Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
PH

petrph

17. 2. 2011 16:23
tak to aby jste do nemocnice radši vůbec nechodil

Přece  akce DO byla od začátku koncipovaná tak, aby se přidalo všem doktorům, tedy i těm co výpovědi nepodali do rizika nešli a nic víc obětavě neudělali. Protože i ti doktoři co měli odejít,měli odejít až k 28.2.takže i oni dosud naplno ošetřovali své pacienty.

A že ti,co chtěli zůstat už dlouho nemedializovali potřebu starat se o své pacienty "do roztrhání těla",aby péče zůstala zachována.Naopak,jak první rušili plánované operace(někde už v  lednu),chtěli provádět jen akutní úkony,prohlašovali že oni  pacienty odjinud přijímat nebudou,protože mají svých dost,s nadšením přijímali právní pomoc ministerstva pro případ úmrtí pacienta ,prohlašovali že pokud se situace nezmění, tak podají výpovědi taky.

Korunu tomu  daly obětavé sestřičky,které tak dlouho deklarovaly že chtějí obětavě ošetřovat pacienty a třeba i operovat místo doktorů,až se objevily na stole ty 2 miliardy a pak prohlásily že chtějí čtvrtinu.

Tak si dobře vyberte kam jít.Nejlíp  zdrhat jak uslyšíte houkat sanitku

0 0
možnosti
K

ktz

17. 2. 2011 17:13
Re: tak to aby jste do nemocnice radši vůbec nechodil

Z Vašeho textu vyplývá, že lékař, který "nemedalizuje potřebu starat se o své pacienty do roztrhání těla" rovná se špatný doktor. Inu také názor. Jinak se přidržím Vaší rady: v nemocnici jsem byl během života hospitalizován dvakrát, shodou okolností pokaždé s frakturou dolní končetiny (poprvé, když mi bylo patnáct a podruhé zhruba o půlstoletí později) a na lékaře, kteří ač byli špatně placeni a nevyhřívali se na výsluní mediální slávy prominentních ortopedů, so nemůžu stěžovat. S výsledky jejich péče jsem byl spokojen. Na rozdíl od známých, kteří při podobném zranění požadovali převoz na prestižní kliniku a dnes chodí o berlích.

Už proto fandím těm bezejmenným.

0 0
možnosti
  • Počet článků 65
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 1864x
nepoučitelný optimista

Seznam rubrik