Ruské konce českých notoriků...

...aneb Po pár paňácích rovnou na krchov. Metylalkohol podezřelého původu daní populační stavy ČR.

Tenhle obrázek je dnes v tuzemských médiích populárnější než tuzemák mezi pijáky:

Takový návod, kterak během alkoholických radovánek k neštěstí nepřijíti. Neškodný rum (40% VOL., šestilitrový demižonek) prosím vlevo, vražedný padělek (40% OBJ.) vpravo.

Podíváte-li se na foto pozorněji, zjistíte, že nejen osazenstvo pátých cenových, ale ani čeští novináři nejsou s to poznat rozdíl mezi objemem a obsahem.

Dal jsem si opět tu práci a chvíli googlil. Doporučuju vyzkoušet (zde).

Jak z odkazu patrno, kromě obsáhlého vzorníku pornografických materiálů ("drunk russian pussy handles three..." apod.), nahlédnete do alkoholem zastřeného soukromí téměř 60 milionů výtečníků východní provenience.

Mými favority jsou tihle dva:

Opravdu máme takovou potřebu být s nimi naroveň?

...

Nechci moralizovat - i o mně je známo, že se barovému povalečství věnuji s velmi příkladnou pílí. Nikdy jsem nepochopil, proč játra nejsou párový orgán (což by jistě bylo výhodné); a spořádaní občané, kteří ráno co ráno uvazují kravaty, nahlížejí na mne s despektem, anžto svá tukem zbytnělá hrdla smějí prolévat jen při pátku a sobotě.

Přesto je pro mne pomyšlení na šestilitrové balení nejlevnějšího šnapsu naprosto absurdní.

Ve Zlíně dnes zasedá krizový štáb, ačkoliv je diskutabilní, zda by se měl zaobírat původem nešvarného patoku, nebo spíše faktem, že Češi už chlastají úplně cokoliv, a nadto v množství, jež by v supermarketu označili za "rodinné balení".

Netěší mne číst zprávy o osmi obětech zfušovaného chlastu.

Výrobce a distributor patří do basy.

Ale za své vlastní zdraví si neseme zodpovědnost každý sám.

.......

VK

Autor: Václav Kraus | úterý 11.9.2012 16:05 | karma článku: 20,72 | přečteno: 1950x