Diskuse

Hrdinové

Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
MJ

Zaměstnání, které si vybrali zcela dobrovolně. Myslím si, že i Vám je přece jasné, že ty mise nemají žádné výsledky. Mají za úkol tam nastolit něco, co tam nemá životaschopnost už z důvodů tisíciletých tradic. Proto to svádí říci, že zahynuli zbytečně. Ale nechme toho. Oni se rozhodli, oni byli zodpovědni za své životy a budoucnost svých rodin. Smekněme.

0 1
možnosti
JR

J81a88r95a 92R85a81n37k

9. 7. 2014 0:42

Jsem vdecna za kanadske vojaky, nejen ze nastavuji sve zivoty v jinych zemich (nedavno jsem poznala vynikajiciho tanecnika tanga, z kmene Ojibwa, byl nasazeny v ruznych zemich jao vojak UN, pro Vas doma OSN, videl spoustu veci, ktere mu obcas nedaji spat, ale celych 10 let v armade byl Clovekem. Pro Kanadany jsou jejich vojaci, veterani i ti zemreli HRDINOVER^

1 0
možnosti
KN

"Nevidím rozdíl mezi nimi a vojáky, co zahynuli v Afghanistánu. Podmínky jsou jiné, ale jsou tam za naši společnost, pomáhají, nezabíjí. Jsou našimi štíty. Nebo chcete, aby kultura, která pomocí sebevraždy zabije nejen "okupanty", ale i vlastní děti došla až před naše prahy? Je skutečně základna Bagrán tak daleko?"

Oni už jsou ale za naším prahem...protože bojujeme někde v daleké zemi, ale nevšímáme si toho kvanta vyznavačů islámu, co k nám denně proudí do Evropy, ty nějak ignorujeme, aprop. víte kolik je evropský vyznavačů islámu (tedy islamistů, co studovali v Evropě nebo v ní vyrůstali?) nyní v Iráku a bojuje za ISIL? Stovky a v Německu jsou z toho tak hotový, že jim ani nestačí odebírat povolení k pobytu, to není nebezpečí?Opravdu jsou radikálové tak daleko jak tvrdíte a bojujeme ve správné zemi a na správném místě, já myslím, že je to jak s tím trojským koněm

ale zmařených životů je škoda, každého života je škodaR^

2 0
možnosti
Foto

Jestli chcete vést s nimi válku, musíte je zabíjet zde a ne tam u nich.

0 0
možnosti
Foto

Problém hrdinů byl vždy ten, že se nedožívali vysokého věku. Jediné pozitivum na celé této tragédii je to, že to bylo jejich dobrovolné rozhodnutí.  Mnoho hrdinů z dřívějška  na výběr nemělo.

1 0
možnosti
  • Počet článků 108
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 1702x
Názory se liší, ale někteří lidé tvrdí, že pocházíme z opice. Pokud to jde, rád na toto téma diskutuji.

Seznam rubrik