Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
MK

Sice už je diskuze pasé, ale dnes jsem si na Vás autore vzpoměl http://aktualne.centrum.cz/zahranici/evropska-unie/clanek.phtml?id=764949

1 0
možnosti
AH

A78d33a27m 66H31a14n53s

27. 11. 2012 11:33

aha, že nebude vánoční stronek kvůli muslimům a jiným vírám je podle autora blbost..dal si tu práci a oslovil až dva Belgičany, oba vědí, že tam stronek nebude, jeden myslí, že tam bude něco jiného, druhý ví, že se šetří a bude nějaká konstrukce...z čehož autorovi blogu vyplývá, že je to celé jen fáma8-o

2 2
možnosti
MP

Dotaz, možná prosba.

Pane autore, trochu tápu v tom, proč EU zakázala na slovenské dvoueurovce zobrazení Cyryla a metoděje s náboženskýma symbolama.

Budete toto téma také uvádět na pravou míru? Je to vynikající kombinace Vašich schopností - perfektní znalost monetární politiky EU a vysvětlování dobra přicházejícího z Bruselu. V Bratislavě určitě také máte nejaké kamarády, tak by mohla být i anketka - prostě maximální využití Vašich schopností pro obrácení pohanských Čechů na tu správnou víru.VEU

6 1
možnosti
Foto

Už první věta: Všichni to přece vědí, používá se teď na zdejších blozích, že muslimové zakázali Bruselu vánoční stromek... je lež a záměrná manipulace. A vlastně celý tenhle blog.

9 0
možnosti
Foto

"Ty jsou zavřený. Máme sice svobodu slova, ale po tom, co zveřejnili nějaký video, který už bylo dost za čárou na YouTube, tak je zavřeli." To je lepší, než absence vánočního stromku. Díky.

3 9
možnosti
PO

Ale to je přece podobné všude na světě. Můžete si svobodně říkat, co chcete, když se vyhnete tématům, která jsou tabu.:-)

7 1
možnosti
VK

Hm, když tady někdo napíše opravdu hustou ptákovinu (a fakt nechci pana Vyvadila menovat), tak to má karmu 49,99 a 10 000 přečtení (to by mě zajímalo, jak to ten nemenovaný bloger dělá), v diskuzi má 500 příspěvků (z toho 489 negativních), zatímco když zde konečně někdo napíše celkem rozumný a střízlivý článek, sejde se mu sem tolik chytráků, že jeden jen žasne a článek trhají na kusy. Nebo jsi snad, Jiří, pouze nepadl zdejším trollům do oka?

Za článek R^R^R^

4 12
možnosti
PO

Zkuste si ten blog přečíst celý. Pokud nenávidíte sám sebe za to, že jste Čech, tak budete výskat radostí. Jinak asi ne.

9 3
možnosti
AK

Mám sestru, která pracuje  v zahraničí a co píšou o "její"  zemi  v našem tisku, tak taky  kouká a občas kroutí hlavou.

8 0
možnosti
MP

M16a34r42t21i10n 88P79á80t24ý

21. 11. 2012 20:34

Není to žádná česká specialita, ončas pro pobavení kouknu na DW, kde se v evropských zprávách občas vyskytne i zpráva z ČR. Doporučuji pro pobavení.V

6 0
možnosti
RD

R11o75m85a50n 50D49o61b33r90ý

21. 11. 2012 16:22

Tak pověsti české, jo? Kráme, tyhle zprávy proběhly všude možně i v zahraničí, odkud pak čerpají český zprávy.

V zahraničí to tak některá média podávala. Spoustě lidí se ta obludárna nelíbí, chtěli by tradiční stromeček, začala se podepisovat petice pro stromek, už má víc než deset tisíc podpisů. Když se podíváte na to, jak ta elektronická šaškárna vypadá, tak to není vůbec vánoční a k těm krásným starým budovám se to nehodí, nicméně se vydalo ujištění, že tam bude nějaký vánoční stromek a betlém, tak uvidíme, ne?  Každopádně politická korektnost roste a občas se maskuje jako kreativita umělců, chceme něco jiného blabla. Nebuďte tak tvrdý na české blogery, oni to jen převzali ze světa a koneckonců jsme už zvyklí na ten povyk kolem muslimů, není to tak neuvěřitelný.

11 3
možnosti
MK

Jenže Krám to vždy otočí jinak. Jeho cílem je ukázat, jatí ti Češi jsou blbci

9 4
možnosti
PO

Takže za poplašnou zprávu nemohou bloggeři, ale novináři. Autor se roztomile mýlí. Jako obvykle.V

10 2
možnosti

P87e60t52r 19Ž30á62k

21. 11. 2012 13:14

Nehledě na to, jak to bylo nebo nebylo v Belgii, v Dánsku se velmi podobná věc skutečně stala a rovněž to oficiálně bylo z finančních důvodů: http://cphpost.dk/news/national/how-one-local-decision-created-national-%E2%80%98war-christmas%E2%80%99 ...a pak ještě novináři, co o tom přijeli udělat reportáž, dostali od jakési nejmenované party málem přes hubu, nakonec skončili "jen" se zdemolovaným vybavením - viz související články na stránce výše uvedené.

8 3
možnosti
  • Počet článků 66
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 24403x
Bylo nebylo. Nebo vlastně bylo. Jednou jsem začal psát. Pak jsem se do toho zažral, ale pak mě to přestalo bavit. Publikoval jsem všechno možný. Teď vlastně je úplně jedno, co sem napíšu. Jelikož ten, kdo mě zná, ten už ví, že ode mě jdou čekat různý věci. Ale stejně si to píšu hlavně asi tak nějak sám pro sebe. 

Seznam rubrik

Oblíbené blogy