Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
PK

Petr Kloucek

24. 10. 2008 21:59
Souhlas a karma.

Máte pravdu pane, jen je problém že reforma se vysvětluje daleko hůře než od boku vystřelený slib všechno všem. Ale to už je bohužel úděl zodpovědných.

0 0
možnosti
D

dhc

21. 10. 2008 17:28
Uvedomte si 1 vec

Tech co jsou na tom hur je vetsina...pokud to cssd nebude jeste zhorsovat, ma sanci realne vladnout. Za 1.lidi jako autor tohoto blogu, se snazi lidem neco vnucovat, ale pritom nenapise, ano mate se hur, ti co jsou nahore se na ukor vas maji lepe. Lidi maji radsi Janosiky, nez vyberci dani za 2. spousta pravicovych priznivcu nema zadne vychovani, nadava volicum cssd do zlodeju, socek, blbounu, vrahu...tim je vlastne popouzi k tomu, aby sli volit a levici tim v podstate pomahaji. za 3.v pravici je take spousta lharu a chlubilku, jen slepy to nevidi...+ spousta mensich faktoru zpusobuje to, ac pravice to mysli dobre, vysledek je strhani veskere snahy...

0 0
možnosti
MV

Martin V

21. 10. 2008 14:56
Kdyby ODS měla odvahu

Kdyby ODS měla odvahu, tak nechá vypsat předčasné volby do půl roku od jejich nastupu k "moci", CSSD byli dost na dně a karta sla ODS, vyhrali by s vetsi prevahou a meli by klid na vladnuti.

A než dělat polovičaté reformy, to neměli dělat žádné.

0 0
možnosti
AA

astrix

21. 10. 2008 15:09
Re: Kdyby ODS měla odvahu

Asi ano, ale kdo to mohl vědět? Nazíráno zpětně, rozhodně souhlasím.R^

0 0
možnosti
PV

Alcator

21. 10. 2008 14:40
Další, který nepochopil. Sobota se blíží...

1. Nikdo ODS nenutil sestavovat vládu, když nemá potřebný mandát.

2. Nikdo ODS nenutil zahajovat zdravotnickou reformu zrovna poplatky.

3. Nikdo ODS nenutil pouštět se do reforem, pokud k tomu nemá mandát.

4. Chci-li dělat reformy, měl bych mít 70+ procent, aby i po ztrátě 20 procent, což je naprosto běžné u reformátorských vlád, bylo možné v dalších volbách znovu vyhrát a pokračovat. Že se ODS pustí do reforem ve chvíli, kdy s nimi v původní podobě nesouhlasí koaliční partneři a sama má nějakých 30 procent, to je její sebevražedná blbost.

0 0
možnosti
LM

xluke

21. 10. 2008 14:55
Re: Další, který nepochopil. Sobota se blíží...

Ano ano, takhle CSSD vysvetluje proc 8 let nic nedelala. Ale neprijde vam, ze je na case udelat nezbytne?

0 0
možnosti
TT

soko

21. 10. 2008 14:11
Uff...

Už jsem se při přečtení nadpisu článku lekl, že půjde o výlev bůčkohospodského politika, naštěstí se zněním článku nemohu nic než souhlasit.

Jen bych připojil, že zrušení poplatků u lékaře není v souladu s legislativou možné, proto se nejdnalo o volební slib, ale lež jako věž a podvod na voliče (nejen voliče ČSSD). 

Současně se mi nelíbí, že vedení ČSSD proběhnuvší volby transformovalo do veřejného a neoficiálního referenda o 30 Kč poplatku u lékaře, ve kterém se nejeden echt český odborník na politiku neváhal vyjádřit svým hlasem k nesouhlasu, aniž by si ověřil fakta a především dopady svého jednání.

ODS si však volby prohrála sama. Po dlouhé době se našla vláda, která na sebe vzala oslí břemeno provést zcela zásadní a nevyhnutelné reformy věcí věřejných - pochopitelně k nelibě občanů. Bohužel však nedokázala pozitivní přínosy reforem vysvětlit, protože se o to ani defacto nepokusila...jejich škoda...zbytečně si tak sami srazili vaz.....

0 0
možnosti
EK

E.Krajan

21. 10. 2008 14:39
Re: Uff...

