Jsem Nadsamec. PS: Odháčkuju kteroukoli...

...s vědomím, že lidská blbost je neomezená, rozhodl jsem se podnikat. Může Guru, můžu taky.

...teď bych mohl napsat (oprávněnou) filipiku na toho pána, který prohlásiv se za Nadsamce (v civilu "Jára"), obloudil blíže neurčený počet dam a děv, a pod záminkou "odháčkování" je prostě přefiknul.

Nenapíšu. Nikoho k ničemu nenutil.

Mohl bych se náležitě obout do "lektorek" "školy" Poetrie a označit je za kuplířky hodné basy.

Neobuju. Snad se nemýlím, ale v případě Nadsamcových obětí, pro něž byl velký GURU, nešlo o sedmileté dítě z Brna, avšak o svéprávné a zletilé osoby.

"Velice na mne zapůsobily domluvy a argumenty mojí lektorky, tehdy pro mne byla velkou autoritou. Teď se na to dívám tak, že jsem nakonec byla sama přesvědčená, že ono odháčkování potřebuji a chci."

Tolik citace jedné z poškozených.

Jak se na to ale mám dívat já? Mediální obraz jasný: "zlotřilý prasák a jeho svita spáchali naprosto mimo pozornost úřadů mnohočetný zločin znásilnění, nadto v rámci organizace fungující legálně na několika místech ČR. Jak je to možné?"

Téma citlivé na velkohubé výroky.

V žádném případě netvrdím, že Jára a jeho "škola" nenesou odpovědnost. Práva dbalý právník je pošle za mříže za pět minut. Správně.

Stejně ale tvrdím, že nazývat mindráky "háčky" a kurýrovat je sexem s někým, koho jsem v životě neviděl, patří do fantazie pubertální hysterky, nikoliv do života kultivované ženy.

Takové ženy, kterou obdivuju a mám ji rád.

Slovo "blbec" přiřaďte si ke komukoliv chcete.

Já mám jasno.

xxxxx

Autor: Václav Kraus | středa 26.1.2011 18:38 | karma článku: 20,79 | přečteno: 2734x