Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
O

OpalenySpoluobcan

30. 8. 2009 17:35
to jsou

zase krámy...

0 0
možnosti
PH

hekp

30. 8. 2009 0:33
ZR

 je cool, ale diskuse je ubohá a i ze strany autora blogu. Pane Kráme, co takhle být nad věcí? Prostě je ignorujte a zkuste argumentovat slušně, byť je to únavné.

0 0
možnosti
P

P.Farsky

29. 8. 2009 19:35
Ubohý Jyrka Krám předvádí názorně svůj smysl pro humor.

Jyrka Krám v závěru svého dnešního článku popisuje nechuť některých jedinců se smát a vyzývá k většímu smyslu pro humor .

Jaký má ale smysl pro humor Jyrka Krám, je možné odhadnout z jeho diskusního příspěvku, kterým reagoval v diskusi dnes v 18.59.

A to si představte, že takto vzrušeně reaguje Jyrka Krám jen na upozornění, že zaměnil své fotografie a  na svém blogu vystavil fotku, kterou měl poslat svému gynekologovi. Představte si, jaký smysl pro humor by Jyrka Krám asi projevil, pokud by ho předvedli někde nahého.

P.S.

Jyrko pokud máte opravdu smysl pro humor v příštím článku se ukažte alespoň do půl těla. Vidět totiž polonahého mladého Lenina, kterému jste tolik podobný by mohlo být opravdu k popukání.

0 0
možnosti
P

P.Farsky

29. 8. 2009 20:08
Re: Ubohý Jyrka Krám předvádí názorně svůj smysl pro humor.

P.S.

Jyrko Kráme, ve vašem diskusním příspěvku z18:59 jste nejen ubohý, ale navíc ještě lžete, jak je vaším dobrým zvykem a vaší přirozeností.

Já jsem vás totiž jako dámské přirození neoznačil, to píšete vy.

Já jsem jenom napsal, že jste mu na vaší fotce velmi podobný a zřejmě proto došlo k té záměně.

Mimochodem, Jyrko,  poprvé si té vaší podoby vašich fotek všiml můj kolega povoláním gynekolog.

0 0
možnosti
PK

kraken

29. 8. 2009 14:04
bingo

ZR nesleduju, ale vyberem jsem se bovail.

A s obsahem mas pravdu, ale rozumny lidi to davno vi a ti ostatni to stejne nepresvedci.

0 0
možnosti
PJ

Petr Johan

29. 8. 2009 14:02
Jyrkovi vždycky bude vadit všechno od všech¨,

co se mu nebude líbit, protože on chce dobro a všechny výhody pro všechny a všichni mu v tom hází klacky pod nohy. Všechno dobré pro všechny a protože chce, aby byli všichni bohatí, vede nás všechny do žumpy.

0 0
možnosti
V

vosák

29. 8. 2009 13:55
rozdáváním zakázek kámošům politiků...

politici nám vždy před volbami slibují, jak skončí s rozdáváním dotací a zakázek kámošů...jak to ale pokaždé skončí, všichni dobře víme... na blogu http://majkluvblog.blogspot.com je zajímavě popsáno, jak to chodít třeba ve Frýdku-Místku...!!

0 0
možnosti
S

svatopluk.dobrota

29. 8. 2009 13:00
Krám je starej Stbák.........

Po půl roce jsem náhodou zavítal na stránky p. Matějovské a ta tam popisuje jak nechutnými způsoby ji zdejší autor Krám dokázal znechutit další psaní na blog idnesu. Metody Kráma jsou skutečně nechutné - šmírování a vyhrožování zaměstnavateli .........., no prostě humáč na entou. Pane Krám je mi z vás upřímně na zvracení.........;-O

0 0
možnosti
IK

jjumbik

29. 8. 2009 13:05
Re: Krám je starej Stbák.........

Znechucení? Revolucionářka a znechucena?

Pravda je možná prostší: Slečna Matějovská již nemá k dispozici firemní počítač, aby mohla pokračovat v záslužné práci pro PR jedné pokrokové strany. :-) 

0 0
možnosti
P

P.Farsky

29. 8. 2009 11:53
Jyrko Kráme.

Jyrko Kráme, vyzýváte český národ k všeobecné veselosti.

Je škoda, že sám nejdete příkladem.

Před časem jsem vás totiž upozornil, že jste zaměnil svoji ilustrační  fotku u vašeho blogu a na blog jste umístil tu, kterou jste měl poslat vašemu gynekologovi.

Jyrko Kráme, ve vaší reakci na toto mé přátelské upozornění nebylo tehdy po humoru ani stopy.

0 0
možnosti
TT

tolan

29. 8. 2009 12:06
P.Farský, také jste se poznal na obrázcích?

http://paulczynski.blog.idnes.cz/c/98994/Vyrok-tydne-35tyden.html

Jste v zástupu na posledním 7. obrázku a sluší Vám to.

0 0
možnosti
K

kubelda

29. 8. 2009 11:08
status quo

o co některým tisíce let  jde-kázat vodu a pít víno, v demokracii to ale neprochází a tak se nás znovu a opět snaží nějak přechytračít v mešitách, kostelích, při shromážděních prvního máje a národovců; ale jde to, v USA, VB se demokracie drží 200 let / parlament, ústavní soud a vláda /president

když už se dostanu k lizu tak ho chci co nejvíce a co nejdéle a pokud mám i nějakou psychiatrickou úchylku či takovou povahu se zapsat do historie být i když už nebudu -pyramidami, záborem území, disidenstvím v demokracii, dlouhou vládou , posíláním lidí na smrt / císaři říma, hitler, klaus, putin,ahmadinežád,stalin

bylo by to směšné ,kdyby to nebylo smutné- totalitní ikony se po smrti jeví jako ti nejhorší grázlové, noví  mladí se už po dvaceti letech naprosto nezajímají o dřívější génie a veličiny

 držme ústavy a bude to dobrý

 

0 0
možnosti
D

Dankerk

29. 8. 2009 11:08
Karikatura

Mezi karikaturou a fotomontáží svlékajíci člověka do naha je dost hvelkýv rozdíl.Kažfdý má  právo na zachování intimity těla.Cožpak se denně nemlugví o právech pacientů,zákazech focení na nuda plážích apod.Autor si plete pojmy z dojmy a vůbeec nepochopil podstatu věci .

0 0
možnosti
MI

Ajetak

29. 8. 2009 11:57
Re: Karikatura

Paroubkovi už podali žaloby i jen na ty karikatury a je rozdil mezi evidentní fotomontáží a skutečnou všeodhalující paparazzi fotkou z nudapláže. Jinak fotomontáže už zažili i jiní.

0 0
možnosti