Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
B

bbaarrtt

2. 8. 2011 11:14
Fanj článek

Nicméně.. Trochu nechápu opěvování asfaltových povrchů. Jízda po tom je v podstatě dost nuda. Mám radši klasický polňačky a lesňačky. Sám jezdím na biku, ale dá se to naprosto v pohodě i na crossu a když si vzpomenu na mladá léta, kde se dalo všude projet na klasickém favoritu (bez galusek)... Ten asfalt je prima pro bruslaře, ale pro cyklisty jakéhokoliv ražení je to podle mě zbytečný a leckdy nudný. Ti, co obouvaj galusky stejně frčí po silnicích.. Zrovna tak by autor neměl být tak zaskočen faktem, že je na trase občas potřeba jet i do kopce :-) Nedokonalost značení - to se stane no. Nakonec jste na výletě, takže lehké zakufrování až tak neva ne ;-)

0 0
možnosti
H

HWSpeedy

11. 8. 2011 21:17
Re: Fanj článek

To je sice pravda, ale jsou polnacky a polnacky. pokud je to sama dira a kamen a prumer na tom useku na horskem kole se pohybuje nekde pod 15 km/hod, tak to je spis na posrani nez na pohodovou jizdu. Ale souhlasim, ze polnacky a lesni cesty pokud jsou kvalitni, tak je to parada.

Jinak cyklostezka je uz az do Luk. Z Petrovic k mlynu uz je taky asfalt, tam dodelavaji okoli. Z Pribyslavic pod Petrovice to bude do mesice taky hotove. V Trebici z Libusaku k zahradkazske kolonii uz se taky dela, odhaduji ze to bude do mesice hotove.

Jinak nechapu jak pise autor o useku od Primelkova. Jezdim tam vzdycky a zatim zadny problem. Ale pokud by nekdo zacal neco "resit", asi by se se zlou potazal. Protoze je tam pekna cesta (za jejich penize to urcite nebylo) a ta cesta neni jejich. A ze si tam nekdo da ceduli ze toto neni cyklostezka, tak co ma jako byt?

0 0
možnosti
  • Počet článků 108
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 1702x
Názory se liší, ale někteří lidé tvrdí, že pocházíme z opice. Pokud to jde, rád na toto téma diskutuji.

Seznam rubrik