Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
NA

Next Apache

13. 8. 2009 20:32
souhlasím

Jednoduché a výstižné přirovnání. Já bych dokonce řekl, že má právo lumpa nestavět a hledat cesty jak se ho zbavit co nejdrív, aby nemohl škodit. Ty bláboly kdo  platil focení a  proč, jsou od věci. Měli by jsme spíš říct děkujeme a ať se najdou vždy peníze na dokumentování podezřelého jednání veřejných činitelú. Je úplně fuk ze které části politického spektra. Jen tak se múže podařit trochu vyčistit Augiášúv chlév, co tu máme ještě 20 let od pádu komoušú.

0 0
možnosti
C

cenzuraslova

13. 8. 2009 13:58
KDYBY měla ODS stvorit SVET, zvládá o půlku drív! DLE PLATU

jen je záhada proc je cenzurují ? Je tak mocc zaslouzený !

 

 http://jirimlejnek.blog.idnes.cz/c/60409/CEZ-prani-do-roku-2009.html

0 0
možnosti
D

digest

13. 8. 2009 2:22
Jen jeden dotaz

Budete-li Vy, onim majitelem fotbaloveho klubu a hrac, kteremu jiz nehodlate prodlouzit smlouvu se Vas zepta jak jste k tem informacim prisel a co si myslite o jejich duveryhodnosti. Co mu odpovite?

0 0
možnosti
I

Ilja.Kraval

13. 8. 2009 11:56
Re: Jen jeden dotaz

Opět znovu,  nejde o samotné fotky a Randáka. Na vás toto působí důvěryhodně?:

http://blog.ceskepreklady.cz/268-dalikova-smlouva-o-pronajmu-vily-je-nejspis-preklad-z-cestiny.html   

http://hn.ihned.cz/c1-38000210-pronajal-vilu-dalikovi-a-podnikal-s-podvodniky 

http://hn.ihned.cz/c1-38000220-klic-k-afere-majitel-italske-vily 

Kdyby mi hráč předložil jako vysvětelní takovouto smlouvu jako Dalík, tak bych se s ním už dál jako majitel klubu ani nebavil P.S: kdyby se v aféře Watergate zajímali jen o zdroje informací, Nixon by nikdy nemusel odstoupit. V USA se ani moc nezajímají o zdroj a chrání si ho, někdy i před zákonem. My jsme tak trochu vyjímka.

0 0
možnosti
C

cenzuraslova

12. 8. 2009 21:24
ONA má právo hrabat jen banda modrých kleptomanů a nám

dělat prostredníčky ! A ještě se jízlivě vysmívat, ze můze SMAZAT ZCENZUROVATCOKOLI se jí zlíbí !

http://jirimlejnek.blog.idnes.cz/c/60409/CEZ-prani-do-roku-2009.html

0 0
možnosti
VH

Můj názor:

12. 8. 2009 20:59
Několik poznámek:

1. každý jezdíme na dov. s blízkými lidmi se kterými se přátelíme, spolupracujeme, rodinou. Na to mají právo i politici. Představa, že býv. premiér pojede k moři s "Vivegovými Účastníky zájezdu" autobusem a bude ubytován naproti soustružníka z firmy Dřevoplech, je určitě naivní.

2. pokud budou chtít účastníci toskánské velkokauzy takzvaně "kut pikle", tak se na to mohou sejít kdykoliv v nějakém salónku v tenisové hale za Prahou. Na to nemusí jezdit někam do Itálie.

3. znám ze svého okolí několik "obyčejných živnostníků", kteří jezdí v pronajaté lodi v létě ve středozemí a potápějí se tam. Minimálně 10 lidí na palubě dělících se o nájem lodi a cestovní výlohy stírá tento luxus na téměř lidovou zábavu. Proč bych toto potěšení ubíral přednímu politikovi (Topolánek nebo  Paroubek- je to jedno). Rozdíl je akorát v tom, že tito lidé mají na luxusnější pronájem plavidla.

Přiznám se že mně akorát štve to mlžení kolem účtů za tuto dovolenou, která je určitě přiměřená k jejich postavení.

