Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

jarinka

6. 3. 2010 21:20
Alespoň nepatrný význam.

Je na pováženou, jak někteří dnes překrucují úmyslně či neúmyslně historii. Dokonce se setkávám s názorem, že druhou světovou válku vyprovokoval Sovětský svaz. Pokud se ve školách o tom nic neučí, nebo pouze ve zkratkách, mohou se třeba na blogu někteří mladí dozvědět, co to je fašismus.

0 0
možnosti
PO

POToole

5. 3. 2010 21:07
Hezky!

:-)R^

0 0
možnosti
MW

Hegemon

5. 3. 2010 20:53
"Ten kdo chce zapalovat, musí hořet"

řekl jeden neznámý F.A.D. Vypadá to, že levice vždy má lepší demagogy(bohužél).  Tímhle článkem jste  ohodnotil práci, kterou jste udělal. Gratuluji.

0 0
možnosti

martin013

5. 3. 2010 12:59
Přiznání

Konečně vaše upřímné přiznání. Nebuďte z toho smutný, že svým blogem nic neovlivníte.

0 0
možnosti
JK

Jiri Kram

5. 3. 2010 13:55
Re: Přiznání

ja smutny rozhodne nejsem.

0 0
možnosti
BR

barbarrosa

5. 3. 2010 11:59
Já myslím ,že blog vliv má .

Například K K K /Krám - Klíč - Kříž / už odradili mnoho lidí od volby  " pravice " , protože s takovými fanatiky nechcou mít nic společného.

0 0
možnosti
JK

Jiri Kram

5. 3. 2010 12:11
Re: Já myslím ,že blog vliv má .

pokud jsme od volby pravice odradili volice komunistu, jako jste vy, coz moc dobre dily vasim vystoupenim pod mym blogem vim, tak to rouhodne nebylo nic tezkeho. Zejmena takovehle hodnoceni od volice KSCM je opravdu zajimave.

0 0
možnosti
N

Nero

5. 3. 2010 11:55
Blogeři? Jen roznášejí novinářské nesmysly.(Velká část)

Úmyslně jdu ven z politiky."Hala pro Sáblíkovou".Chytilo se na tento novinářský kec spoustu blogerů.Vypustili jej novináři a Sáblíková by se měla skoro stydět za své úspěchy.PRO NI UŽ HALA NEBUDE,jen novináři zneužili její jméno.A blogeři pomáhají nesmysl rozmazat.Mimochodem potřebujeme i chlazenou sáňkařskou a bobovou dráhu.JDE O OLYMPIJSKÉ SPORTY!

Blogeři,kteří jen rozmazávají hloupé novinářské pindy,nepohnou naší politickou,kulturní či sportovní scénou ANI O FOUS.Navíc čtenost 200 znamená asi tři lidi na jeden bývalý okres.čtenost 2000 =třicet občanů.POZOR, KONTROLNÍ OTÁZKA:KOLIK % JE 2000 Z 10000000?Když není manželka doma a nudím se,mrknu na blog.Sem tam najdu jako to slepé kuře i zrno.

0 0
možnosti
MJ

kizt

5. 3. 2010 11:31
Já si spíše myslím,že Vaše úvaha směřuje jinám

než se domýšlet ovlivnitelnost blogu na idnesu, vůči jeho čtenářům. Já jsem přesvědčen, že Váš zájem směřuje spíše ,jak Vaše pravicově zaměřené příspěvky, ovlivní  myšlení těch levicovějších No ale jak se zdá výsledek pro Vás není příliš příznivý,podle průzum veřejného mínění,/dle paní Talmanové cinknutých/,je ovlivnění levičáků na toto blogu minimální

0 0
možnosti
JK

Jiri Kram

5. 3. 2010 11:41
Re: Já si spíše myslím,že Vaše úvaha směřuje jinám

moje uvaha je predevsimo tom, ze vyznam blogu se v CR precenuje, zatim vubec nic nedokazaly. Podivejte se, jak se zmenily preference levice vs pravice. To rozhodne neni vysledek blogu.

