Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
PH

hekp

12. 4. 2010 20:15
iPad

 Uvažoval se o tomhle bazmeku jako čtečce knih, ale nemá úesbéčko, ani čtečku karet tak čemu takej krám. A navíc není vodotěsnej a náruzuvzdornej. A výdrž je taky slabá.

0 0
možnosti
EK

Deleter

13. 4. 2010 11:13
Re: iPad

Ale může se to dobře prodávat. Hlavně aby to mělo pěknej design a nakouslý jabko vzádu.

0 0
možnosti
EK

Deleter

7. 4. 2010 8:29
Mno,

potíž je v tom, že Jobs nepřišel prakticky s ničím jako první, už GUI a myš - stačí mrknout do Wiki. Ale co umí, tak to je tyhlety novinky prodat. Jinak dikce článku je tradiční pro Applisty, hemží se to samými superlativy a svět mimo Apple je šedy a smutný, žejo.;-D

Mimochodem, ani dnes nenabízí Apple v ČR záruku aspoň NBD, což je jaksi pro řadu firem docela důležité.

0 0
možnosti
K

kevinbb

6. 4. 2010 18:09
iPad

definitivne NE. Aspon tuhle prvni generaci. Uplne me staci laptop a udela me stejnou sluzbu a ohodne vic nez iPad. Je to pekna hracicka "sracicka", ale jen tak na jedno pouziti.

A pro moji potrebu to nema ani USB, ctecku karet, atd. nemluve o tom, ze behem pouzivani nemuzu pouzit vice programu najednou.

Jak jsem uz napsal, je to dobra hracicka, ale hlavne to je jen pro velmi naivni lidi kteri maji radi kdyz se pochlubi, ze oni to maji!

0 0
možnosti
K

kevinbb

7. 4. 2010 1:51
Re: iPad

moje chyba, ctecku to ma a USB taky. Omlouvam se.

0 0
možnosti
JW

Konstrukter

6. 4. 2010 17:16
odPad pro voly

Jsem rád, že se tohoto blbnutí neúčastním.:-)

0 0
možnosti
JB

beda venerabilis

6. 4. 2010 16:49
Historka ještě starší

SJ býval mladým inženýrem u IBM nebo podobného mastodonta. Jendou prý přinesl šéfovi zlepšovák, jak počítač piřpojit k televizoru. Šéf ho sprdnul, že to nemá žádnou budoucnost. Proč by měl někdo připojovat počítač k TV? Ať raději dělá něco užitečného a nevymýšlí blbosti.

Což mladého inženýra naštvalo a udělal se pro sebe.

Zajímavé je, že ten šéf měl vlastně pravdu: nikdo dnes svůj počítač přes Tv nehoní. Ale těch pár let v osmdesátých letech, kdy se to dělalo, nastartovalo světové rozšíření osobních počítačů.

0 0
možnosti
N

nnevimm

6. 4. 2010 18:27
Re: Historka ještě starší

Tak já používám 50" TV spojenou přes HDMI s PC denně.

0 0
možnosti
TR

Tomas R.

6. 4. 2010 16:33
iCOŽE?

ipod? v dobe, kdy byly 30GB ipody na trhu jsem vlastnil 3tím rokem 80GB XCLEF asi 10x levnější (jeho 2,5disk mi dodnes slouží jako přenosný USB HDD) itunes a pripojka je vubec to nejhorsi co mohl vymyslet...

iPhone nemam a nikdy jsem internet nebo foťák na mobil nepotřeboval. Fototelefony zacali kazit fotografie a rozmazavaji vzpominky lidi :)) Internet? Abych zjistil ze mi autobus jede az za 10min?

MAC? si delate srandu jednou sem na to šáhnul a pěkně mě to nasralo.

iPAD? haha to už si fakt děláte srandu už se tešim jak se budu smát lidem držícím v ruce tuhle blbost...

