Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
K

kaktusak

15. 5. 2010 1:04
Kalousek mlží,

protože nechce upozorňovat na skutečné problémy: daňové úniky, zmanipulované státní zakázky, zbytečné úřady typu ÚDV, válečné výdaje. Především tady je nutné začít šetřit.

0 0
možnosti

ellukas

14. 5. 2010 17:51
O nulu to nebude

ale dva bilionky to budou.

0 0
možnosti
PGS

pgjed

14. 5. 2010 17:40
A v tom se provudil. Nebo spadnul z višně?

To přesně mě napadlo, když jsem dočetl váš článek pane Kratino. Problém přece není v tom, že máme to či ono jak vy říkáte dotované, čili zrealizované s příspěvkem ze státního rozpočtu. Víte vy to říkáte stejně, jako nám soudruzi říkávali, že všichni  máme stejné žaludky...

Problém je v tom,  že celkový objem peněz utrácených každoročně státem, dlouhodobě převyšuje každoroční příjmy státu. A proč? Třeba proto, že ony "dotace" vedle obcí a měst a krajů dostávají i soukromí kamarádi. Ona ta sportoviště i vydělávají, ale do jiné, než státní kasy. A také proto, že státní zakázky jsou neskutečně předražené. Proto žijeme trvale na dluh. A Kalousek, kterému děkujete? 4 roky kryl jako předseda rozpočtového výboru záda Sobotkovým deficitním rozpočtům. Když se stal ministrem financí, první rok prožral přes 40 mld. rezortních rezerv, určených na kofinancování europrojektů a pak připravil rozpočet s takovým vtipem, že skončil  hrbem 168 mld. Kalouskovo farizejství nezakryje spoluvinu.

0 0
možnosti
O

Obludni_K

14. 5. 2010 17:07
Vy jste asi spadl

z jahody naznak. Co je to za výraz "jsou dotované"? Kdo je prosímvás dotuje? My všichni ze svých daní.! Podle fotky bych čekal aspoň trošku větší rozhled. A ovšemže je potřeba se uskrovnit, ale současně také povolat k zodpovědnosti ty, co tenhle smutný stav zavinili. Až oni dostanou svůj díl zodpovědnosti, já přiznám i svůj.

0 0
možnosti
DH

malý david

14. 5. 2010 15:21
já tu složenku

přeposílám do Lidového domu,protože za vlády ČSSD vznikl největší dluh.

0 0
možnosti
B

Bucharovic

14. 5. 2010 15:26
Re: já tu složenku

Zbytečná námaha, já myslím, že v Lidovém domě mají toaletního papíru dost... V.Kroupa

0 0
možnosti
B

Bucharovic

14. 5. 2010 15:19
.

Nevím jak Vy, ale já platím daň ze mzdy, platím silniční daň, platím daň z přidané hodnoty na kdejakou ptákovinu, platím sociální a zdravotní pojištění a tak si myslím, že jsem si ty sportoviště, protažené silnice, ošetření u doktora  a multifunkční haly tak trochu zaplatil i za svého... V.Kroupa

0 0
možnosti