Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
LC

jáša

5. 2. 2012 17:14
Jelikož jsou voliči

nepoučitelní , půjdou vychozeným chodníčkem. Nick  ,,Inzheim,, se obává, že občané budou volit  ČSSD , nebo dokonce komunisty , kteří zamrzli na tézich Stalina a Gottwalda. Toto tvrzení je opravdu pěkná ptákovina. Voliče ČSSD a troufám si říct, že i komunistů zajímá především současná situace , co se tady děje, co je možné od koho očekávat. Za poslední roky tady vládnou jenom tkzv. pravicové strany a jde to všechno od desítí k pěti, jinak řečeno do sr..ek. Normálně uvážující občan by měl volit tak, aby se k vládní moci dostala opozice v co nejvýšším počtu %, aby nemusela shánět příliš mnoho koaličních partnerů. Hodně koaličních partnerů nedovolí nikomu prosadit svůj prográm a je z toho všeho jenom politický mišmaš. Takže, vzhůru k volbám v co největším počtu občanů voličů a dobrou volbu pro Česko.

0 0
možnosti
A

AA00_multinekulturní_3

5. 2. 2012 1:39
Samozřejmě

ve volbách JE koho vybírat, jen člověk nesmí být zklamaný, že ti volení nebudou sedět v parlamentě. No a to některým jedincům dost vadí...;-) Mně teda taky. Ale volbu menšího zla jsem zrušil už dávno. Lépe se mi spí.

0 0
možnosti
JF(

fajkie

4. 2. 2012 23:28
Zase jeden co ani neumí pravopis a PÍŠE!

Prosím naučte se pravopis, případně si nechte napřed příspěvek někým gramotným zkontrolovat!

0 0
možnosti
I

Inzheim

4. 2. 2012 23:21
A tak asi

jelikož jsou voliči nepoučitelní, půjdou vychozeným chodníčkem, ikdyž před termínem voleb si slibovali volit někoho jiného. Na konec mnozí usoudí, že mnohé partaje si jsou velmi podobné, na příklad komunisté a ČSSD stále pokládají Marxův "Kapitál" -- za svúj kánon, svatý grál. Ikdyž lákání na pečená holoubata do úst jsou zprofanovaná, tak levice této pasti na myši používají úspěšně nonstop jako na kolovrátku. Jejich voliči zamrzli na tézích Stalina a Gottwalda, nebo Grebeníčka či Filipa.Neumí se rozhlédnout a uznat, že svět je už jinde. Druhá strana zase neumí být jednotná a přesvědčivá, hloupě se spoléhá na zkušenosti a intelekt lidu, zapomíná, že závist je motorem české letory. Někteří se zabývají, jak úspěšmému uškodit, na místo snahy se zlepšit a dosáhnout jeho úrovně. Chybí osobnost, která by porazila česky otrávenou pasivitu.

1 0
možnosti
R

raks

4. 2. 2012 23:18
volby nic neřeší

"zloděje v tomto státě může odstranit jen zcela jiný zdroj moci"!!

2 0
možnosti
VN

Viktor N.

4. 2. 2012 22:51
Ano, Stranu svobodných občanů!

http://www.svobodni.cz

0 0
možnosti
MN

mirni

4. 2. 2012 22:49
urcite je koho vybrat, ale nesmite se koukat

na ony stejne obliceje, musite volit myslenku a styl provedeni a potom kolik je kdo schopen realizovat svych slibu, pokud zvolite nejakou malou stranu neni vam to k nicemu, pokud zvolite ty kteri uz to tady takhle packaji tak to taky asi nebude to prave orechove proto vam nakonec nezbyde nic jineho nez verit tomu ze zvolite stranu ktera bude mit tolik hlasu, aby realizovala co nejvice svych predvolebnich programu. U nas se to zel stale velice personifikuje a o tom to neni... mate moznost vyberu bud vprave nebo vlevo - ti co zbydou budou onim jazyckem na vahach

1 0
možnosti