Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
C

Camino.

30. 11. 2011 18:11
Vice informaci ziskate

ovsem u kolegy Petra Gabriela;-)R^

0 0
možnosti
EC

lisbonka

30. 11. 2011 11:52
Je to

sice k placi, ale aspon jste me pobavil tim Merkozym...;-D   holt humor musi bejt i kdyby na chleba nebylo.

0 0
možnosti
MM

strycek-Joe spol. s r.o.

30. 11. 2011 11:42
Snad by bylo možné postavit všechny ty analytiky ke zdi

a postřílet. Pak by si již nikdo nepamatoval, jak to celé bylo. Obnovila by se důvěra, rating a jelo by se 20 let dál R^

0 0
možnosti
PK

Paeris Kiran

30. 11. 2011 12:22
Re: Snad by bylo možné postavit všechny ty analytiky ke zdi

Čí důvěra v koho a v co?

V okamžiku kdy EU začala umlčovat ratingovky zbytek světa reagoval velice nelibě... a v podstatě všichni ti na kterých je Evropa existečně závislá (dodavatelé surovin a zboží) řekli že "SEBEHODNOCENÍ" evropských států nebudou brát vážně.

Takže analytiky v EU klidně postřílet můžete... ale důvěru zbytku světa to spíš podkope. A Rating by vám venku dali ještě horší. Nikdo vás nenechá je postřílet celoplanetárně... státy co mají pod kontrolou přírodní zdroje je mají rádi.

0 0
možnosti
LS

Jednoho krásného dne ...

30. 11. 2011 11:08
mate na mysli asi eurobond

to se zabali šuntovy dluhopis řecka s AAA dluhopisem německa a bude se to nabízet jako super AAA investice pitomcům, anebo spíš ECB, aby se vytahaly peníze z kapes daňových poplatníků tak jako zakukleně. zajímavé že subprime hypotéky všichni kritizují, ale v eurobondu vidí spásu velké socialistické říše

0 0
možnosti
K

kram.bigbloger.lidovky.cz

30. 11. 2011 11:32
Re: mate na mysli asi eurobond

Ten úplne neni tím nejlepším příkladem (zatím) lepším bude něco z minulosti. Kam myslíte, ze zmizela tuto toxické aktiva špatně hypotéky dira po Leham Brothers apod. SPV už je dávno na ceste nicméně rozdǐ je v tom, ze to co vypadalo před dvěma rokama jako bezpečně - státní dluhopisy v dnešní době uz tak bezpečně byt nemusí. A pokud euro krachne všechen tenhle bordel odhadem za 3-4 bilióny (a to jsem optimista) vyplave na povrch.

0 0
možnosti
  • Počet článků 66
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 1676x
Bylo nebylo. Nebo vlastně bylo. Jednou jsem začal psát. Pak jsem se do toho zažral, ale pak mě to přestalo bavit. Publikoval jsem všechno možný. Teď vlastně je úplně jedno, co sem napíšu. Jelikož ten, kdo mě zná, ten už ví, že ode mě jdou čekat různý věci. Ale stejně si to píšu hlavně asi tak nějak sám pro sebe. 

Seznam rubrik

Oblíbené blogy