Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
JS

Nejen ruského imperialismu se máme bát ale i každého národa který je rozpínavý takže , německého, amerického, anglického apod. Nedělejme si iluze že nás někdo bude chránit pokud budeme v NATO - ani se na nás nevykašlou. Všem velkým národům jde jen o území, suroviny atd.

5 6
možnosti
MM

Už jsem nečekal komunistickou zločineckou podlost s jakou se Putin a jeho KGB vytasila. V listopadu na Krym a Ukrajinu vyslal Putin své KGB hujery, nejen pro informace, ale aby prováděli diverzní činnost tak, aby z toho Potin měl navrch a tak se i stalo.

4 3
možnosti

A70l95o48i39s 27Š16í52m50a

1. 3. 2014 23:02

Pane Menších, chce to trochu orientace. Putin není komunista a Komunistická strana Ruska je v opozici proti Putinovy, tak trochu soudnosti. ;-D;-D

3 7
možnosti
MN

nezpochybnuji vase nazory jen v tom osmasedesatem tady nebyly jen rusove - ale i ostatni armady...vsechno se to jaksi schovalo za SSSR ... asi podobne jako se za NATO naopak dozadu schovavaji USA - ktere tuto alianci v podstate vedou a veli ji... Navic vidim ze vsichni uz maji kalhoty stazene - vcetne nasi diplomacie a brod je jeste sakra daleko.... asi se shodneme na tom, ze dulezite je, aby tam nedoslo k nejakym valecnym konfliktum ve kterych by umirali lidi .. uz tak to stacilo kolik ozbrojenci zabili policajtu a mozna nejen jich na Majdane a kolik jich zabila policie, myslim si, ze si to Ukrajinci stejne budou muset vyresit sami, ale neverim na nejakou demokratickou vladnouci luzu Majdanu ... oni si stale delaji co chteji, bez ohledu na celou Ukrajinu. Dokonce ani jejich bojova pohotovost jim nezarucuje, ze s nimi pujdou vsichni z armady.

5 0
možnosti
MT

Hej, prišli všetci okrem Rumunov! Ostatné armády len poslúchli ZSSR a jeho vedenie a vo veľmi krátkej dobe sa aj vrátili domov. ZSSR tie armády použil ako zástierku, nič viac a nič menej!

1 0
možnosti
MV

Fakt je ten, že většina obyvatel Krymu se hlásí k ruské národnosti. Navíc byl Krym do roku 1954 součástí Ruska - tehdy byl z iniciativy Nikity Chruščova administrativně začleněn k Ukrajinské SSR, což však bylo v podstatě formální gesto - jak Ruská SFSR, tak Ukrajinská SSR byli součástí SSSR.

5 0
možnosti
JN

Stejnou argumentaci použil Hitler aby zabral Protektorát Čechy a Morava.

6 6
možnosti
JN

Podpora Putina je pro mě stejné jako Hajlování. Vetšinou to dělají lidé co jsou hloupější a potom lidé napojeni na Ruské zájmy. 

http://jardanovak.blog.idnes.cz/c/398700/Rusko-lze-krade-a-okupuje.html

9 7
možnosti

Bude-li Rusko slabé, tak se může stát, že budeme sousedit s  Čínou v nejlepším případě někde na Dněpru.

Líbí se vám tato situace?

4 6
možnosti
JN

Bude-li EU jednotná bude supervelmocí EU a ne USA rusko nebo čína

3 6
možnosti
Foto

I15v14o 87C12i87l85i78c81h

1. 3. 2014 21:47

Já se bojím jak rozpínavosti Ruska, tak EU (která to ostatně zcela cíleně uměle vyvolala a Rusko toho ihned s chutí využilo ve svůj prospěch, jako by na takový impuls přímo čekali). Jestli z tohoto nebude válka, tak asi už z ničeho (kéž by).

Mimochodem, docela zajímavé otázky jsou položeny zde:

http://hampl.blog.ihned.cz/c1-61782110-to-nejlepsi-z-diskuzi-o-situaci-na-ukrajine

Zkuste o nich popřemýšlet.

3 4
možnosti
JN

No není to tak. Ale chápu informační chaos. Ovšem na ty otázky v článku co uvádíte znám odpovědi.

Jak je možné „budovat demokracii“ tím, že svrhnu vládu, která byla zvolena v demokratických volbách odsouhlasených pozorovateli z EU?

Bohužel volby byli zmanipulované, nikdy v Rusku ani na Ukrajině nebyli demokratické. To že byli odsouhlasené EU je lež. Prostě EU napadala Ukrajinu za manipulativní volby, tak se dělali nové a nové dokud to bud nevyšlo tak jak mělo a nebo když se EU nedívala pozorně. EU jsme i my všichni, jen bych chtěl upozornit, že obvinujete naši vládu. Za to by jste v rusku vyfasoval cca8 let až doživotí.

1 2
možnosti
JH

J59a64n 74H91a10n73á13k

1. 3. 2014 21:40

Souhlas, mě přímo děsí ti, co dnes Rusku tleskají a domnívají se, že rozkazy dostali ruští vojáci od EU.

A ano, teď je to fakt vážný problém, který nemusí EU zvládnout, byť ho EU nezavinila.

5 3
možnosti
  • Počet článků 108
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 1702x
Názory se liší, ale někteří lidé tvrdí, že pocházíme z opice. Pokud to jde, rád na toto téma diskutuji.

Seznam rubrik