Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
V

VerchaS

7. 1. 2011 12:32
U nas bez problemu...

Nevim, ale me stacil pas, potvrzeni zamestnavatele a adresu mi pujcila kamoska :))) vse bez problemu! Problem nastal jen tehdy, ze mi u HSBC zrusili ucet a to behem 30 dnu, coz Vam zaslou v dopise a pokud se prestehujete tak to zjistite az ve chvili kdy vam nekdo vola, ze vas direct debit neprosel... ted uz jen s Barclay''s ;-D

0 0
možnosti
GG

gogol_jl

29. 11. 2010 1:09
Mohu potvrdit, ono totiz v zemi, kde stale neni povinne ID

Tak casto slouzi jako prokazani totoznosti Vase karta z banky - vazne ! A proto ta temer neprustrelna vazba na trvale bydliste. Mimochodem, jako dukaz bance stacily orazitkovane obalky/ dopisy na moji adresu v UK. Samozrejme s mym jmenem,

0 0
možnosti
TKN

ta, která nejsem

27. 11. 2010 3:10
Přesně moje zkušenost před 11 lety!

Bydliště jsem sice měla, ale musela jsem přinést doporučující dopis, aby si laskavě vzali moje peníze. Kartu mi sice vystavili, ale takovou, která mimo Británii nefungovala. No nepřejte si, co jsem jim jakožto osoba zhýčkaná severoamerickými bankami řekla...

0 0
možnosti
A

averius

26. 11. 2010 10:42
Buran v Londýně.

Autore není možné ba dokonce pravděpodobné, že nedůvěra bank k vám spočívá v tom, že je na vás na první pohled  i z vámi popisovaného vašeho chování zřejmé, že jste "gastarbeiter z Východu "?

Navíc banky může odpuzovat i vaše primitivní, rasistické myšlení, kde jednoho člověka nazvete "ARABSKOU vyhazovačkou", potom přijde "další ARAB".

Na váš celkový dojem, kterým působíte, může mít neblahý vliv i vaše zřetelně nepříliš oslnivá inteligence, projevující se i v  nepříliš velké jistotě při používání složitějších termínů,  když píšete například o své téměř stokilové konzistenci.

Autore nebylo by lépe, při vašich zde předváděných schopnostech, zůstat v banánovém Česku , které se pro vás zdá jako stvořené.

Ušetřil byste mnoho starostí sobě i mnohým lidem v Anglii.

0 0
možnosti
  • Počet článků 66
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 24403x
Bylo nebylo. Nebo vlastně bylo. Jednou jsem začal psát. Pak jsem se do toho zažral, ale pak mě to přestalo bavit. Publikoval jsem všechno možný. Teď vlastně je úplně jedno, co sem napíšu. Jelikož ten, kdo mě zná, ten už ví, že ode mě jdou čekat různý věci. Ale stejně si to píšu hlavně asi tak nějak sám pro sebe. 

Seznam rubrik

Oblíbené blogy