou.. A potrefená husa také nejspíše budeš, protože on nedělá dementa ze všech studentů humanitních oborů, ale ty jsi člověk natolik vztahovačný, že si hned myslíš, že nadává na tebe ;-D .. Já sám studuji filozofickou fakultu, ale tady pán má pravdu a ty vážně meleš blbosti.. A i kdyby ten obor neexistoval, tak o tom přeci článek vůbec není, proboha :-)

0 0
možnosti
J

Josef.cyrany

28. 9. 2009 19:56
Poučná agitka.

Z vysokoškoláků bude volit Paroubka jen jeden student, samozřejmě žena , vyvolává to ty správné asociace. Ne moc úspěšná , kdo taky jiný volí Paroubka , že ? Skutečně hezká politicky uvědomnělá agitka. A já myslel , že s rokem 89 tenhle útvar   zmizí.

0 0
možnosti
VK

Pražák

28. 9. 2009 18:28
Pro "ekonoma" Ilju.K.

Pane Kravale,  přečtěte si můj příspěvek z 17.54 h. A přestaňte se už konečně ztrapňovat (mimo jiné) těmi banány a svými pseudoanalýzami, jako že je rozdíl, když si je koupí důchodkyně nebo nedůchodkyně, či co to tu pořád vymýšlíte. - A co má jaksi vyplývat z Vašeho dalšího fantastického objevu, že „…zapalování do aut, které vyrábíme, si důchodce nekoupí“ – to ví jen Bůh a Vy. Škoda, že jsem se na to papeže nezeptal, protože Vy sám o tom ve skutečnosti nemáte ani páru.

  o-:-(-o  o-:-(-o

0 0
možnosti
I

Ilja.Kraval

30. 9. 2009 8:50
Re: Pro "ekonoma" Ilju.K.

děkuji za radu, ale moje ztrapňování je moje ztrapňování a nemusíte mi přikazovat, co mám dělat a co ne.

Jestli zastáváte názor, že 13. důchod je stimulací české ekonomiky, která je orientována na export, prosím. Jestli si myslíte, že důchodci si budou kupovat součástky (například elektro) do aut, které se dodávají do monotven a montují se v závodech do aut v tisících , prosím. Je to vaše věc. Já vám váš názor neberu, pouze s ním polemizuji. Zatím mám od vás jako odpovědi pouze invektivy. Přeji pěkný den.:-)     

0 0
možnosti
VK

Pražák

28. 9. 2009 17:54
Udržet za krize pracovní místa, to je podstatné

Pánové Kravale a Johane – v Británii dnes uvolnili šrotovné na dalších sto tisíc aut, v přepočtu 55.000 korun (2.000 liber) na vůz. A to přesto, že vláda je zadlužena až po uši. A to kvůli jedinému: Udržet pracovní místa! Teď, přes zimu, alespoň do jara… Zdůvodnění: „V Británii auta přímo vyrábí na 850 tisíc lidí a na jejich produkci závisejí stovky dodavatelských společností (od výrobců stěračů po ocelárny a válcovny plechu).“ Měli byste, pane Kravale a Johane, varovat Angličany, jakou že to mají naivní a hloupou vládu, která jako vy dva osvícení čeští pseudoekonomové netuší, že právě dnes JE TŘEBA VYHAZOVAT spoluobčany na dlažbu, omezovat jejich kupní sílu, šetřit a šetřit, ať se ekonomika z nedostatku peněz na straně poptávky třeba rozsype. A ona se rozsype, to máte pravdu, ale u nás, a to právě pro ono vaše pravicové pseudošetření uprostřed nejhlubší krize. SNIŽOVÁNÍM podpor rodinám s dětmi, v nemoci, nezaměstnanosti, zmražením důchodů, propouštěním učitelů, atd. - Pochopíte to?

0 0
možnosti
P9

pavel 99

28. 9. 2009 18:48
Re: Udržet za krize pracovní místa, to je podstatné

jen houšť. Nejprodávanějším vozem v Británii je Ford Focus (závod ve Valencii), následován dalším typem Fordu a rovněž škodovka si nestojí nijak špatně - takže britská vláda se ještě více zadluží / britský daňový poplatník se rád plácne přes kapsu, aby ve Valencii zachoval pracovní místa.;-D Ještě německý daňový poplatník by mohl více přispět škodovce.;-D

Ale my je všechny trumfnem. My budeme zachraňovat pracovní místa v Číně.;-D

Chjo.

0 0
možnosti
MP

modrý pohůnek

28. 9. 2009 17:52
Iljo Vladimíroviči ...

...eto slabá blábola, dobrá tak pro modré slabomyslné bojovníky modrého zářného zítřku a ekonomické zajíce neekonomy ,jako jsou ostatně hrůzci modrého blábolu MonstaMob, ty či Johan. Dobrou noc a spěte sladce vy modré vrany;-€Rv ... o' jak pěkně pějete;-ORv krákrákrá....                  ....;-D;-D;-D

0 0
možnosti
M

MonstaMob

28. 9. 2009 13:02
Molok a Květa

Proč mi tito dva negramoti tolik připomínají ekonomického génia Bohuslávka Sobotku ? Hahaha... češi jako poleno.

0 0
možnosti
DS

DaliborS

28. 9. 2009 19:02
Re: Molok a Květa

Ano, přesně tak. Ekonomický génius, Bohuslav Sobotka. To je opravdu síla. ;-€

0 0
možnosti
  • Počet článků 75
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 4099x
autor také bloguje na téma objektové programování a modelování informačních systémů pomocí UML na

zive.cz

Seznam rubrik