Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
PH

petrph

25. 10. 2010 8:50
spíš se ale ptejme do kdy

Ono by to ve skutečnosti řešit šlo.Pomocí GPsky v tašce nebo zašité v bundě lze celý den dítě sledovat s přesností několika metrů, popřípadě nastavit alarmy které rodiče upozorní když se z očekávané trasy vychýlí. To samé dnes nabízejí i operátoři mobilních telefonů.

Jenomže, ruku na srdce, budeme a chceme to dělat? Do kdy bude dítě spokojeno s tím že smí akorát do školy a pak hned domů? Když si ani nebude smět vyrazit někam s kamarády si hrát? Když bude neustále pod dohledem kamer i ve škole? Když u něj budou čekat rodiče s autem u školy, do kolika? Do 9,10,12, 14 let?

Dnešní třicátnice si stěžují na přemíru mamánků co se nehnuli od máminy sukně do svých 30 a teď nevědí co se životem. Budeme takto vychovávat další???

0 0
možnosti
M

martin5.3

25. 10. 2010 8:40
Jak je chcete chránit?

Budete své děti nechávat sledovat 24hodin denně? Do jakého věku?

0 0
možnosti
IM

Irena Maura

25. 10. 2010 3:12
Máte pravdu

Váš článek mne zaujal. Psala jsem na podobné téma. Ano, proč to nefunguje? Svět už není dávno tak bezpečný, jak se lidé domnívají a jak to mohou znát z dětství. A hodně lidí tato skutečnost rozčiluje, protože se cítí být omezováni neustálým strachem a proto to hodně lidí neřeší. Mně vadí, že neexistuje prevence a že jsme permanentně zahrnováni zprávami, které v nás vyvolávají úzkosti, hlavně o své blízké, ale to nestačí.

Děkuji za váš názor.V

0 0
možnosti