0 0
možnosti
SA

Saltos Alim

5. 3. 2010 11:17
Jsou přínosem

Každý a v každém věku se pohybuje  ve svém světě.  Těch světů je habaděj. Některé jsou si vzájemně blízké, jiné naopak. Blogeři je otevřeně a nevázaně zveřejňují což  je rozdíl od masmedií  poplatných  zisku a popularitě. V tom  je  význam blogů, tedy poznávání světů těch druhých, osobních a nedeformovaných cenzurou, objednávkami  nebo příkazy, někdy bohužel  ovlivněných  trapně  účelově, sprosťáctvím a podobně. Ale  je to prostě obraz společnosti ve které žijeme. Je  na  čtenáři a také  komentátorovi jak se k tomu postaví. Pro myslícího člověka zpravidla není těžké rozeznat  kvalitu předvedeného, a případně  z toho vyvodit  vlastní závěry. Nepochybně  významně ovlivňují a spoluvytvářejí veřejné mínění . Pokud politici tento hlas lidu přehlížejí  je to  chyba - pak se dostávají do pozice  My x Oni, podobně jak ji známe z nedávné minulosti. A to je zlé jak  ukazuje současnost .  8-o

0 0
možnosti
JK

Jiri Kram

5. 3. 2010 11:47
Re: Jsou přínosem

vyznamne sice ovilnovat mohou, ale nic to nezmeni na tom, ze volici CSSD k volebnim urnickam dorazi vzdy...a tech 35%% to je to co se pocita, s kolegy komunisty maji razen 50% a je vyreseno....blogy, ne blogy. :-)

0 0
možnosti
ŠF

stev

5. 3. 2010 11:04
Blog vliv má - tisíckrát řečené se stává pravdou...

Jde jen o to, jak kultivovaně je to podáno.

0 0
možnosti
JK

Jiri Kram

5. 3. 2010 11:35
Re: Blog vliv má - tisíckrát řečené se stává pravdou...

Nesouhlasim. Tisickrat tu bylo receno, ze Paroubek je pro tuto zemi spatny, zmeni se vsak neco? NE, protoze jsou to jen nazory par lidi, ktere nemaji zadny dopad na to, jak dopadnou volby. To, ze si to par lidi precte a rakne "no jo ten Paroubek, to je sibal" ...jenze nic se nestane. Podivejte se na aferu Pandur, par dni a nestekne po tom ani pes. uz se resi paroubkuv hokej....jenze vysledkem je to, ze stejne vsichni voli toho Paroubka, at si blogeri pisou co chteji.

0 0
možnosti
OL

Old Laserhand

5. 3. 2010 10:51
jirko

v jednom máš pravdu: zrovna ty tvoje blogy určitě nic nezmění.

Jedeš totiž od pangejtu k pangejtu. Dovol, abych ti připomněl tvá vlastní slova:"....sem se s Terezkou vsadil, že když ODS vyhraje volby, mám za to od ní slíbenou její archivní láhev M&C Brut imperial! jo a taky už jsem to vyžvanil na Facebooku ve statusu! ..." a co toto?: 

http://kram.blog.idnes.cz/c/121225/Instalater-Pepa-duvod-proc-Paroubek-prohraje-volby.html

Hele, nemáš nějaký problém s psychikou a drogami? Ty tvoje výkyvy jsou fakt děsný.  Dělej s tím něco. (a nepiš mi, co je mi po tom, je to jen a jen dobrá rada) Mimochodem blogy nejsou na to, aby něco měnily, když si přečtu tu tvou filsofickou úvahu http://kram.blog.idnes.cz/c/124702/Manifest-Pragmatickeho-Egoisty-30.html tak se vůbec divím, že chceš, aby se něco měnilo OKOLO TEBE

0 0
možnosti
JK

Jiri Kram

5. 3. 2010 11:38
Re: jirko

blogy nejsou, aby neco menily, blogy jsou od toho, aby se psaly a cetly. :-)

0 0
možnosti
  • Počet článků 66
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 1676x
Bylo nebylo. Nebo vlastně bylo. Jednou jsem začal psát. Pak jsem se do toho zažral, ale pak mě to přestalo bavit. Publikoval jsem všechno možný. Teď vlastně je úplně jedno, co sem napíšu. Jelikož ten, kdo mě zná, ten už ví, že ode mě jdou čekat různý věci. Ale stejně si to píšu hlavně asi tak nějak sám pro sebe. 

Seznam rubrik

Oblíbené blogy