Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
K

kuba78

21. 2. 2010 11:55
vazeni

uvedomte si ze tohle bylo puvodne poslani MP - hlidat poradek tam kde je treba, chodit po rajonu. pokud se tam srocuji podivne existence, byt tam kazdou chvili a preventivne kontrolovat. tohle je dusledek toho ze nase ozbrojene slozky jak statni tak obecni se preorientovaly na vybirani vypalneho (mereni za bukem) a nejsou tam kde je potreba a kde to snad smrdi nejakou praci.

0 0
možnosti
JT

jtach

21. 2. 2010 9:38
Tak ty supermarkety zavrete

Radeji budu mit misto jednoho supermarketu stovku malych obchudku, kde budou prodavat sami jejich majitele. A klidne budu platit za zbozi vic, abych jim dal vydelat. alespon zustane zisk v cechach.

0 0
možnosti
P

pazz

21. 2. 2010 4:03
Tihle dědové v supermarketech by nechytili ani

pětileté dítě a jediný důvod proč tam jsou je kvůli pojišťovně :-P Děda má stát a koukat. Pokud chce jakokoliv do něčeho zasahovat je to sebevrah. Má minimální plat, důchod na krku a nulový výcvik :-P

0 0
možnosti
PV

trasprd

21. 2. 2010 1:52
Dotyčný vrah

je známým třebíčským obejdou, kterého vyhazovali každodenně odevšad, z hospod, obchodů apod., přezdívalo se mu Jezus, protože pořád mluvil o Ježíši, všechny nazýval svými bratry a potom jim začal sprostě nadávat, když mu nechtěli koupit pivo nebo dát peníze. To, že zabil zrovna onoho sekuriťáka, je čistě náhoda.

0 0
možnosti
JM

Jana11

21. 2. 2010 9:41
Re: Dotyčný vrah

Na druhou stranu pokud mu dají doživotí, možná se bude mít líp než na ulici.

0 0
možnosti
U-KNP

URB - Kladivo na pravičáky

20. 2. 2010 23:41
Sprostý a štvavý článek proti těm nejvíce bezbranným,

kteří jsou na dně a čas ubíjejí popíjením laciného vína z krabice.Mohla bych použít i přiléhavější a ostřejší slova na adresu autora, ale admin i mé vychování mi v tom brání. Psychologické otázce autorovy snahy se dá rozumět. Špatné svědomí, že sám přispívá svou netečností k neštěstí vyděděnců s krabičákem v ruce. Také by to autor mohl zkusit jako já. Prostě do vozíku jedno to víno přihodím a venku s ním nešťastníka podaruji. To by ovšem autora stálo skoro dvacku a tak raději si tady hraje na myslitele. Rv

0 0
možnosti
GB

barokní mistr

21. 2. 2010 7:51
Re: Sprostý a štvavý článek proti těm nejvíce bezbranným,

Osoba upadla a praštila se do hlavičky, že? Rv

0 0
možnosti
B

Bonelord666

20. 2. 2010 17:47
Clanek je o nicem

Dost dobre je take mozne, ze ten "bezpecak" se choval k tomu bezdomovci tak, jak to tito lide z ochranky maji ve zvyku. Bezpecnostni sluzby v supermarketech se casto i k "nebezdomovcum" chovaji velmi neurvale a ponizujicim zpusobem. Verim, ze na tomhle starem alkoholikovi si ten postarsi bezpecak mohl chtit dokazat svoji snadnou prevahu a proste to prehnal. No a posledni zbytky ega toho bezdomovce spolu s karbicakem vedly k utoku nozem, ktery ten ochrankar zjevne nezvladl. Kdo je tady tedy hrdina a kdo padouch? Je to opravdu tak jasne?

