Pane Miko děkuju - jen dál, jen houšť a větší kapky!

Pryč s rasistou Ladou a jeho kocourem Mikešem! A koho dalšího odstranit? Pár hnusných rasistů nabízím včetně usvědčujících důkazů!

Odporný Lada! Tak záludně a prohnaně rasisticky nabádá už dítka školou povinná k rasizmu a xenofobii. A to je podporováno MŠMT! Bohudík pan Miko a jeho několik statečných na tuto nehoráznost upozornilo. Ale bohužel nebyli (zřejmě z důvodů pracovní vytíženosti a hlavně pouze zatím) natolik důslední, aby vymítili nešvar rasizmu ze školních škamen úplně. Proto jsem jen letmo zkusil vygůglit další hříšníky, a hleďme na ty úlovky:

Božena Němcová

Tato rasistka píše ve svém stěžejním díle Babička:

„Jen když jednou do roka se přihodilo, že se toulaví cikáni v sadu ukázali, tu se babička ulekla. Honem vynesla jim jíst ven a říkala: 'S užitkem bývá, vyprovodí-li je člověk až na rozcestí.'“

Toto jí přece nesmí projít! Takhle navádět v povinné školní četbě k paušálnímu chování vůči skupině osob na rasovém základě! Navrhuji proto další dopis, požadující zákaz výuky o této autorce.

Karel Jaromír Erben

Už jen za to, že sepsal a nezcenzuroval Prostonárodní české písně a říkadla, ve kterých se uvádí:

„Když jsem já maličká byla, před domem jsem si hrávala.

Po zlatém písku jsem běhala, červeným jablíčkem koulela.

Jeli jsou tudy cikáni, na vůz pod plachtu mne vzali.

Do cizí země zavezli, za míru ovsa prodali.“

Měl by být zavržen.

Karel Hynek Mácha

Tento notoricky známý výtečník by měl být z učebních osnov vyškrtnut minimálně do doby, než se změní název jeho románu na multikulti přijatelné „Romové“

František Ladislav Čelakovský

Čím že se tento provinil? Je autorem Mudrosloví národu slovanského ve příslovích. A zde se uvádí hned dvě rasistická „mudrosloví“:

"Chudobný člověk, hotový cikán" a

"Krade jako Cikán"

Věřím, že rázně zakročíte. A nejen vy, ale že i čtenáři tohoto blogu v diskuzi přispějí dalšími návrhy hříšníků.

Akorát pokud opravdu hodláte emigrovat (v čemž Vám osobně opravdu nehodlám nijak bránit), striktně doporučuji vyhnout se Belgii, protože tam už to s multikulturním soužitím dotáhli tak daleko, že si kvůli nepochopení bohulibých snah lidí, jako jste vy, prostý lid mezi sebou říká (nahlas si to samozřejmě nikdo říct nedovolí):

„Všichni hnědí a černí jsou v základu dobří. Jen je otázka, jak je do těch základů dostat.“ („All brown and black people are good in ground. The only problem is, how to get them into the ground.“)

P.S.: Všem normálním, inteligentním lidem, ať už romům, cikánům, bílejm, fialovejm: Nebojte se - chápu, že s tou partou blbů nemáte nic spočeného :-)

P.S.S: Jsem zvědavej, kdy bude kauza Mikeš využita v reklamní kampani "Svět se zbláznil, držte se!" :-)

Nominujte autora do ankety Bloger roku

Autor: Jan Krauskopf | středa 14.4.2010 22:33 | karma článku: 39,29 | přečteno: 3242x