Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
PH

petrph

17. 11. 2010 9:45
tak to máte podivné představy

Asi se domníváte že pro členy OS budou nějaké speciální obchody (a sanopsy a cokoliv), kde budou moci dostat zalevno nedostatkové zboží a služby jak za bolševika, kde toto bylo obvyklé pro vysoce postavené členy stranických aparátů - ale jen pro ně. Prostý komunista z fabriky si tu frontu musel vystát, v mlíkárně i u obvoďáka.

Hádám že podobné to bude asi dneska. Ono je rozdíl strčit do kapsy obálku s milionem stranickýmu papaláši co rozhoduje, a mít z toho jistej prospěch než poskytovat zbytečně nějaké viditelné slevy všem prostým členům ODS. To by pan podnikatel brzo zkrachoval.

Čili, ony slevy na volání, zboží, služby, atd..chápejte v kontextu doby - že slevy na podobné úrovni a výši vnucují dneska obchody každému. Od mobilních operátorů, přes Tesco, pojištovny, banky...A že zisk z předaných podrobných osobních údajů má obchodník větší než těch pár kaček co zákazníkovi sleví - kór když obchodník může ty osobní údaje klidně a nekontrolovaně prodávat dál..

0 0
možnosti
K

ktz

17. 11. 2010 10:29
Re: tak to máte podivné představy

Tak podivné představy, jak si myslíte, zase nemám. Členů ODS je zhruba 30 tisíc, čili žádný podnikatel, který se s ní rozhodne spolupracovat, na slevách nezkrachuje. A nadstandard pro ODS navíc stejně zaplatí daňový poplatník (respektive - běžný zákazník), protože prodejce ho může zakalkulovat do běžné ceny produktu.

Osobně v celém záměru vidím způsob vedení ODS, jak si za cenu sice drobných, nicméně příjemných úlev zajistit loajalitu místy vzpurné členské základny podle hesla "drž hubu a krok a vyděláš na tom"!

Podrobné informace o celé akci viz: http://aktualne.centrum.cz/domaci/politika/clanek.phtml?id=682561

0 0
možnosti
  • Počet článků 65
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 1864x
nepoučitelný optimista

Seznam rubrik