Co dodat. Snad jen mnoho obchodních úspěchů a levnější reklamy (že pane autore distributore?);-D

0 0
možnosti
JS

jirkas13

7. 4. 2010 8:00
Re: iCOŽE?

Mně se na tom líbí, jak se jako anony, musíte proti tomu vymezovat, Mnšě když něco nezajímá, tak si toho nevšímám. Ten váš přehrávač BFLMPSVZ musí být strašný nářez! Nějaký mindráček? Oni to vlastně všichni blbci kupují, aby si z Vás dělali srandu. ;-D

0 0
možnosti
P

petrhajek.blog.idnes.cz

6. 4. 2010 16:16
Apple jsou super obchodnici

a maji skvely marketing. Po designove strance jsou jejich produkty super. Ale pomer cena / vykon je u nic dost slaby, vykon a rada jinde beznych funkcionalit je take slaba a do toho navic rada nestandardu....

Vim, ze komercni uspech maji, ja bych si ale od Apple asi nic nekoupil. Resp. zatim nemam zadny duvod :-).

0 0
možnosti
TK

koutlosh

6. 4. 2010 15:54
Steve

je skutečně geniální obchodník, marketing má zmáknutý na jedničku a redefinice je zcela jistě jeho heslo, je až zábavné, jaký výsledek pravidelně přinášejí jeho pravidelně vysmívané nápady. Nicméně... iCokoliv prostě není moje krevní skupina a ač je většinou produkt Apple dílensky dobře zpracovaný, odladěný, s velmi solidním designem a účelně vytvořenou koncepcí a funkcionalitou, stále mi vadí nekompatibilita, omezená konektivita a většinu výhod Apple vnímám spíše jako nevýhody. Některá omezení jsou účelně navržena právě tak, aby to zvýšilo zisk. Nemám rád marketing Apple jako takový a odmítám se mu podřídit. Nelíbí se mi hype kolem iProduktů ani posedlost vyznavačů této značky, kteří jsou ochotni přespávat před obchody, jen aby si mohli čerstvý výrobek pořídit v den uvedení na trh. Je to sice reklama, která se dělá sama, ale nutí mě to k myšlence: Chci se stát součástí stáda magorů?

0 0
možnosti
TK

koutlosh

6. 4. 2010 15:54
Re: Steve

Nejsou jimi všichni, ale je jich dost. Bez ohledu na fakt, že Apple mnohdy dává nový směr ergonomii v té které oblasti elektroniky, do níž se rozhodnou vkročit, ne vždy je ono řešení tím pravým ořechovým pro mne. Apple dělá dobré produkty, ovšem nikoliv produkty všestranné, či nedejbože dokonalé.  Steve má mé uznání i respekt, jsem si vědom mnohých kvalit jeho produktů, trend ve kterém však pokračuje mne nutí zůstávat vůči jeho produktům značně kritický, ale holt, nemůže mít všechny ;)

0 0
možnosti
P

psychiatr

6. 4. 2010 15:46
Už nikdy!

Apple výrobky si člověk kupuje pro pocit vyjímečnosti. V podstatě naletí na dobře vymyšlený, ale lživý marketing. V žádném případě pak dotyčný neřeší, jestli to funguje jak má, jestli to má stejné parametry jako konkurence, jestli se dobře ovládá, jestli ten "design" je vytvořen pro lidské ruce...

Potom začne poskakovat a všem ukazovat ty úžasné věcičky, které toho sice spoustu neumí, ale v tom je právě ta úžasná výhoda. Je to takovej malej totáč - jdeš volit, ale máš jenom jednu volbu, nemůžeš se splést a nic tě neruší ve tvé klidné práci... Spoustě lidí to právě tak vyhovuje a nedají na to dopustit. Ale běda když jim povíte, že se vám Apple nelíbí - to pak začnou sprostě urážet, zastrašovat a pomlouvat...

Tohle píšu z Mac Pro v práci, ale domů bych si to nikdy! nekoupil.

0 0
možnosti
PD

Petr1234

6. 4. 2010 15:15
l

XX

0 0
možnosti