Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
MJ

Martin Jirousek

28. 5. 2009 18:05
Vajíčka

Byla vyvrcholením strojově přesné mediální propagandy, cíleně namířené proti ČSSD. Mám tu blog od listopadu 2007 a dnes a denně čtu jedny a ty samé  články. A četl jsem je už mnohem dříve, než se rozmohly blogy. Tam hledejte příčiny. V médiích, která ze středové stany udělala komunisty, vrahy a bůhvícoi ještě.

0 0
možnosti
JK

Jiri Kram

28. 5. 2009 18:27
Re: Vajíčka

takhle to pane nebylo, bohuzel pan Predseda jaksi svymi ciny napomohl teto image. 1) paktovani s komunisty, 2) zmlaceni lidi na Czechteku, 3) zvysovani dani uspesnym.

0 0
možnosti
D

da.rock

28. 5. 2009 11:41
Ch chá, kráme

tohle jste prokaučovali. Už nejste recesisté a pouzí názoroví odpůrci, teď už jste obdoba nácků v třicátých letech, zfanatizovaný dav, kterého už se štítí jak veřejnost a politologové, tak i prakticky celá politická scéna. Paroubkovi jste včera přihodili tak 5% volebních preferencí. Po volbách vám pošle květiny.;-D;-D;-D;-D;-D

0 0
možnosti
JK

Jiri Kram

28. 5. 2009 13:18
Re: Ch chá, kráme

ok tak to nechame a vratime se ke klasicke nevrazivosti. Ja mohu potvrdit, ze na strane lidi na FB je hodne tech co si mysli, ze extremy jako byl Andel nemaji pokracovat. Jenze jak videt CSSD dialog nechce. No nic v te skupine jen od vcerejska pribylo dalsich 10 000 lidi mozna je fakt neco s vasi politikou spatne nemyslite si, ze zacit se o tom bavit bez urazek by mohlo situaci pomoci?

0 0
možnosti
RR

rezjir

27. 5. 2009 23:10
A co jako dimun a tvrdík mají přesně

udělat???

0 0
možnosti
JK

Jiri Kram

28. 5. 2009 0:07
Re: A co jako dimun a tvrdík mají přesně

zdravim, pokusim se to sumarizovat problem, ktery prileva napeti je to barevne rozdeleni. Za utoky stoji ODS a na druhe strane trpi CSSD. Tohle neni pravda, obe strany maji svym zpusobem cast viny. Za ODS je to ne vzdy korektni chovani Topolanka a nekterych jeho lidi. Ok beru. Na druhe strane pan Paroubek vyvolava hodne negativnich emoci a posledni PR zpravy snazici se prisoudit ODS organizaci vajecne revloty jsou pouze rozbuskou, ktera nic neresi. Myslim, ze na strane CSSD by se nemelo dele komentovat, ez to je ODS, protoze i kdyby byla tak to co se deje je nezvladatelny dav. A ten nikdo nemuze ovlivnit akorat se to muze stupnovat. To co si myslim, ze by pomohlo, a ja se to napriklad snazim rikat tem lidem na Faceooku je, ze musi obe strany slozit zbrane. Tedy vajickari maji prestat hazet a PR CSSD by mela prijmout fakt, ze toto je revolta nekoho kdo nepodelha vyssimu veleni - je to cemu se rika napriklad v arabskem svete hlas ulice a ten nelze kontrolovat.

0 0
možnosti
PK

kraken

27. 5. 2009 22:43
hodne dobry clanek,

sice jsem v Recku nebyl, ale myslim, ze obcanskou valku nemuze chtit nikdo. Jen je otazka, jesli bude ochota k dialogu - na jedne strane dost rozjitrene vasne a na druhe touha po moci za kazdou cenu. Ted je dulezite, aby to zustalo maximalne ve fazi nadavek, aby nikdo neudelal nejaky rozhodujici "vystrel", ktery vypne mozek a spusti pudy.

0 0
možnosti
JK

Jiri Kram

28. 5. 2009 0:12
Re: hodne dobry clanek,

presne tak, jde o to, ze kdyz je to takhle masivni a emotivni muze se stat nejaky zkrat a uz to nebude o demokratickem dialogu. Ten zde stejne moc neexsituje. Ja bych byl rad, aby strana CSSD nalezla odvahu zacit s nami diskutovat. Dat nam prostor rict, proc se bojim vyssich dani, proc se bojime paktovani s komunisty.

0 0
možnosti
QTN

quin ta na

27. 5. 2009 22:13
zeby vychazejici hvezda blogu idnes

Mr. Kram byl najednou v uzkych? co se stalo? ze by nekdo upozornil na to, ze organizoval vajickovou akci na slavnem Facebooku? zeby nejaka chyba v Matrixu? nebo jenom se ukazuje to, co tady my nekteri rikame od pocatku blogu pana Krama, ze je to v podstate jeste vetsi ........ nez jsme doufali. ;-D 

0 0
možnosti
JK

Jiri Kram

28. 5. 2009 0:10
Re: zeby vychazejici hvezda blogu idnes

podivejte takze tentokrat v cestine, tohle uz neni legrace. Mozna vam to tak stale pripada, ale neni pokud se ty dve skupiny servou muze z toho byt maler. Ted pojdme stranou odlozit osobni antipatie a pojdme zkusit najit cestu k dialogu. Kdy strana vajicakaru se snazi neco sdelit jen je treba, aby na druhe strane CSSD nekdo poslouchal. Mozna skutecne nalezneme reseni, ktere ted nevidime a nechceme videt.

