Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
PH

hekp

1. 6. 2009 20:44
hubnutí

 To chce nežrat a běhat a nebo žrát a běhat 3x tolik. Lehké to ale není.

0 0
možnosti
PZ

Psí zadek

1. 6. 2009 11:05
...

Ten závěr se mi líbí, palec nahoru R^ Ale je třeba si dávat pozor na jednu věc: pokud byste z nějakého důvodu musel přestat sportovat (nemoc nebo tak), asi by šla váha pěkně nahoru. A druhá věc, při svých váho-mírových proporcích a sportování nemusíte být obézní, pouze statný, což je podle mě v pořádku (současná patologická adorace štíhlosti je nemoc), pokud jste ale opravdu obézní, není to moc zdravé.

0 0
možnosti
RB

erben3

1. 6. 2009 10:18
.

tak nevím. vadí Vám vaše nadváha nebo ne? Chcete shodit, nebo proč vlastně vznikl tento článek? Pokud chcete shodit, něco děláte očividně blbě. Mrkněte na http://www.kpo.cz, vlevo v menu je odkaz na fyziologickou poradnu MUDr. Vojtěchovského. Je to zároveň sportovec  a zabývá se metabolismem. Na tom webu má úžasný seriál o tom, jak funguje lidské tělo a metabolismus. Prostudoval jsem to, řídím se tím a od ledna do dneška jsem shodil 13 kg. Ze 117 na 104.

0 0
možnosti
MB

buxus

1. 6. 2009 10:01
Vaše chyba tkví v tom, že chcete ...

snižovat nadváhu pouze fyzickou aktivitou. Jenže pokud neomezíte příjem energie, je výdej energie u běžně žijícího a v kanceláři pracujícího člověka v hrubém nepoměru a ani občasný běh či posilovna to nezachrání. Jsou samozřejmě mezi námi šťastlivci s narušeným metabolismem, kteří se mohou cpát jak zjednaní a budou stále hubení, protože neumějí řádně živiny využít. Vy k nim zjevně nepatříte, ale může Vás alespoň těšit představa, že před nejakými pětašedesáti lety byste měl mnohem větší šance se vrátit z koncentráku než oni.

0 0
možnosti