Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
J

Jim(2)

8. 1. 2009 18:21
Daň?

Jen taková otázka na okraj? Jako to Dr. Rath vyřešil s darovací daní? Tu platí dárce nebo obdarovaný? Aby tihle obdarovaní za rok nebo dva nezjistili, že od Ratha Danaje dostali nadělen i daňový únik. :-)

0 0
možnosti
PV

grimosa

8. 1. 2009 0:29
jenze,

autor si neuvedomuje, ze diky odpusteni poplatku nemocnice pritahne pacienty odjinud. Na kazdem pacientu si nemocnice nauctuje mnohem vic nez tech 30 korun!

Je to stejne, jako kdyz v Tescu prodavaji rohliky levneji nez je nakoupi, v konecnem souctu na tom ale vydelaji.

Jo ODS chtela trzni princip ve zdravotnictvi a toto neni nic jineho.

0 0
možnosti
JS

sCZECH

7. 1. 2009 22:45
lol

masy nemocnych i zdravych lidi cekaly na prvni letosni den, aby se mohly vydat navstivit nemocnice a doktory a nezaplatit propastnych 30Kc;-D;-D;-D

0 0
možnosti
G

GYON

7. 1. 2009 14:41
Rád dám 100 a víc !

Svého zdraví si vážím,uvědomuji si ,že nic není zadarmo,a to co je stojí za H....o. Lidé co denně prohulí 60Kč by si neměli stěžovat vůbec ! Až si své zdraví zhuntují "Zu grunt" pak pláčí jak jsou drahé léky ! Já bych naopak zaplatil rád i více, za kvalitnější péči bez čekání ! Čekání v přeplněné čekárně mne stojí dost peněz. Navrhuji diferencovanou péči : Bez poplatků pro odpůrce poplatků, A kvalitnější s větším připlácením ,čímž se budou moci i lépe vybavit jejich ordinace moderním zařízením,přijetím kvalitnějších doktorů,které bude za CO dobře zaplatit ! Bezpoplatkoví pacienti,ať klidně navštěvují dál ordinace vybavené jen židlí, stolem a tabulkou na čtení a dál čekají v přeplněných čekárnách ! A mají vše zadarmo ! HOWG !

0 0
možnosti
JS

sCZECH

7. 1. 2009 22:37
Re: Rád dám 100 a víc !

docela by me zajimalo, kdo ma zdravotni peci zadarmo???samozrejme krome socialnich pripadu

0 0
možnosti
LJ

carandache

7. 1. 2009 12:17
Karma od Středočecha!

Kvůli poplatkům placených Rathem bublám vzteky. Ne ze závisti, že nemám v okolí žádnou krajskou nemocnici (bydlím hned za Prahou), ale protože Střední Čechy mají v celé CZ nejhorší silnice a je zcela evidentní, že když kraj vyhodí takové desítky milionů oknem (ano, i z mých daní! ;-€) tak bude šetřit kde to půjde. A ten tankodrom s vymlácenými dírami je ještě dobrý ne? Ať řidič přizpůsobí jízdu stavu silnice. No, v nejhorším tam pošlem Lojzu, ať tam plácne lopatou trochu asfaltu, kde je to nejhorší. Socani na kraji styďte se! (Y)

0 0
možnosti
LL

luko5

7. 1. 2009 14:19
Re: Karma od Středočecha!

A ty si myslíš, že zlodějské Julínkové poplatky ve zdravotnictví zacelí díry na cestách ve středočeském kraji? ;-D Rv

0 0
možnosti
L

lokutus

6. 1. 2009 18:41
Naopak

Rath je génius. Vymyslil jednoduchý způsob, kterak odlišit voliče socdem od zbytku společnosti. ;-D

0 0
možnosti
TN

Atomas

7. 1. 2009 9:07
Re: Naopak

Pravda, ale výsledek je žalostný. Způsob je to jednoduchý, ale drahý a výsledek je skličující - na stovky socánků jenom tři zodpovědní Rv

0 0
možnosti
PP

Euronymos

6. 1. 2009 16:34
Rath přijímá názory zaměstnavatele.

