Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
JH

J26a28n 82H22u68r14k40a

8. 3. 2013 20:59

stačilo počkat asi 50 km došlo by mu palivo jenže to by policie musela mít odborné vědomosti ne jenom se umět podepsat když vidím nábor dnešních zkrachovalců je mi zle ...

0 2
možnosti
RH

mohli ho z povzdálí sledovat, dokud se neunaví;-D

1 0
možnosti
Foto

Rychle soudy ...

Zastavit auto jedouci pres 200 km/h ti, ze zavru dalnici muze vest jen k jednomu ... zabiti. At byl ten mladik jakykoliv, zaslouzil si SMRT ?

Znam spoustu jinych kteri by si to zaslouzili vic.

2 4
možnosti

Ach jo.

Nikdo ho zabít nechtěl. Jeho smrt byla výsledkem statistické pravděpodobnosti. Ročně se tímto způsobem zastaví 1 000 aut, díky těmto zásahům je zraněno 50 osob, dvě zemřou.Pokud by se při podobných situacích uzávěrky a honičky nedělaly zraněno by bylo 200 osob, umřelo by 15 (čísla jsem si vycucal z prstu).

Policie nedokáže předvídat jaká z těch honiček skončí nešťastně, ale musí je dělat, jinak by nastaly problémy s neukázněnými řidiči.

7 3
možnosti
TK

Když Goethe vydal svého Werthera, spousta mladých se s hrdinou knihy ztotožnila a výrazně narostl počet sebevražd. Asi že tenkrát nechodili do skauta...

Nezlobte se, ale máte děti? Máte nějaké děti (dospívající) ve svém okolí? Naprostá většina dnešních teenagerů nejen paří hry, ale i sportuje, chodí za kulturou (nbo aspoň do hospody :-)), úplně stejně jako tenkrát my, když žádné počítače nebyly. A procento těch sígrů, které žádné zájmy nemá, bylo stejné tenkrát jako teď.

5 1
možnosti
JV

J98o92s21e55f 40V87a89l81a

5. 3. 2013 10:07

relevantni ! soucasnymi evropskymi psychiatry je dokazano to co pise autor blogu....

1 2
možnosti

Problém je známý už hodně dlouho.

Narozdíl od řešení

3 0
možnosti
TN

Na toto téma jsem kdysi dávno slyšel citát, na který si často vzpomenu, obvykle v souvislosti se svými dětmi. (Ale je tam strašlivé slovo, za které, mě asi zcenzurují.)

"Dospívání je sviňa a musí se to prostě nějak přeskákat. Zatím se k tomu přeskákání nejvíc osvědčily sport a kultura."

7 0
možnosti

Stačí se podívat na film Mechanický pomeranč. S nudící mládeží měli problémy už tehdy a to nejmenší počítače měli velikost budov a hry se na nich nehráli ...

4 2
možnosti

Mechanický pomeranč není dokument o žádném "tehdy". Je to spíš fikce o možné budoucnosti.

5 1
možnosti

I34v90a31n 32Š55u56s54t94r

4. 3. 2013 20:09

Irelevantní: Před ani ne 20ti lety za to mohly krvavé filmy. 

A vůbec co navrhujete? Zregulovat počitačové hry? Zregulujme počítačové hry, pka televizi, pak knihy, ty přece také mohou naváídět k páchání násilí! Něco vám povám: teď jsem byl se školou na lyžařském kurzu a tam jsme měli zregulovanou dobu jízdy! Pět hodin a ještě s hodinovou přestávkou! Supr, utratil sem mega peněz za to, že jsem pak mohl trávit celé odpoledne na ubytovně hraním her na mém PSP (ano, jsem rozmazlený parchant s PSP). 

Jen se zeptám: která hra způsobila toto chování? Byl to krvavý Left 4 Dead či Mafia nebo Flatout či Ford Racing?

5 6
možnosti
ŘV

Zda jste parchant, neboli, nemanželský potomek, to je asi pro jádro věci irelevantní.

Podstatné je, zda je pro vás hraní jen doplňkem skutečného života, nebo zda je pro Vás naopak skutečný život jen nevýznamným doplňkem hraní.

Vzhledem k neadekvátní reakci na blog ... ale nesuďme podle jednoho ukvapeného příspěvku.

6 2
možnosti
BM

Správně jste to vystihl.... Schválně jsem si našel ony videoblogy, které dělal onen M4rty09, V jednom svém monologů (ano jsou to většinou monology nikoli dialogy) přiznává, že se nudí... A v tom to je. Z nudy se dělají vylomeniny.... A další problém je ona komunikace, sociálné síť je plná nekrologů na něho, avšak Ti co jej tak chválí, tak na druhé straně přiznávají, že jej vůbec osobně nepoznali..... Dnes se čím dál méně komunikuje z očí do očí a vzdaluje poznávání těch druhých. A tím i sebe sama....

KarmaR^

12 1
možnosti
HP

Je celkem frajeřina odsoudit generaci podle jednoho případu.

6 4
možnosti
BM

Zde se nejedná o odsouzení celé generace, to je nesmysl........ Zde se jedná akorát o jeden z životních stylů, ve kterém žije část mladé generace......Jsou i jiné styly,které vyznává mladá generace-jezdí po rockových či filmových festivalech, do přírody, zajímají se o výtvarné umění, divadla, mnozí sportují......Zkrátka všichni nežijí ve virtulním světě počítavých her a sociálních sítí...

7 2
možnosti
Foto

P15a30v83e84l 96P16e30c74h

4. 3. 2013 17:00

Přijde mi, že to stejně jako mnoho jiných příliš zjednodušujete. Pokud kluk něco takového udělal, evidentně nebyl úplně duševně v pořádku (ať už momentálně nebo dlouhodobě).

Se stejným přesvědčením, s jakým vy tvrdíte, že jak moc vás skauti pomohli nehonit se na dálnici s policií, vám mohu odpovídat, že být ten kluk tehdy ve vašem oddílu pravděpodobně ho budou policisté někde nahánět po lesích a on před nimi bude utíkat v domnění, že jde o mimozemšťany.

1 8
možnosti
  • Počet článků 108
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 1702x
Názory se liší, ale někteří lidé tvrdí, že pocházíme z opice. Pokud to jde, rád na toto téma diskutuji.

Seznam rubrik