Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
MP

M11a51r93t30i22n 75P37á47t31ý

20. 11. 2012 18:42

Nějak jsem nepobral hned první odstavec, prosím o dovysvětlení.

Proč jsou věty - //Euro je v posledním tažení//  a //jen ať se ta RVHP rozpadne// nazývány teorií a proč by to mělo tvrzení - "ČR nemá Euro", vyvracet. Asi si pod trhnilou v tvrzení(ne teorii) představuji něco jiného.V

0 0
možnosti
OF

Nejsem Čech. Dovolím se vám prezentovat názor některých polských nacionalistů na ČR./ nepatřím k nim /.ČR je stát, který zdědil 80% průmyslu Rakousko-Uherska.Průmysl

vznikl na území ČR, nikoli v Tyrolsku, díky tomu, že na území se těžilo uhlí a železná ruda.Ředitele fabrik, inženýři, mistři byli vesměs Němci a ti Čechy naučili pracovat, bohužel jen na přechodnou dobu.Vznikem 1.republiky ČR ztratila 2/3 trhů, komunisté průmysl přřivedli na mizinu, to co zbylo zlikvidoval Klaus.Dnes ČR je na tom jen o málo lépe než Polsko a Rumunsko

2 1
možnosti
OF

, kde před válkou v botách chodila jen armáda. Stejně jako rozvojové

africké státy šetří na školství a zdravotnictví.ČR i Polsko se musí

denně modlit, aby se Německo nevrátilo k marce a národnímu státu pod

vedením nového fýrera a abchom mohli dále vyrábět plasty pro

bavoráky.Kdyby totiž Německo rozhodlo pro národní stát, tak převalcuje

jak Polsko i Německo, Němci skoupí u nás nemovitosti a naše i polské děti se budou učít jen číst,psát, počítat do 100 a poznávat dopravní značky, aby je nepřejela rychle jedoucí německá auta.Tak to přece chtěl Alfréd Rosenberg. Jakékoli výkřiky o konci EU a znovuzavedení národních států lze považovat za projev slaboduchosti a klausismus. / To už raději marxismus :-P /.

1 1
možnosti
MC

Celá problematika spočívá v tom, že Evropa opouští kapitalismus a klaní se socialismu a jeho synonymům. Dokud se do národních vlád nedostanou schopné vzdělané menšiny rozvoj prosperity se pozastaví umělá sociální rovnost vytvoří svou závistí spor vyústující  v ozbrojené spory atd..Potom se opět budou ctít osobnosti a bude použit ověřený funkční kapitalismus.

5 0
možnosti
MK

Vy žijete v Anglii, že ti Britové si to Euro nechtějí vyměnit za libry? Jinak o konci experimentu zvaném Euro se mluví v Německu a více něž o tom mluví Klaus. Prostě  si vy a vám podobní nepřipustí, že euro je de facto dnes na kapačkách a rekonvalescence v nedohlednu.

6 3
možnosti
FB

Autore, opravdu zapracujte na pravopisu a slohu; ten text se takto čte hrozně a je to ostuda. Nebo ho napište a publikujte v angličtině (něco mi říká, že by pak byl mnohem lepší).

4 0
možnosti
SB

Úroveň slohu a pravopisu odpovídají úrovni myšlenek pama Kráma.

Kdo chce, ten si může myslet, že obojímu dávam výbornou.

Kdo chce, ten si může myslet, že obojímu dávám nedostatečnou.

Prostě myslet si může kdokoli cokoli. Já v tom však jasno mám.

2 0
možnosti
PK

P74a47v47e22l 88K75u67r88a81l

20. 11. 2012 10:40

země začínající M by měli menší disperzi parametrů ekonomiky než má Eurozóna :D to je fakt nádhera.

Úplně arbitrární volba něčeho jako jméno vyjde líp než snaha úředníků.;-D

1 0
možnosti
LP

L16u67k27a26s 46P40a85r85a34l

20. 11. 2012 10:18

Pane Krám, vnapište pro nás, nevěřící euroskeptiky evangelium podle Kráma.

Poradím vám s úvodní větou.

1. ledna 2002 Bůh stvořil Euro a tím skončila vláda chaosu na Zemi, skončily dějiny a na Zemi opět zavládlo Království nebeské. ;-)

5 2
možnosti
PK

P98a37v37e73l 63K16u66r63a32l

20. 11. 2012 10:31

;-DNo bohužel to tak vypadá... s racionalitou nemá současné politické snažení v Evropě naprosto nic společného... valná většina věcí stojí na ideologii a přesvědčení...

Ale těžko se divit když EU organizují "kdysi" přesvědčení komunisti kteří byli v orgnizacích na výplatkách KGB... (Jako užiteční idioti kteří nevěděli nic, ale jenom věřili že mají pravdu.)

Kdyby Řecko zkrachovalo a bylo vykopnuto z eurozéony okamžitě stálaby eurozónu míň přímá infůze do věřitelů než to současné handrkování a prolévání peněz přes Řecko...

bohužel zvítězila politická ideologie ve snaze zachránit "unii" a koncentraci moci.

5 0
možnosti
Foto

"Je vaše chyba, že jste sem přes varování autora lezli a ztráceli čas četbou textů nevalné úrovně." V této větě je vše. Hlavně jazyková úroveň je otřesná. Jaké známky jste míval z pravopisných cvičení?

2 0
možnosti
PK

P14a37v65e12l 69K64u94r28a41l

20. 11. 2012 10:08

Fajn... tak máme vyčíslené náklady na to kolik by stál rozpad Eura...

Teď chci vědět jaké jsou náklady na zachování jeho existence.

A ještě zajímavější věc... kolik jsou náklady pro mě osobně... i kdyby náhodou globálně byli pro Evropu nižší náklady na jeho udržení ale pro ČR byli nižší náklady na jeho pád tak mají politici ČR dělat politiku aby padlo.

Co to chce je výhradně matematické srovnání obou a zjistit co vyjde lépe. Bohužel to srovnání jaksi nikde nevidím... krom toho... taky tomu vyčíslení druhé strany nemusím věřit. Třeba může být správné ale nemáte mi to jak dokázat.

V ČR moc lidí Euru nevěří. (Já osobně víru pokládám za zcela iracionální koncept který je třeba pohřbít kilometry do země... ovšem to znamená nevěřit ani řecku že cokoli splatí a že někdy svou ekonomiku překoná... nevěřit nikomu, ničemu a v nic- a nikdy se nespoléhat na nikoho kromě sebe)

5 0
možnosti
PK

P34a46v34e20l 18K52u49r11a83l

20. 11. 2012 10:11

A pak je tu ještě "cena" v jiných věcech než v penězích...

Nechci aby se v ČR vládlo z Bruselu... Ostatně i vláda v Praze má příliš moci a bylo by jí třeba omezit a pokud je cena za to že se Euro ekonomicky nezhroutí to že se moc centralizuje... tak radši ať se zhroutí a risknu to se smrtí hladem.

6 0
možnosti
  • Počet článků 66
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 24403x
Bylo nebylo. Nebo vlastně bylo. Jednou jsem začal psát. Pak jsem se do toho zažral, ale pak mě to přestalo bavit. Publikoval jsem všechno možný. Teď vlastně je úplně jedno, co sem napíšu. Jelikož ten, kdo mě zná, ten už ví, že ode mě jdou čekat různý věci. Ale stejně si to píšu hlavně asi tak nějak sám pro sebe. 

Seznam rubrik

Oblíbené blogy