0 0
možnosti
I

Ilja.Kraval

12. 8. 2009 21:26
Re: Několik poznámek:

nick fáfa má pravdu, musím se opět opakovat. Vyšly fotky špicla Randáka z dovolené. Na nich společnost lobbistů. Podïvné,ale dejme tomu. Média se začala pochopitelně zajímat o to, kdo to platil. Dalík předložil smlouvu o pronájmu.Takto to bylo a takto vypadá tento sled událostí jako výsledek odzadu 

http://blog.ceskepreklady.cz/268-dalikova-smlouva-o-pronajmu-vily-je-nejspis-preklad-z-cestiny.html +  

http://hn.ihned.cz/c1-38000210-pronajal-vilu-dalikovi-a-podnikal-s-podvodniky +

http://hn.ihned.cz/c1-38000220-klic-k-afere-majitel-italske-vily 

cituji z článku:"Nebýt grossovského čunkování pana Dalíka ohledně toho, kdo vlastní vilu v Toskánsku, jak a komu se pronajímá, odkud bere pan Dalík, váš blízký poradce, peníze v řádu desítek milionů, byly by fotky z vaší dovolené opravdu jen fotkami z vaší dovolené a nic víc, jak píše ve svém blogu paní Talmanová"

0 0
možnosti
HS

Humprey sir

12. 8. 2009 20:11
čím víc Macury, tím větší chuť Topolovi odpustit

0 0
možnosti
VK

Vedoucí kolotoče

12. 8. 2009 19:31
Naprosto naivni clanek.

Takhle to v politice nefunguje. Politika je o kontaktech, pane autore. Ty kontakty delaji politiku, nikoliv voleni politici. To je zakon c. 1 v politice. Za druhe, politika se ridi pravidlem vyssi nabidky. O tom take, zda se, mnoho nevite. No a za treti, politicka moralka je odleskem spolecnosti, chapete? Za Prvni republiky by soucasnou politickou garnituru nevolil nikdo ani napravo ani nalevo politickeho spektra, protoze tehdy proste to chodilo jinak. Co lze mit politikum za zle? Ze se produciruji s lobbysty verejne pred zraky novinaru? Vsak si lide zvyknou, abych pouzil slovnik pana Paroubka, stejne jako si lide zvykli na komunisty a jine veci, ze kterych by se jim jeste pred 20 let po revoluci zvedal zaludek. Ztrata iluzi? Mozna. Ztrata vnimani reality? V zadnem pripade. Dnesni politici vedi, ze kontakty okolo a mimo politiku jsou stejne dulezite, jako politika sama o sobe. Politika izolovana od kontaktu na sfery businessu, zbrojniho, bankovniho ci energetickeho prumyslu je utopie.

0 0
možnosti
I

Ilja.Kraval

12. 8. 2009 20:07
Re: Naprosto naivni clanek.

každý máme jiné pojetí o morálce politika.

Vy to moje nazýváte naivní. já si zase myslím, že to moje je normálnější. Hlavní je, že každý máme právo o této laťce rozhodovat ve volbách.

Já osobně si myslím, že vaše logika může vést nakonec k totální rezignaci na jakoukoliv morálku politiků. Jinak řečeno, v tomto měl Klaus pravdu, když hovořil o důvodech svého odchodu z ODS. Je to na voličích, aby rozohodovali.  

0 0
možnosti
JK

regulator

11. 8. 2009 22:55
dobry ,karma..

R^

0 0
možnosti
AF

Toli

11. 8. 2009 15:58
Slávistický homelessák - bývalý

R^R^

0 0
možnosti
AF

Toli

11. 8. 2009 16:03
Re: Slávistický homelessák - bývalý

R^ také za způsob diskuse.

0 0
možnosti
T

TurboFrank

11. 8. 2009 13:41
Hezky napsáno, ale mám obavu, že voliči

modrých zlodějských strak budou tyto grázly volit i přes tato do nebe volající svinstva.

0 0
možnosti
I

Ilja.Kraval

11. 8. 2009 15:06
Re: Hezky napsáno, ale mám obavu, že voliči

Nesouhlasím s vámi zejmena v pojmosloví.

Když si přečtete článek, tak v něm není o zlodějích a grázlech ani zmínka, jenom o nabourané důvěře voliče k politikovi. 

Máte myslím jiný názor, než mám já, na dvě věci: na presumpci viny z hlediska trestního  a na presumpci viny z hlediska zodpovědnost vůči hlasu voliče. Ten druhý je mnohem přísnější a neříká "jsi grázl", ale "nevěřím ti, protože nejsi pro mne důvěryhodný". Pojmy "straky a grázlové" bych si ponechal na pravomocně odsouzené. Je to stejné jako v byznysu: Jestliže je vám partnerská firma podezřelá a "smrdí", nemusíte mít důkazy jak u soudu a prostě s ní dále neobchodujete a nikdo vám to nemůže vyčítat, ale nenazvete je veřejně "grázly". 

Takže s těmi vašimi pojmy bych byl já osobně mnohem opatrnější. V politice totiž stačí jako velké minus do voleb "jsem svým chováním nedůvěryhodný", a to je tento případ.  

0 0
možnosti
  • Počet článků 75
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 4099x
autor také bloguje na téma objektové programování a modelování informačních systémů pomocí UML na

zive.cz

Seznam rubrik