Je nám třeba nová ERA...

... Evropská Ratingová Agentura, aneb na horní palubu Titaniku zve k tanci a poslechu Evropská Unie.

Důkaz, jak KLDR vzkvétá...www.ryugyonghotel.com

Význačným rysem demokratických společností, jako byl Sovětský Svaz nebo je Severní Korea, je barvení trávy na zeleno.

V Sovětském Svazu se stavěly Potěmkinovy vesničky, cesta Závodu míru se v roce 1986 stočila k Černobylu, o kterém zlí jazykové tvrdili, že tam došlo v jaderné elektrárně k havárii. V KLDR se staví honosný hotel, aby bylo vidět, že země vzkvétá.

O některých zemích Evropské Unie se tvrdí, že mají problémy se splácením dluhů. Tuto nehoráznou lež tvrdí zejména imperialistické, pardon - dnes říkáme Americké, ratingové agentury.

Tyto agentury, samozvaní pozorovatelé a kritici ekonomické situace institucí, jejichž úsudku věří investoři pouze na základě dlouholeté dobré zkušenosti a nikoliv glejtu státních institucí, si dovolily (a to opakovaně) vyslovit skepsi ohledně schopnosti některých zemí Eurozóny dostát svým závazkům platit dluhy.

Tyto nekalé rejdy (možná i vrahů) z Wall Streetu je nutné okamžitě utnout! Zařídíme si vlastní nezávislou ratingovou agenturu, která vyhlásí, že všechno je v pořádku!

A to by v tom byl čert, aby se nenašlo dost investorů, kteří tomuto nezávislému hodnocení uvěří.

Posuďte sami: Vy byste snad nepůjčili své peníze notorickému dlužníkovi bez zaměstnání, jemuž už nepůjčí ani lichvář, když o něm prohlásí nezávislý znalec, najatý jeho otcem, že je to fajn chlap, který se z dočasně těžší situace brzy dostane a vše splatí?

Nabarvěte trávu na zeleno, přilepte listí na stromy a přijďte si zatančit na horní palubu Titaniku. EU zve k tanci a poslechu...

Nominujte autora do ankety Bloger roku

Autor: Jan Krauskopf | pátek 14.10.2011 9:03 | karma článku: 16,66 | přečteno: 919x