Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
JM

Je hrozné to přečíst celé, ten člověk snad neviděl díky komu se Fišer dostal tam kde byl. Když odhlédnu od toho, že to je komouš (jako všichni ti zkorumpovaný korytáři), tak se nechal financovat z korupce, neštítil se využít státního podniku. Je to hnus velebnosti. Dobře že se tam nedostal, ale měl být na vocase jako Sobotka.

1 0
možnosti
KK

Co to mektáte, jaká tvrdá antikampaň?

Fishera téměř stvořila média, několik měsíců ho pasovala do role favorita a skoro jim to vyšlo.

Těch několik málo rýpanců jako např. že je bývalý komunista mu uštědřili protivníci a novináři to jenom zveřejnili. Taky proč ne, že? Novináři nejsou jeho fanklub, jako vy.

1 0
možnosti
JK

No... volby jsou definitivní. Nepochybuji, že hysterická média to už dotáhnou levou zadní ke kýženému výsledku...

Vyhrála EU, Kalousek a P&L v zastoupení Schwarzenbergem... Kdo sní o co nejbližším zaboření do EU pozadí, ten volí Schwarzenberga...

Jen pro ozřejmění.... nevadí mi jeho špatná výslovnost, ani to schrupnutí ve sněmovně, ty šílenosti tam musí být opruz !  Ale obrovsky mi vadí jeho přítulnost a vstřícnost vůči EU !  On je podobný typ jako Radičová... bohužel.. 

Ta nechala radši padnout svou vládu a darovat své zemi Fica jako premiéra, jen aby vyhověla Bruselu… V tomto, doufám, by Zeman asi takto nejednal…   Ale Sch. ano..

Schwarzenberg je, bohužel, Havlův pokračovatel, jsou to "světáci", zájem jejich vlastní země není pro ně prioritou ....

1 0
možnosti

Komunista Fischer porazil hlavně sám sebe - tím, že (a JAK) začal veřejně vystupovat.

10 0
možnosti
JP

J74o16h16n 62P92e46t61r88e33s

13. 1. 2013 11:49

Češi si mohli, případnou volbou pana Fischera, zvolit novou,čistou,inteligentní a slušnou  cestu do Evropy a k demokracii.Dali přednost buranství a původu.Jak daleko do té opravdové Evropy  tím pádem mají ani netuší...;-([>-]

1 7
možnosti
Foto

Dovolím si s vámi nesouhlasit. Fischer byl odmítnut 1/ pro spojení s pochybným kapitálem a 2/ pro nevýraznou komunikaci a propadák v debatách. Tak to vidím já.

10 0
možnosti
Foto

Pane Kráme, omlouvám se, že vstupuji do vaší korespondence pro pana Fischera, ale je opravdu znát, že nežijete v ČR, takže neposuzujete situaci se znalostí aktuálních okolností a statistika pro účel, o němž se zmiňujete, je opravdu příliš suchá a nepoužitelná. Důvody páně Fischerova propadu jej vyřazují ze "soutěže" o premiéra. To však z dálky nemůžete posoudit.

9 0
možnosti
EM

E28v23a 63M22u38l63l10e64r

13. 1. 2013 17:49

Pane Macháčku, dovolím se nesouhlasit s Vámi, že pan Krám nemůže posoudit situaci jen proto, že nežije v Česku. V době internetu je dle mého názoru zcela jedno, jestli politickou situaci posuzuje Franta žijící trvale v Česku v Horní Dolní nebo pan Krám v Londýně. Oba mají totiž stejné informace = ty, které se dostanou na veřejnost. Ale ani pan Krám v Londýně, ani Franta z Horní Dolní nejspíš nemají "insider information", které by mohly zvýšit kvalitu jejich názorů a rozhodování.

1 2
možnosti
Foto

pěkný článek - taková utěšující náplast. Ovšem stále platí, že národ miluje jen vítěze - trochu obhroubleji to vyslovil jistý Adolf H.:"národ je jako děv.a..atd atd.". Takže na poražené většina národa pohlíží jako div ne na vyvrhele. Aspoň ve státech (USA) to tak bývá, lidé to tam těm svým kandidátům, kteří si dovolili prohrát vůbec nedarují. S tím se ale musí počítat. 

Zvlášť pan Fischer, kterému slovy pana Schwarzenberga chybí jistý politický "fištrón", to neměl vůbec lehké, protože jednak kampaň hodně přepálil - začal nezvykle brzy a jednak měl proti sobě zdatnější soupeře, z nichž jeden, jmenovitě pan Schwarzenberg mu způsobil porážku. Jinými slovy, porážku si způsobil pan Fischer jen z menší části sám, z té větší části za to může to, že v tomto volební období se mu do cesty postavila světová extratřída Karel Schwarzenberg, který už v minulosti mnohokrát dokázal, že vyhrávat volby prostě umí. Proto prohrát s panem Schwarzenbergem zas takové umění nebylo. 

To ovšem moc panu Fischerovi nepomůže, na nějaký čas pro lidi zůstane tím, kdo prohrál prezidentské volby. Co by mu naopak mohlo pomoci by mohlo být gesto, kdyby vyzval své voliče, své zklamané voliče, aby volili Karla Schwarzenberga. 

Mohl by třeba říci: "Porazil mě pan Karel Schwarzenberg, blahopřeji mu a proto bych chtěl vyzvat své zklamané voliče, aby v druhém kole dali svůj hlas jemu. A tečka."

Do tábora Karla Schwarzenberga není žádná ostuda přejít, naopak to svědčí o politickém fištrónu. 

Omlouvám se za názor, kterým jakožto volič Karla Schwarzenberga zklamané voliče pan Fischera možná nepotěším.

2 2
možnosti
MP

najednou nikomu nevadí, že pan Zeman a jeho melody boys získávali peníze na kampaň lží. Nezlobte se ale zím pádem se svorně zařadil mezi naše "čestné" politiky[>-]

0 3
možnosti
Foto

To přece není pravda. Jen čtěte víc a zjistíte, že peníze na tuto kampaň jsou jen třešničkou na dortu Zemanových negativ.

4 0
možnosti
Foto

Zdá se, že pan Krám bude v druhém kole volit Schwarzenberga. Doufejme, že to bude opět trefa těsně vedle R^

6 3
možnosti
HP

Tolik blogů o jediném z kandidátů tu snad nikdo jiný nenapsal ;-D

Fischer cílil na vítězství, tudíž volby projel na celé čáře, netřeba ho utěšovat falešnými slovíčky ;-)

13 0
možnosti
  • Počet článků 66
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 1676x
Bylo nebylo. Nebo vlastně bylo. Jednou jsem začal psát. Pak jsem se do toho zažral, ale pak mě to přestalo bavit. Publikoval jsem všechno možný. Teď vlastně je úplně jedno, co sem napíšu. Jelikož ten, kdo mě zná, ten už ví, že ode mě jdou čekat různý věci. Ale stejně si to píšu hlavně asi tak nějak sám pro sebe. 

Seznam rubrik

Oblíbené blogy