Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
@

@Teo

12. 8. 2009 11:18
Stanovisko aTea k prohlášení advokátky PP

pokračování z předchozího komentáře...

"Vážený pane inženýre, děkuji za rychlou reakci a jelikož jste mne upozornil, že na svých webových stránkách máte veřejně přístupné další fotomontáže naší klientky, žádám o jejich odstranění také. Jedná se o... (uvedeny odkazy fotomontáže Hodina Sirael a Bárbíny). Pokud jsou na Vašich webových stránkách ještě nějaké další podobizny naší klientky, tímto Vás žádáme o jejich odstranění také.

S pozdravem Mgr. Ilona Kindlová advokátka." Není tudíž pravda, že ke stažení fotomontáží došlo před odesláním výzvy, avšak je pravda, že kroky advokátní kanceláře na ochranu osobnostních práv jejich klientky považuji za kontraproduktivní a směšné. Rozhodně se necítím jako oběť, nýbrž jako dlužník. Návštěvnost mého webu se zmnohonásobila, což sotva ocení mediální štvanec, manžel paní Paroubkové, který se prezentuje v roli oběti a přirovnává své utrpení k utrpení politických vězňů.

0 0
možnosti

dietni.suchar

12. 8. 2009 22:23
Re: Stanovisko aTea k prohlášení advokátky PP

osobně nevěřím lidem co se neumí zasmát sami sobě.držím vám palceR^

0 0
možnosti
@

@Teo

12. 8. 2009 11:16
Stanovisko grafika přezdívaného aTeo k prohlášení advokátní

Z mé odpovědi advokátce Mgr. Kindlové, publikované v plném znění, jednoznačně vyplývá, že jsem vyslovil podiv nad výběrem fotomontáží, které její klientka považuje za nactiutrhačné. Avšak v souladu se svým rozhodnutím netýrat nadále těhotnou ženu, jsem nad rámec požadavků odstranil i další obrázky s ní, včetně

zmíněného plážového motivu. Dva jsem ovšem při této "čistce" přehlédl. Mgr. Kindlová mi po několika dnech napsala e-mail tohoto znění:  

pokračování v následujícím komentáři

0 0
možnosti
B

bakules

12. 8. 2009 6:57
kindlová

piš si ty svoje rádoby chytrý slitny na dopisy s modrým pruhem a tedy neotravuj.To že si stěch paroubků dělá prdel 3/4 národa stím nic nenaděláš.

0 0
možnosti
IK

Ilona K.

11. 8. 2009 18:40
Prohlášení k článkům týkajících se grafika přezdívaného aTeo

V souvislosti s články týkajícími se porušení práv paní Petry Paroubkové k její podobizně Ing. Teodorem Adamy publikující její fotomontáže na http://www.aTeo.cz jsme byli vyzváni naší klientkou k zahájení právních kroků ke stažení jejích neoprávněných fotomontáží. Zejména se jednalo o fotomontáž, na které byla naše klientka vyobrazena v erotické pozici na pláži. Vzhledem k tomu, že k jejímu stažení ze strany pana Adamy došlo před odesláním výzvy, byla žádost adresována ke stažení i ostatních fotomontáží naší klientky na webových stránkách http://www.aTeo.cz, ke kterým neměl pan Adamy svolení. Výše uvedený krok, tj. stažení fotomontáže naší klientky ze strany pana Adamy, potvrzuje, že i on sám si byl vědom svého protiprávního jednání. Stávající vystupování Ing. Adamyho, ve kterém se snaží kroky naší kanceláře k ochraně práv naší klientky zlehčit, považujeme za snahu narušitele práv prezentovat se v roli oběti.

Mgr. Ilona Kindlová

KŠD ŠŤOVÍČEK advokátní kancelář, v.o.s.

0 0
možnosti
V

Vcelda

11. 8. 2009 9:31
Za manžela

Vážený pane inženýre,

v zastoupení naší klientky, paní P. P., Vám předem e-mailem zasíláme žádost o stažení jejích fotomontáží z domény aTeo.cz, která je ve Vašem držení. Výzva je Vám současně zasílána doporučeně poštou na Vaše adresy uvedené atd. atd.

S pozdravem

Mgr. Ilona Kindlová

advokátka

Je s podivem, že na montáže nereaguje sám Jiří Největší. Na ATeo.cz je zobrazen několikrát. Dříve reagoval na každou zmínku o své osobě a teď jej zřejmě zastoupila Paní Petra. Po té co musela dementovat svoje prohlášení o navržené místopředsedkyni Strany, se rozumě rozhodla reagovat jen na obrázky.

0 0
možnosti
B

bakules

11. 8. 2009 9:29
smich už došel

tuší asi, že se po boku sexy mozka hradní paní nestane.A co pak ?pak ji doma zbyde jen tlustý ,zahořklý závistivec pro ni dost nepřiměřeného věku.

0 0
možnosti
M

Marat2009

10. 8. 2009 20:54
Proč se paní Petra neumí smát?!

protože pane Krám ji STÁLE OTRAVUJETE!!Rv;-€8-o;-O8-o8-o8-o!!

0 0
možnosti
MP

achesa

11. 8. 2009 13:57
Re: Proč se paní Petra neumí smát?!

komiks ? :)

0 0
možnosti
VS

whocares

10. 8. 2009 16:30
Holt Papalášovic rodinka, no

Co jste čekali ? Že si vrchní Papaláš vezme hodnou a skromnou ?? Až budou prasata lítat.

0 0
možnosti
AB

[eT]

10. 8. 2009 8:51
Že se o těch

zlodějích, podvodnících a lumpech může ještě někdo bavit.

0 0
možnosti
AJ

astrudina

10. 8. 2009 0:56
Pane Kráme, vám ten Paroubek leží v hlavě,

myslím, že se tomu v odborných kruzích říká obsedantní neuroza - tedy že vám to nedá a musíte pořád o něm psát (jako jiní, stejně postižení, si třebas pořád musejí mít ruce nebo kontrolovat, zda zamkli byt). Přitom se vám těžko vymýšlí, o čem byste vlastně psal, zvláště teď, když se kolem Paroubka, na rozdíl od Topolánka, nic neděje.

Doporučuji návštěvu odborníka. Zatím se pokuste cvičně napsat něco jiného, možná to zvládnete i bez léčby a případné medikace.:-)

0 0
možnosti
KH

sci-fi

10. 8. 2009 9:11
Re: Pane Kráme, vám ten Paroubek leží v hlavě,

tak napište cvičně něco vy.

0 0
možnosti
  • Počet článků 66
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 24403x
Bylo nebylo. Nebo vlastně bylo. Jednou jsem začal psát. Pak jsem se do toho zažral, ale pak mě to přestalo bavit. Publikoval jsem všechno možný. Teď vlastně je úplně jedno, co sem napíšu. Jelikož ten, kdo mě zná, ten už ví, že ode mě jdou čekat různý věci. Ale stejně si to píšu hlavně asi tak nějak sám pro sebe. 

Seznam rubrik

Oblíbené blogy