Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
JH

ExPat

1. 9. 2011 19:36
Souhlas

Pohleďme pravdě do očí: President České republiky je hlupák.

Je to zřejmé kdykoliv otevře ústa a začne vykládat ta svá moudra.

A je to zřejmé když se podíváme jakými lidmi se obklopuje.

Tento pán je světem trpěn, nikoliv respektován.

2 0
možnosti
8

837

1. 9. 2011 20:37
Re: Souhlas

No hlupec se soplem u nosu  zkrátka nemůže chápat moudrého kmeta - presidenta.

0 0
možnosti
JM

Edmund Černá Zmije

1. 9. 2011 16:48
Kdo je tu vlastně nesnášenlivý?

Homosexualisté, kteří vnucují svou sexuální orientaci lidem, které nezajímá, často až nechutným způsobem? Ekologisté, kteří na základě nevěrohodných a zmanipulovaných výzkumů vnucují světu absurdní opatření? Romské organizace, parazitující na systému, které nenabízejí žádná řešení, jen obviňování z diskriminace? Eurooptimisté, kteří v cestě za jednotnou Evropou válcují lokální specifika i svobody? Sociální architekti, budující utopie na dluh?

-

Nebo Klaus, který si dovolí občas jedněm či druhým šlápnout na kuří oko? Klaus nás netáhne do 19. stlotetí, jen se snaží přibrzdit náš spěch k tomu, co považujeme za normální ve století 21. To, kam náš svět směřoval, se totiž ukazuje být nefunkční. Multikulturalismus, společná měna pro diametrálně odlišné ekonomiky, sociální stát, vyplácející peníze každému, kdo nechce pracovat. To raději myšlenky století 20., které mělo přece jen realističtější pohled na svět.

1 0
možnosti
8

837

1. 9. 2011 16:11
No jestli je něco nechutné

tak je to demagogické lhaní, můžeš nějak konkretizovat ty "nechutné" útoky třeba toho Bátory na ty menšiny, nebo to tě jenom tak napadlo v kuchyni u píva. ?

Nebo že by snad tím "nechutným útokem" byl ten dopis iniciativy D.O.S.T. kde se neprotestovalo proti tomu průvodu "hrdosti" té  extremistické části  homosexuálů tam se protestovalo jen proti té podpoře kterou tihle extremisté dostávají ze strany primátora a 13 velvyslanců. Pokud by to bylo takto,  tak potom je nechutné když levicový zatemněný extremista nálepkuje za extremisty normální lidi.

0 0
možnosti
PH

petrph

1. 9. 2011 15:50
řekněme to jinak

President kverulant je houby prezident. President který se sice pořád proti něčemu vyslovuje a slovně protestuje ale nic neřeší a nehledá žádná pozitivní řešení, či silné spojence kteří by mu pomohli to řešení uskutečnit nám na nic není.

Předevčírem proti klimatologům, včera proti homosexuálům dneska proti euru, zejtra třeba proti Marťanům. Kdo neprotestuje není Čech, hop hop...

2 0
možnosti
8

837

1. 9. 2011 16:20
Re: řekněme to jinak

Já jsem si opravdu nevšimnul že by VK proti všemu protestoval, třeba proti homosexuálům, tam pokud vím tak prohlásil  něco ve smyslu že ten pochod hrdosti a pýchy extremistické části homosexuálů že nad tímhle by opravdu pravicový politik jásat nemusel, tam žádný protest proti homosexuálům určitě nezazněl.

Jinak VK je moudrý muž který když přijdou problémy tak je řeší, stačí si vzpomenout jak usměrnil Nečase a další politiky když vymysleli ten hloupý nápad že zruší koalici a že si nakoupí 7 přeběhlíků u VV.

0 0
možnosti
J

jendazmoravy

1. 9. 2011 15:41
Dneska ubohé

Autore, to píšete vážně nebo jen jakožto parodii?

0 0
možnosti
RH

Kruton

1. 9. 2011 15:35
A která práva dává Ústava homosexuálům?

...aby je o ně Klaus připravoval? To bych se rád dověděl!

0 0
možnosti
MG

MianG

1. 9. 2011 15:29
Mám dotaz pane Kratino.

V té společné Evropě budete žít v které části?V té obytné ?( na západ od Chebu).Nebo v prostoru ,,industrie zona" ( východně od Chebu).Zatím mi to rozdělení takto připadá.V Holansku,Francii si důchodci jezdí na rekreace a  ti naši hledají brigádu na uživení.

0 0
možnosti
K

kOBLICH

1. 9. 2011 15:33
Re: Mám dotaz pane Kratino.

"V Holansku,Francii si důchodci jezdí na rekreace a  ti naši hledají brigádu na uživení."

Jestli to není tím, že ve zmíněných zemích nynější důchodci celý aktivní život makali, kdežto u nás byla jejich největší starost, aby dostali přes vrátnici pytlík cementu a na schůzi zvedli ruku ve správný čas...

0 0
možnosti
CGV

Ctitel Giuseppe Verdiho

1. 9. 2011 15:25
Klaus je antievropský???

Klaus přeci není antievropský. nemá nic proti Evropě jako proti kontinentu. Zastává však názor, že EU nebude fungovat správně. A funguje snad?

0 0
možnosti