Výzva: Média, ignoruje vás někdo? Ignorujte ho taky!

Pokud si některá politická strana dovolí ignorovat část médií, to znamená svým způsobem oči a uši části obyvatelstva, je to neuvěřitelné. Znamená to, že tato politická strana pohrdá částí obyvatelstva – voličů. A proto by měla reagovat jak média, tak voliči. Jak? Ignorací dotyčné strany!

Je jedno, která strana si toto dovolí. Ať pravicová, středová, levicová nebo komunistická. Prostě tohle si žádná strana dovolit v demokracii nemůže a nesmí. Jedna strana si toto k nám, voličům (skrz média) dovolila. Necháme jí to projít? Pokud si toto nechceme nechat líbit, navrhuju následující:

Média: Jste někým ignorována? Absolutně ho ignorujte. NEINFORMUJTE o činnosti strany. Pokud je zástupce strany členem vlády nebo zastává ústavní funkci, uvádějte jen jméno a funkci, nikoliv politickou příslušnost. Nepřijímejte reklamu. Pozastavte blogy politiků dané strany. Politici vás potřebují, ne vy je! To strany potřebují, aby se o nich mluvilo, zvláště před volbami. To strany pořádají tiskové konference, kde představují svůj názor a program. IGNORUJTE TOHO, KDO IGNORUJE VÁS!

Blogeři: Uráží vás současný stav, vážení kolegové? Chcete s tím něco udělat? Nepiště žádné články o dané straně. I naše články, byť negativní, jsou pro strany důležité. Jsou pro ně reklamou, budí emoce, mluví se o nich. Nelíbí se vám, že někoho ignorují? IGNORUJTE JE!

Voliči: Přijde vám nemyslitelné, aby se nějaká politická strana chovala tak, že ignoruje část voličů, občanů tohoto státu? Chcete s tím něco udělat? Je to jednoduché – IGNORUJTE MÉDIA, KTERÁ NEJSOU STRANOU IGNOROVÁNA. Pokud někomu klesne zisk kvůli tomu, že píše o nějaké straně, rád si to rozmyslí. Ovšem jen, když budeme důslední.

Vím, tato výzva nejspíš nebude vyslyšena, ale stejně je lepší pokusit se něco udělat, než si nechat všechno líbit. A pár dnů bez některé politické strany se snad všichni v klidu obejdeme, nebo ne?

Nominujte autora do ankety Bloger roku

Autor: Jan Krauskopf | čtvrtek 6.5.2010 21:40 | karma článku: 25,44 | přečteno: 1258x