0 0
možnosti
E

Eadem_Semper2

27. 5. 2009 22:04
To chce klid, konečně jme se integrovali

zpět do západní civilisace. Právo psalo: "Protestující pravičáci

pocítí použití policejních prostředků, poznají peklo".

A proto houšt a větší kapky ! At ´ ho poznají i neobolševici  a to už tady na zemi. Letos na podzim bude mazec, cejtím to v kostech. Se sametáky je konec.                                                                                  

 PROTO VOLTE LIDOVCE   (Roithovou),  jedinou partaj bez bolševického odéru ! 

P.S. A vejce namočit před aplikací na  pár hodin do octa, změní se tím jejich nevyzpytatelná  kinetika a líp se míří.

0 0
možnosti
JK

Jiri Kram

28. 5. 2009 0:25
Re: To chce klid, konečně jme se integrovali

problem bude az ten dav uslape duchodce, pripadne nekomu rupne v bedne a zacne do davu hazet neco jinyho.

0 0
možnosti
LP

curfew

27. 5. 2009 21:37
člověče...

...tenhle článek myslíte fakt vážně? ;-D;-D;-D Kristepane, co všechno žije mezi náma.... ;-)

0 0
možnosti
JK

Jiri Kram

28. 5. 2009 0:12
Re: člověče...

co je konkretne na clanku spatne. Vy si myslite, ze se to nemuze zvrhnout? Myslite si, ze to vyresime vzajmenou nenavisti?

0 0
možnosti
Z

Zapata

27. 5. 2009 21:31
Nikdy bych nevěřil,

že se z toho dědictví komunismu budeme tak dloho vyhrabávat. Tím teď nemám na mysli, že lidi volí ČSSD. 

Pokud si vezmeme poměr voličů  ODS a ČSSD, a podíváme se jak se kteří příznivci chovají či vyjadřují v blogu, zjistíme, že to asi nebude ČSSD kdo přitahuje tu "lůzu".

0 0
možnosti
QTN

quin ta na

27. 5. 2009 22:06
Re: Nikdy bych nevěřil,

Politolog Bohumil Doležal, kterého jistě není možno považovat za příznivce socdem, před časem napsal:

"Mezi skalními přívrženci ODS na internetu je hojně zastoupena mimořádně odporná chamraď. Není to asi moc lidí, ale jsou to zbabělí darebáci s protektorátně - stalinistickou mentalitou a dělají velký kravál; ODS a její čelní představitelé dnešní i bývalí včetně pana prezidenta, si sami můžou za to, že takovou verbež přitahují: chovali se v minulosti tak, že si získali její důvěru.

0 0
možnosti
JJ

Jen Já

27. 5. 2009 21:13
To mne pobavilo!

Prý "NE spolupráci s komunisty" ;-D ODS a všechny ostatní strany jsou tak zásadové, že s KSČM opravdu nikdy nespolupracují. Pokud jim neteče do bot. To pak i pan Topolánek a jiní exoti lezou do jejich poslaneckého klubu a prosí o hlasy ;-D Takže s tímto bodem si můžete laskavě vytřít zádel :-)

0 0
možnosti
JK

Jiri Kram

28. 5. 2009 0:14
Re: To mne pobavilo!

tam spis jde o to, ze dost lidi co hazi vajickem, nebo to podporuji se boji navratu komunistu k moci. Pojdme si proste polozit tyto otazky na stul a pojdme se o nich bavit, pokud to neudelame udela to dav a dav je nekontrolovatelny a dela ruzne veci.

0 0
možnosti
PH

kostej_

27. 5. 2009 20:53
a co Zidi?

tolik lidi je nema rado... jiste k tomu musi mit duvod!

0 0
možnosti
JK

Jiri Kram

28. 5. 2009 0:18
Re: a co Zidi?

jenze jsou duvody racionalni a iracionalni, pokud budeme resit iracionlnim zpuosbem dojedem k iracionalnim resenim.

0 0
možnosti
  • Počet článků 66
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 1676x
Bylo nebylo. Nebo vlastně bylo. Jednou jsem začal psát. Pak jsem se do toho zažral, ale pak mě to přestalo bavit. Publikoval jsem všechno možný. Teď vlastně je úplně jedno, co sem napíšu. Jelikož ten, kdo mě zná, ten už ví, že ode mě jdou čekat různý věci. Ale stejně si to píšu hlavně asi tak nějak sám pro sebe. 

Seznam rubrik

Oblíbené blogy