No nevím jestli se dá mluvit o reformě, snížení daní pro lidi s platy nad 45tisíc, ale hlavně nad 70tisíc + zvýšení sociálního stropu pro nepracující + zavedení poplatků ve zdravotnictví, které bez opravdové reformy zdravotnictví nic neřeší.

PS: daně v ČR neplatím a ČSSD bych nikdy nevolil.

 

0 0
možnosti
PL

nebydlící

21. 10. 2008 14:05
Rath...

Tento člověk vyhrál volby s vizí "zrušení poplatků":

http://www.novinky.cz/clanek/9339-rath-pozaduje-vysokou-spoluucast-pacientu.html

0 0
možnosti
TT

soko

21. 10. 2008 14:16
Re: Rath...

R^R^R^

Jak snadno lze přebarvit nejen svou stranickou knížku ale i názory... :-©

0 0
možnosti
(

(@)

21. 10. 2008 14:04
Rád jsem si u vás kliknul na karmu

(tuším, že jsem to tu teď udělal asi potřetí za cca půl roku) R^ R^ R^

0 0
možnosti
JV

Josef II

21. 10. 2008 13:34
Presumce viny !

U politiku v demokratickych statech je uplatnovana tzv. presumpce viny a politik by mel docasne resignovat, protoze jiz nepoziva duvery obcanu. Vratit se muze az po vysetreni afery. Neco podobneho uz mame u policie, ke policista je docasne postaven mimo sluzbu.  Dale...  K verejnym financim : ODS pokud si vzpominam od sameho pocatku slibovala snizeni dani pro vsechny. Jenom ze je to v rozporu s ozdravenim verejnych financi.  Tak proto se dostavila ona 30Kc dan na nemocne !

0 0
možnosti
M

milanm.

21. 10. 2008 13:52
Re: Presumce viny !

možná si to pepíku nečetl, ale bylo tenkrát také pojednáváno o výběru daní...ale to je asi na tebe složité...

0 0
možnosti
VD

vdanicek

21. 10. 2008 13:08
Je s podivem ze zrovna tento clanek byl vybran???

Jste mlady a nezkuseny a nemate pravdu Ziji uz na zapadade nejaky ten patek, jsem pojisten zdravotni pojistovnou, mam duchosove pojisteni a mnoho dalsich veci vcetne zlateho pojisteni na zdravi. Rozumejte : ODS prohral protoze je levicova sociallisticka strana natrena na modro. Jestli o sobe osel rekne ze je kun kone to z nej neudela a jstlize si opice oblece smokong zustane opici ve smokongu. A toto je ODS osel ve smokimgu ktery o sobe rika ze je kun. Poplatky jsou dulezite ale poplatky pana Julinka jsou nesmyslne a jejich cilem je ttresta lidi za to ze jdou v nemoci k lekari. ODS zvysila dane a mohu vam to spocitat. Je mnoho neprimich dani - jedna z nich je prave poplatek ve zdravotnictvi. Ja znovu po ste opakuji ze CR potrebuje pravicovou stranu Coto je? Rozhlednete se v Belgii. Nezlobte se na CSSD za socialisticke a rozcilujici nazoru jsou to socialisti a maji to v nazvu. Zlobte se na lez ODS ktera kapitalisticky kaze vodu a socialicky pije vino.

0 0
možnosti
S

slosovatel

21. 10. 2008 13:15
Re: Je s podivem ze zrovna tento clanek byl vybran???

No jaksi se obavam, ze ackoliv si jiste umite spocitat dane, ponekud pokulhavate v pocitani, kolik se diky poplatkum usetrilo ve zdravotnictvi. Myslim tim ne vybralo, ale skutecne usetrilo. Mimo jine ODS nevladla sama a musela jaksi ustoupit ve svych vyjednavanich v rade reforem. Reforma zdravotnictvi neni dokoncena, coz doufam, ze nevite, jinak by vas prispevek postradal smysl. Psat tady neco o tom, ze ODS je prevlecena socialisticka strana je velmi usmevne, zvlas kdyz to clovek dava do souvislosti s prohranyma volbama. Co je v tom pripade CSSD? Ultralevice? A lidi ji teda zvolili proc, abychom se meli vsichni stejne?

0 0
možnosti
R

radushka79

21. 10. 2008 12:53
díky

souhlas! do puntíku...R^

0 0
možnosti