0 0
možnosti
MV

marka40

26. 2. 2010 13:04
Re: Clanek je o nicem

tak to jste vedle jak ta jedle. Tento bezdomovec byl velice agresivní, pro svoji agresivitu byl vyloučen i z azylového domu. V ten den už jednou byl zadržen policií, která místo toho, aby ho odvezla na záchytku, tak jej pustila. Bezpečák si žádnou převahu nedokazoval, ale skutečnš bránil ostatní potenciální oběti. Ne každý bezdomovec je dobrosrdečný chudák, a ne každý bezpečák je darebák!

0 0
možnosti
RP

radim36

20. 2. 2010 16:33
Smrt toho člena ochranky je ponaučení.

 Když máš s někým konflikt, nikdy ho nepodceňuj a nepřestaň sledovat, i když to je starý dědek navíc opilý tak, že sotva mluví.  Protože to je pro mně trochu záhada, jak může namol ožralý člověk, jehož reakce jsou pomalé a předvídatelné, na někoho střízlivého úspěšně zaútočit.

Shodou okolností jsem dneska odpoledne byl v místním supermerketu a zrovna shodou okolností tam dva členové ochranky opakovaně vyhazovali namol ožralé individuum, co se chtělo za každou cenu dostat do supermaketu. jestli se jen ohřát nebo kvůli zakoupení dalšího alkoholu, nevím.. Akorát ten byl mladší, tak kolem 40 let,   a spíš maskáčového typu, něco na rozhraní bezdomovce a trampa .

0 0
možnosti
PP

ippokorny

22. 2. 2010 18:05
Re: Smrt toho člena ochranky je ponaučení.

Velký souhlas s 1. odstavcem, "nepodceňuj", a opravdu trochu záhada. P.P:

0 0
možnosti
D

DickLarge

20. 2. 2010 12:58
...

K-I-D-Y neboli cancy. Autor si přečet v novinách a vypotil sliz doplněný vlastníma doměnkama.

0 0
možnosti
F

Fumu

20. 2. 2010 14:41
Re: ...

Když tak kydy! Kidové bývali pistolníky.

0 0
možnosti
W

www.evlada.cz

20. 2. 2010 12:39
Pripad neznam...tzn nebudu ho komentovat.

Ale vsude je plno divnejch lidi, za pultem pred pultem v ochrankach , mezi zakazniky. Proste to nekdy neklapne a narazi na sebe dva divni lide a je vymalovano. Jinak ochranka neni pro mne a myslim si , ze i pro vetsinu lidi zadna autorita..

Ochranky v ty forme co je vetsina lidi potkava je vrchol amaterismu. Pokazdy kdyz mne ochranka slusne pozada abych neco udelal , nebo neudelal a je to rozumnej pozadavak, snazim se max vyhovet. Pokud vsak citim nejakou nadrazenost ci naznak zbytecne buzerace okamzite se ohradim a vysvetlim ochrance kde je jeji misto. Pokud vsak ochranka prekroci svoje uzke meze pusobnosti a snazi se mne omezovat neberu si servitky..Duchodce clovek proste ignoruje..Ale mlade typky co si myslej , ze maji nejakou moc ci pravomoce. Stema by se nemel mazat nikdo.

Vetsinou to jsou jednodusi typy a staci par dobre mirenejch slov a jejich sebeduvera je v troskach. Ale pokud to nestaci a nekdo takovej ma chut Vas inzultovat musi pocitat s nasledky. Zaklad je proste slusnost!

0 0
možnosti
MB

zlej

20. 2. 2010 14:50
Re: Pripad neznam...tzn nebudu ho komentovat.

taky budeš jednou ignorovaný důchodce.

0 0
možnosti
HP

Fordána

20. 2. 2010 12:23
Aby

ještě nebyli popotahovaní ti dva, co ho odzbrojili. Jestli se náhodou přitom nedotkli nějakého jeho práva.

0 0
možnosti
  • Počet článků 108
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 1702x
Názory se liší, ale někteří lidé tvrdí, že pocházíme z opice. Pokud to jde, rád na toto téma diskutuji.

Seznam rubrik