Diskuse

Efekt Kalousek

Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
KB

ladyevil_cz

14. 9. 2010 9:10
Sova hodně...ví...

...moc je...vědění;-);-DR^

0 0
možnosti
VP

Profík

14. 9. 2010 4:42
Napíšu to na plnou hubu

Kalousek je kriminálník, a to velmi nebezpečný. Hlasoval pro všechny drahé nesmysly typu více biosvinstev v benzínu nebo sluneční elektrárny. A teď vychází najevo, jak je na slunečních elektrárnách finančně zainteresovaný. K EU je servilní a místo osekání zcela zbytečné byrokracie vymýšlí, jak oškubat občany o ještě víc peněz, jako by jim stát už nevzal drtivou většinu toho, co vydělají. On sám se v minulosti podílel na ohromném zadlužení (dobře si vybavuji jak se šklebil z billboardů a sliboval víc peněz maminkám), teď tady nejvíc moralizuje, posílá složenky a říká, že peníze "se prožraly". Nehorázné! A pitomci vašeho typu ho ještě obdivují! Morální odpad jako je redakce IDnes ho ještě chrání a cokoli proti němu napíšu mi označí jako nežádoucí. Ale to není nic nového pod sluncem, IDnes dělala reklamu TOP09 ještě před jejím vznikem a v tlačence pokračovala ještě dlouho.

0 0
možnosti
VP

Profík

14. 9. 2010 4:42
Re: Napíšu to na plnou hubu

Pak se máme divit, že to tu vypadá, jak to tu vypadá, když máme

ministrem financí kriminálníka, který měl být už dávno na doživotí

zavřen na těžkých nucených pracích!

0 0
možnosti
KD

adem

13. 9. 2010 17:33

až jednou umře kalousek tak mu pujdu na pohřeb a plivnu na jeho rakev.

0 0
možnosti
KD

adem

13. 9. 2010 17:32
ha

Je to jasné.. všechno se vším souvisí...Vyhodím Zaměstnance...zbytek zaměstnanců zůstanou dělat jeho práci ale plat  je stejný, vyhozená osoba  jde na pracák, takže na něj někdo musí makat, vyhozená osoba nebude nakoupovat a objednávat si  služby domů, to znamená, nepujde ke kadeřníkovi, nebude nakupovat v masně   tolik co nakupovávala, ale jen nezbytné věci, dále nekoupí pro děti nové botasky, ale pořídí levnější od vietnamce a tady je další ztráta, vietnamec neodvede daň....ale jdeme dále nebude jezdit autem ale na kole...benzina  má také ztrátu byť třeba za měsíc 40litrů benzinu, ale při vyhozených 1000 lidech, lze očekávat  do budoucna bankrot  dalších podniků a subjektů v oblasti služeb.. jen tak dál a pak zas řetězová reakce, nekoupím já, on neprodá, a také jeho žena nekoupí když on neprodal a ona nakupovala tam u te  služby a tam taky nic neprodali a další řetězovka.. end

jak psal http://www.ers.blog.cz

0 0
možnosti
BB

břetislav balamuťa

13. 9. 2010 20:46
Re: ha

...jenže když nevyhodí toho určitého zaměstnance, nezvýší se mu produktivita práce, může ztratit konkurenceschopnost svého produktu na trhu a zaměstnanci půjdou na pracák všichni. Co by si asi přáli ti zůstanuvší zaměstnanci? Hádej.....

A máš to, end

0 0
možnosti
HS

Fanthom007

13. 9. 2010 16:22
nejvetsi Kalouskova deviza je spatna pamet ovcanu...

Docela se divim, ze se jeste zadny novinar nerozhodl dat dohormady pekny clanek a vsech aferkach a aferach, do kterych byl  Kalousek namocen. 

Dodnes mam v zive pameti, jak pri vidine premierskeho kresla ani na vterinu nevahal spolupracovat s komousi.

O jeho asocilalnosti a rodinnych vazbach na zname "podnikatele" skoda mluvit.

A zvysovat jakysi rating tim, ze zvysim dane, uvalim nove a vyhazim pulku zamestnancu by umel kazdy osel...

0 0
možnosti
V

VKZ

13. 9. 2010 16:20
Kalousek dela politiku

jen pro svejch par bohatejch kamosu. S Kalouskem na MF nikdy k zadnym reformam nedojde. Je to zlodej, vsichni to vi, a uz brzo to na nej vsechno praskne.

Jako ekonom , nema sajnu o tom co by mel nebo nemel delat.

Kalousek je proste politicky mafian.

0 0
možnosti
MM

Minghell

13. 9. 2010 15:31
Každému uvažujícímu

člověku trochu se orientující v politice musí být jasné že volební sliby a jejich následná realizace jsou rozdílné pojmy. Nejde opravdu o to splnit vše do puntíku ale držet se hlavních bodů co to půjde - a nejde všechno. Pan Kalousek je odborník na svém místě a co byl nebo nebyl není rozhodující. rozhodující je to co se děje teď v reálu. Dámy a pánové, mohlo být podstatně hůř...Držím mu palce. A karma pro autora blogu R^

0 0
možnosti
J

JESTR

13. 9. 2010 17:19
Re: Každému uvažujícímu

Se starými loutkami se nedá nová politika dělat !

P. Kalousek určitě chytrý je, ale pro sebe a úzký okruh svých známých ( prodloužená ruka mafie ) Typy lidí Kalousek jsou lidé bez charakteru a demokracie je pro tyto lidi velká neznámá. Jejich odbornost a praxe v oborech, které řídí ved. představitelé stran nejsou mizivé,  ale nulové proto daňové úniky a státní arbitráže mají zelenou.

Systém, který je v České republice a schovává se za slovo demokracie nemá budoucnoust protože funguje na podvodu a ne poctivé práci a to nikdy nefungovalo.

0 0
možnosti
JN

Já, Claudius

13. 9. 2010 14:54
Kalousek není úspěšný.

Kalousek má jen hroší kůži.

0 0
možnosti
LH

Linde CZ

13. 9. 2010 14:56
Re: Kalousek není úspěšný.

to zni dost divne... zalozil stranu, ktera behem par mesicu skorem vyhrala volby. Bez ohledu na typ kuze - je uspesny.

0 0
možnosti
VV

SYETEY-KOTZOUR

13. 9. 2010 14:52
kalousek není žádný "svatý chlapec"

...ale jako ministr financí úplně špatný nebude. Kdo čekal někoho z Dušínovi party Rychlých šípů je asi zklamán.....já nečekal od voleb vůbec nic, kromě splnění snu o zmizení Paroubka.....a jsem celkem pozitivně překvapen. ;-D

0 0
možnosti
VV

SYETEY-KOTZOUR

13. 9. 2010 14:54
jo a pro jirku karma

mám opravdu rád nečernobílé články.....poslední dobou jich není mnoho R^

0 0
možnosti
C

chose.szdimera

13. 9. 2010 14:41
Mu he he eh

Je úspěšný. Myslím do doby, než se naplno projeví dopady jeho „odpovědného“  bačování. To bude leckterý ťopkař koukat.

0 0
možnosti
  • Počet článků 66
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 24403x
Bylo nebylo. Nebo vlastně bylo. Jednou jsem začal psát. Pak jsem se do toho zažral, ale pak mě to přestalo bavit. Publikoval jsem všechno možný. Teď vlastně je úplně jedno, co sem napíšu. Jelikož ten, kdo mě zná, ten už ví, že ode mě jdou čekat různý věci. Ale stejně si to píšu hlavně asi tak nějak sám pro sebe. 

Seznam rubrik

Oblíbené blogy