Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
VH

Totedyne

7. 12. 2008 10:33
ono to není zas tak jednoduché

Klaus dělá problém z něčeho, kde problém není. Vnímám to tak, že zbytečně poškozuje obraz ČR v EU. Klause negativně nevnímají jen evroposlanci, negativně se o něm píše v tisku.

Na druhé straně, pokud ten přepis setkání je pravdivý, pak evroposlanci použili několik vět, které by měly být řečeny jiným tj. slušnějším způsobem.

0 0
možnosti
I

Ilja.Kraval

7. 12. 2008 10:38
Re: ono to není zas tak jednoduché

je pravda, že první vlaštovka jaro nedělá, ale na druhou stranu, přeložte si postoj a chování europoslanců do řeči "co tím  chtěli vlastně vyjádřit vůči hlavě českého státu?". Co vám vychází? :-)

0 0
možnosti
MB

buxus

7. 12. 2008 10:30
Karma

Měl jsem naprosto stejný dojem. Také jsem si původně myslel, že Klaus, kterého normálně nemusím, se nechal unést ješitností a choval se nediplomaticky. 

Jenže - tentokrát, to byla jasná provokace ze strany ničemných europoslanců.Už přítomnost Cohn-Bendita, který ze všeho nejspíše připomíná jakéhosi euro-Ratha cosi naznačovala. Vystoupení toho ochočeného Ira bylo potom také moc hezké. Nakonec pak imperativ: "Budete to muset podepsat". Nakonec Pottering řekl, že schůzka se odehrála v "poměrně standardním duchu". U nás se tomu dříve říkalo "v duchu soudružského a přáteslkého porozumění", pane Potteringu.

0 0
možnosti
I

Ilja.Kraval

7. 12. 2008 10:39
Re: Karma

jenže věc se má ještě hůře: Není to provokace, je to vyjádření postoje.  

0 0
možnosti
F

fext

7. 12. 2008 1:29
evropská integrace

...je správná a nevyhnutelná, ale EU v současné podobě pomůže jen rozpad. Zrušit, rozpustit, všechno znova. Europoslanci jsou, jak je vidět, nejen u nás kašpaři a odložení nýmandové, které někdo vykopl do Bruselu, aby doma neškodili. A teď se nám to vrací. Chci okamžitě vystoupit z EU. Je zjevné, že europoslanci dávno ztratili kontakt z realitou, mají plnou hubu demagogických a arogantních žvástů, a jednoznačně totalitní tužby.

0 0
možnosti
P

pharaoh17

6. 12. 2008 22:38
Velkomožní páni europoslanci

I odpůrce V.Klause musí být zděšen, jak s ním jednali europoslanci. Připomíná to  roky 1968 či 1939. ČR je ale suverénní stát, ne Protektorát  Čechy a Morava v rámci tisícileté Velkoevropské říše.

B.Crawley nemá pravdu v tom, že prezident setkáním s D.Ganleyem urazil irský lid. Naopak Crawley Iry uráží, když nectí přání lidu dle referenda o Lisabonské smlouvě. Bez ohledu na osobní přesvědčení má plebiscit respektovat.

D.Cohn-Bendit je mylně zván  intelektuálem. Neuznává pravidla diplomatického protokolu ani základní pravidla slušnosti, což s intelekten nemá nic společného. Je dalším důkazem, že sousloví "levicový intelektuál" je protimluvem. Je-li delegátem EU k hlavě suverénního státu byvší vrhač molotov-koktejlů, zdá se, že stát a jeho hlavu Brusel bere jako  kolonii s loutkovým místodržícím. Co je to za obskurní spolek, který  takové do Europarlamentu navrhuje, co chtějí jejich voliči?

Nejsem odpůrce eurointegrace. Má-li to ale být Evropa Cohn-Benditů, Bůh nás chraň!

0 0
možnosti
TH

Tomáš Horký

6. 12. 2008 22:30
Perspektiva

V EU nás čekají jenom světlé zítřky - stačí se podívat, jak se europoslanci uctivě a s respektem zajímali o názory českého prezidenta.

Tato prezentace lásky, zájmu a vrcholné demokracie musela dozajista přesvědčit všechny pochybovače o tom, že v €U se neztratíme...

0 0
možnosti
M

MORAK

6. 12. 2008 22:13
Přesně, jak v gubernii

VYDRŽEL JSEM SE DÍVAT NA TU DISKUZI CHVÍLI, ALE STAČILO TO. DACANI DRZÍ, CÍTÍM S PRESIDENTEM, ŽE SE S TAKOVOU VERBEŽÍ MUSÍ ŠPINIT.:-©

0 0
možnosti
RR

rezjir

6. 12. 2008 21:41
Po přečtení zápisu

bych o žádné roztržce nehovořil, prostě obě delegace si to vyříkali.  

0 0
možnosti
I

Ilja.Kraval

6. 12. 2008 21:44
Re: Po přečtení zápisu

vám připadá chování hostů u prezidenta na Hradě normální, správné a schvalujete jej? :-)

0 0
možnosti
KV

rybizek

6. 12. 2008 19:22
JSEM ZMATEN!!!!!!

Chci to vysvetlit od eurohujeru ŠPÁTY, MADQWERTA, RUDE ZARE, CELTICA.

0 0
možnosti
K

kion1

6. 12. 2008 18:54
Volič Národní strany

Naprostý souhlasR^[>-]

0 0
možnosti
M

manawatu

6. 12. 2008 18:06
nemyslíš-zaplatíš

vzhledem k tomu,že průměrné IQ poslane EP se asi blíží hdnotě IQ běžné populace je to ještě dobrý. A s návštěvami s. Brežněva se to nedá srovnávat, to je demokracie.Co by se nevymluvili, když jsou zvyklí držet hubu&krok .Otázkou zůstává proč s nimi prezident diskutoval a bude-li schopen udávat krok on,myslím že ne,po podrazu Topolánka , může udávat krok tak leda Bémovi.P.S.ani jeden ;-) uvedený muž není můj oblíbenec

0 0
možnosti