První, kdo podpořil zavedení poplatků byl p. Rath. Ovšem to ještě nebyl členem KSČSSD.

Lze se o tom dočíst zde:

http://www.novinky.cz/clanek/9339-rath-pozaduje-vysokou-spoluucast-pacientu.html

http://www.zombux.net/?item=poplatky-ve-zdravotnictvi-poslanec-rath-lze

0 0
možnosti
PP

Euronymos

6. 1. 2009 15:58
Češi horší Jidaáše

Nu co na to říci. Češi horší Jidáše. Ten Ježíše prodal za více než 30 zlatých.

Včera jsem byl po delší době na pivku a nestačil jsem se divit. Nevím co to bylo za individua u vedlejší stole, ale strašně se rozčilovali, že jsou chudí a nemají ani 30,- Kč za návštěvu. Přitom si ovšem

 každý z nich koupil v hospodě krabičku cigaret ( cca 70 Kč ), na lístku měli každý odhadem 10 piv ( +300 Kč ). Ale na návstěvu lékaře namají. Takoví lidé by neměli mít přístup k lékařské péči za mizerných 30,- Kč, ale alespoň za desetinásobek.

Jinak pitomých 30,- Kč má každý, stačí si jenom odpustit cigarety, alkohol, čoko a podobné nezdravé věci.

Btw. znám lidi, kteří jezdí autem do kolínské nemocnice ( neplatí se poplatky ) od Kutné Hory, Čáslavi, atd. Hlavní je, že ušetří 30,- Kč, ale že projedou na benzínu několikanásobně více, to již jaksi nevidí.

0 0
možnosti
PP

Euronymos

6. 1. 2009 16:10
Re: Češi horší Jidaáše

Ještě menší dodatek k poplatků.

Souhlasím s oproštěním poplatků pro novorenze a batolata. Ale rozhodně bych nerušil poplatky pro důchodce, jelikož ti mají prachů jako sra?ek. Stačí si vzpomenout, jaký důchod měli moji prarodiče, budiž jim země lehká.

Jsem akorát zvědav, jak vyhodnotí anti-monopolní úřad poplatky, které nemusí platit.;-D. Doufám, že jim to zatrhnout.

0 0
možnosti
CC

cekon

6. 1. 2009 12:06
Dar kraje vázaný na návštěvu lékaře?

podivný dar .. Takže my nekupujeme, ale darujeme Třeba u řezníka;-D ... Hmm, zajímavé. Firmy taky jen tak darují jedna druhé a neplatí Pravda daňově to asi vyjde lépe. Pokud to projde, pak požádám svého zaměstnavatele aby mi plat daroval..;-D;-D;-DBýt právníkem, tak bych si smlsnul ...

0 0
možnosti
LE

Lejdy L

5. 1. 2009 21:18
Ráda bych věděla,

kde se můžu přihlásit o svůj dar od kraje a jak se bude vypočítávat jeho výše pro ty, kdo nejsou nemocní a do krajských nemocnic a lékáren proto nechodí. Protože marodi dostávají dary z mých daní a já z toho chci také něco mít.

0 0
možnosti
AS

pralinka_rumova

7. 1. 2009 11:27
Re: Ráda bych věděla,

Spočítejte si průměrnou návštěvnost lékařů (tato statistika je známa) a ke konci roku pošlete hejtmanovi vyúčtování, že byste taky ráda dar. Pokud byste mezitím navštívila jiné než krajské zařízení, případně pražské, přiložte účtenky. Já to rozhodně v plánu mám, nevidím důvod, proč by měl Rath mé vysoké daně utrácet jen pro vyvolené.;-O

0 0
možnosti
  • Počet článků 65
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 1864x
nepoučitelný optimista

Seznam rubrik